Nemoj odvijati cevi,posle moras ozracivati na tockovima.Slobodno zapni malo i smakni cilindar sa serva,nece cevima nista faliti.Vodi racuna da precizno iskrojis dihtunge da posle ne bi falsirao izmedju.U tom slucaju imaces los rad motora na leru i tvrdu kocnicu.
Nisam te razumeo,moze tako kako si naveo.Ne moras ozracivati,samo vodi racuna da ne ostanes bez ulja u posudi.Ne obracaj paznju na ono sto ce se desiti kada ovijes stafe za ozracivanje,bitno je da kaplje na svaku i posle pola minuta.Slobodno ih odvi do kraja i skini.Posle zasrafi i gotovo.
ma da znaci mogu prvo skinem sisicu s jednog tocka i gledam kako curi pa to ulje vratim u posudu i onda na slijedeci tocak i tako redom..malo je dugotrajno ali nema veze..jel tako?
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Da,samo nemoj vracati to ulje nazad,kupi novo,a i nece tu mnogo iscureti.Mozda ce biti dovoljno da posmatras samo na prednjim tockovima sta se desava.Mozda i da zalegnes i ne skidas prednje,namotas volan u jednu stranu,odvijes i posmatras,namotas na drugu,odvijes i posmatras.5 min.posla
koji sam ja baksuz danas cjeli dan naopak.odvrnem ja taj saraf malo skroz kad pode ulje da curi ko ludo ja ga zavrnem skroz malo samo da necuri vise ulje kad puce popola.sad ulje ne curi al nema one sisice i nemoze se vise odvrnit.sta da radim jesam li puno zajebo stvar.???
p.s. uhvatilo me u ledima veceras i evo lezim nepokretan
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment