Kratka je i kruta punticeva sajla za tu namenu
SAJLA
Collapse
X
-
bokija ti lepo rece!
treba da odes kod majstora i da skine opet menjac i da vidi sta je problem!
a tu varijantu nebi propustio da pogledam da sam na tvom mestu!
hocu reci hteo bi da vidim dal je bas tvoj set kvacila stavio na auto
ili neki drugi! ima majstora i takvih!
a to tvoje valeo ce da uvali nekom drugom i da ga o**** bas kao sto je sad tebe o****o!
Comment
-
-
ma jok valeo set sam bas ja kupio u ap sportu ja mu odneo i svo vreme bio uz njega dok je namestao skoro 4-5h tako da ta pricao da li je zamenio ili nije nije problem e to koja mi je sad sajla nova stavljena mislim proizvodjac i to zvacu sutra AP sport i pitati ih sta su mi prodali mislim na proizvodjaca a staru sajlu mislim nema potrebe da trazim proslo je 7dana moze da mi kaze sta hoce
Comment
-
-
Evo da vas obavestim da sam danas uspeo da otkinem i treću za dva meseca
,nemam pojma šta se dešava,kao da je negde seče-prelama ili je loš kvalitet,sa prethodnom sam prešao preko 100k,samo ja,a ko zna od kad je bila na njemu i nije pukla nego sam je zamenio jer se istanjila.Dakle ludim,sve su pukle na kraju sajle,tj gde se kači na polugu na delu gde počinje navoj.Moraću da rasturim sve i vidim šta se dešava jer mi sve deluje normalno kad se montira,inače sajle sam kupio kod Bobana,po meri rađene jer nema za moj auto po prodavnicama,napisah već-brazilac.Dakle zapaliću ga ili udaviti nekog sa tom istom sajlom
Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
Ma gde da šaljem u Niš,videću ovde to da sredim u svakom slučaju hvala na preporuci Deki.Moraću da uzmem neku sitniju tj elastičniju,ove su bile baš od debele žice,moraću i da uradim dodatak za onaj "polumesec" na poluzi na koji se šrafi sajla,kao da mi je tu dobio luft pa je lomi jer se krivi pri povlačenju.Videću da odem do plastičara u "PIMI"-ju da mi odrade taj nastavak.Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
Uno je u pitanju.Polumesec sa menjača,danas sam to malo sredio,stavio novu sajlu i stavio parče gume preko polumeseca da izgubi luft.Deluje ok,ne lomi se nigde,stavio malo masti između poluge i polumeseca da manje zapinje.Mislim da će biti ok,ne bi trebalo da zeza,nadam se.Uostalom uskoro ide na prodaju nakon 4,5 god kod mene
izdržaće do tad sigurno,a i više,potpisujem.Da sam ranije posvetio pažnju tome,ne bi imao konstantne probleme zadnja dva meseca,sve sam mislio ma neće,kad ono međutim...
Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
danas mi je stigla sajla koju sam porucio iz fijata,odmah sam otisao da je zamenim i auto mi se preporodio a stara sajla mislim stara je 20ak dana vec je bila naceta u jednom delu a razlike koju sam ja uocio kad sam ih uporedio original kraca za 2cm i na sebi ima na dva mesta gumene zljebove koji se kace na zabice i daju joj pravi polozaj dok ova iz ap sporta jednostavno ostaje da visi otprilike
Comment
-
Comment