Re: Fiat 124 sport coupe
2 van
ne brinem se mnogo oko varenje jer ga necu ja variti vec ide kod limara koji je ,slobodno mogu reci , profesionalac u tom poslu, posto ne mogu da nadjem sajtne i zadnje rubove on ce mi ih sam praviti od lima
, covek se duze vreme bavi restauracijama automobila(najvise bubama) tako da zna znanje, video sam neke njegove radove ranije i vrh su, nekoliko njegovih buba je i preko otislo i prodato, tako da kako on bude uradio tako ce biti, a sto se tice poda najverovatnije se ceo menja, tj deo kod vozca i suvoaza,najverovatnije kupujem od fiata 1300 pod (po dimenzijama skoro isti) koji sam nasao nov ili od lade ako nadjem jos bolje pa ce on da ga prepravi gde i kako treba, i ako treba, jer je ipak bolje staviti neki pod koji je vec presovan, ima ojacanja i sl. nego da se ovaj krpi sa ravnim limom, a posle kad se to izvari, po njegovom predlogu, sa unutrasnje strane prvo body 999(ili neko drugo zaptivno sredstvo) na varove i spojeve, pa onda crnom bojom( durlin i sl.) se sve ofarba i na kraju kondor traka( ili slicna koja se koristi za izolaciju, podova, krovova i sl.) da se lepo zatopi i bude kao fabricki....
2 Optimista
hvala na zeljama
evo kako izgledaju zadnje stopke, nisu kako na spyderu....

2 Magus
ove od kaprija bi mogle ali one su isle na Mk2 seriju 124ke tako da njih ne bih, a i gde da ih nadjem od kaprija kod nas
2 van
ne brinem se mnogo oko varenje jer ga necu ja variti vec ide kod limara koji je ,slobodno mogu reci , profesionalac u tom poslu, posto ne mogu da nadjem sajtne i zadnje rubove on ce mi ih sam praviti od lima

2 Optimista
hvala na zeljama

evo kako izgledaju zadnje stopke, nisu kako na spyderu....

2 Magus
ove od kaprija bi mogle ali one su isle na Mk2 seriju 124ke tako da njih ne bih, a i gde da ih nadjem od kaprija kod nas

Comment