Ima, hang-dzunjg-cing, orginal italijanska
Ljudi, bez zezanja, mnogo mi nerealno zvuci da je sajla problem. Boki, da ne pricamo prazne price, uzmi sajlu od majstora (ako je vec nije praodao nekom), i pokazi nam kako izgleda.
bokija ti lepo rece!
treba da odes kod majstora i da skine opet menjac i da vidi sta je problem!
a tu varijantu nebi propustio da pogledam da sam na tvom mestu!
hocu reci hteo bi da vidim dal je bas tvoj set kvacila stavio na auto
ili neki drugi! ima majstora i takvih!
a to tvoje valeo ce da uvali nekom drugom i da ga o**** bas kao sto je sad tebe o****o!
ma jok valeo set sam bas ja kupio u ap sportu ja mu odneo i svo vreme bio uz njega dok je namestao skoro 4-5h tako da ta pricao da li je zamenio ili nije nije problem e to koja mi je sad sajla nova stavljena mislim proizvodjac i to zvacu sutra AP sport i pitati ih sta su mi prodali mislim na proizvodjaca a staru sajlu mislim nema potrebe da trazim proslo je 7dana moze da mi kaze sta hoce
Evo da vas obavestim da sam danas uspeo da otkinem i treću za dva meseca ,nemam pojma šta se dešava,kao da je negde seče-prelama ili je loš kvalitet,sa prethodnom sam prešao preko 100k,samo ja,a ko zna od kad je bila na njemu i nije pukla nego sam je zamenio jer se istanjila.Dakle ludim,sve su pukle na kraju sajle,tj gde se kači na polugu na delu gde počinje navoj.Moraću da rasturim sve i vidim šta se dešava jer mi sve deluje normalno kad se montira,inače sajle sam kupio kod Bobana,po meri rađene jer nema za moj auto po prodavnicama,napisah već-brazilac.Dakle zapaliću ga ili udaviti nekog sa tom istom sajlom
Ma gde da šaljem u Niš,videću ovde to da sredim u svakom slučaju hvala na preporuci Deki.Moraću da uzmem neku sitniju tj elastičniju,ove su bile baš od debele žice,moraću i da uradim dodatak za onaj "polumesec" na poluzi na koji se šrafi sajla,kao da mi je tu dobio luft pa je lomi jer se krivi pri povlačenju.Videću da odem do plastičara u "PIMI"-ju da mi odrade taj nastavak.
Uno je u pitanju.Polumesec sa menjača,danas sam to malo sredio,stavio novu sajlu i stavio parče gume preko polumeseca da izgubi luft.Deluje ok,ne lomi se nigde,stavio malo masti između poluge i polumeseca da manje zapinje.Mislim da će biti ok,ne bi trebalo da zeza,nadam se.Uostalom uskoro ide na prodaju nakon 4,5 god kod mene izdržaće do tad sigurno,a i više,potpisujem.Da sam ranije posvetio pažnju tome,ne bi imao konstantne probleme zadnja dva meseca,sve sam mislio ma neće,kad ono međutim...
danas mi je stigla sajla koju sam porucio iz fijata,odmah sam otisao da je zamenim i auto mi se preporodio a stara sajla mislim stara je 20ak dana vec je bila naceta u jednom delu a razlike koju sam ja uocio kad sam ih uporedio original kraca za 2cm i na sebi ima na dva mesta gumene zljebove koji se kace na zabice i daju joj pravi polozaj dok ova iz ap sporta jednostavno ostaje da visi otprilike
Comment