Set kvacila ces neminovno morati promeniti ma kako si se ti izvezbao u kretanju sa semafora...jednostavno jednog dana ce prestati da vuce a onda ces moliti boga da uspes da se dovuces do servisa i da ti sto pre to zamene.
Zato trazi novi set natenane, set za hidraulicno kvacilo kosta oko 200e i majstori uzimaju oko 50-60e za zamenu.
Ako je za utehu, kad promenis set bice ti auto ko nov, neces moci da ga prepoznas. Lamela je ipak potrosni deo na auto isto kao i kocione plocice pa na to i treba da gledas isto tako...
Sutra ga najverovatnije vozim... i to cu najverovatnije kupiti LUK u ovoj radnji gde je set 15.500 dinara i nosicu ga kod Gage da mi ga ugrade jer rade kvalitetno i verujem u njihov rad. Na taj nacin cu ustedeti 4.500 dinara a za te pare mogu jos dosta toga da sredim...
Mogu li nekako da konstatujem da je set koji kupujem original ? LUK kosta 15.500 dinara, sto je dosta jeftinije od Sachs-ovog u Gagi koji kosta 20.000 dinara. Kako da znam da je originalan, postoji li nesto na sta bi trebalo da obratim paznju? Znam da se kod nas prodaju reparirani setovi...
Luk i sachs rade zajedno, pa ce se verovatno desiti da u lokovom kompletu dobijes sachsovu lamelu a luk korpu i druk lezaj i sl...
Tako da te ne iznenadi taj detalj
Original?
Pa kupi ga kod uvoznika.
Zaboravih kako se zove firma koja se nalazi u zgradi preko puta CB, verovatno ce neko znati o kojoj je firmi rec pa nek napise.
Sta je CB ? Nije mi vazno ime firme ako znam gde se nalazi! Govori!
E sad'... ne kupuju svi originale... ne verujem da se po svim radnjama prodaju dupljaci... svi ubedjuju da prodaju originale... verujem da se vidi sta je original a sta ne... u stvari ne da je original nego da nije koriscen odnosno da nije repariran! Strasno je sta nasi sve prodaju... Cak citam da Sachs lamele na nase trziste stizu reparirane!!! Sta znaci to uopste reparirane? Koriscene u nekom autu pa izbrusene i "sredjene" za prodaju?
Danas i u ponedeljak nema mesta u servisu pa imam jos dva, tri dana da smislim sta cu.
Comment