Fiat 124 sport coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Fiat 124 sport coupe

sve nesto moslim da se nas dvojica znamo. isao sam pre jedno 10 godina da gledam jedan 124 kupe crveni na prodaju, nisam bas bio odusevljen stanjem a nije ni bila mala cifra... verovatno je to ipak bio tvoj auto. nesto mi i ta prica o karburatoru zvuci poznato

Comment

• opel 38
      CBC Član
      • 04.02.2010
      • 13
      • BG

Ne verujem ,zato sto je to bilo negde 94-95 nisam siguran,ja sam ga kupio od jednog frizera iz blokova,tacnije menjali smo se za moja jedna kola koja sam tad vozio,i Fiata sam vozio jedno par meseci i onda smo se čuli i odlucili da vratimo auta jedno drugom,onako bezveze,njemu je nedostajao njegov auto,a i nije me baš ispostovao kad mi ga je predao ,jer mi je rekao da trosi oko 10l,a on je bijo 20l-25l ,sto nisam bas finansijski mogao da izdržim na one cene goriva 4-5maraka/lit,a taj auto mi je bio prelep pa sam ga iz neznanja poželeo i tako bezveze vrati se svom prvog gazdi a ja sam se posle nameracio da kupim nesto novije i ekonomicnije,i to mi bese zadnji old tajmer.
      Tako da si ga ti gledao kod nekog drugog lika posto je to kako kazes bilo pre 10 god,a ja ga nisam prodavao kad je bio kod mene tih devedesetih,inače sad iz ove pozicije da sam imao ovoliko god koliko imam sad ,nikad ga ne bih vratio pa makar trosio i 30l,ali jebiga tad sam bio samo jedan klinac koji mnogo voli automobile a nisam ni bio svestan da su mi pod nogama bili neki antologijski automobili,ali šta ćes vreme je bilo takvo da nismo mogli mnogo stvari da priustimo sebi i ako smo bili
      super tinejdzeri koji su samo voleli da nesto čeprkaju ispod haube....

Comment

• aca73
        CBC Član
        • 06.09.2010
        • 18
        • beograd

Originally posted by opel 38
        Kratko vreme sam posedovao sam ovaj auto pre 15 ak godina,bio je crvene boje sa felnama od 132-jke,inace 1971 godiste ,model sa dva dvogrla karburatora ,mislim 136 ks,stim sto sam ga je vozio sa karburatorom od pezejca radi potrosnje,inace ostao mi je u secanju po najtezem okretanju volana(letve),i prelepim koznim polukadicama i satovima na instrument tabli....kasnije sam ga gledao po gradu ..mislim da je prefarban u crnu boju ,nisam 100% siguran ,posto sam video takvog sa crnom bojom i istim felnama,ali u sv,slucaju prelep primerak italijanske renomirane firme FIAT......
        ako si radio u proleterskih brigada secam se tvog auta i pitao sam se gde je nestao, kratko sam ga vidjao na konjarniku-rimska i onda je opet nestao, bio je to lep autic!!!

Comment

• djape1977
          CBC Senator XXL
          • 08.03.2008
          • 401
          • bg
          • fiat 132 i lada 2103

trenutno je malo manje lep jer su kasniji vlasnici nastavili da ga koriste bez odrzavanja. e sad, ako bude po mome, bice opet lep ali ce puno da kosta da se nadoknade decenije bez odrzavanja.

Comment

• aca73
            CBC Član
            • 06.09.2010
            • 18
            • beograd

da nisi kupio taj sa nbgd-a.? ako jesi cestitke i da ga napravis kako treba

Comment

• djape1977
              CBC Senator XXL
              • 08.03.2008
              • 401
              • bg
              • fiat 132 i lada 2103

bas taj. trebalo je da ide u presu ali je zavrsio kod mene

Comment

• alf
                CBC Veteran
                • 26.01.2007
                • 156
                • Marinkova bara

Hej dokle se stiglo sa ovim,pade tema u zaborav?

Comment

• djape1977
                  CBC Senator XXL
                  • 08.03.2008
                  • 401
                  • bg
                  • fiat 132 i lada 2103

nista. ceka 124ka da dodje na red. treba prvo da zavrsim ladu mk2 i 131 pa tek onda...

Comment

• OMP
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2004
                    • 458
                    • Krusevac

Originally posted by alf
                    Hej dokle se stiglo sa ovim,pade tema u zaborav?
                    a ako si mislio na moj 124 sto je inace tema ali je odavno otisla u off trenutno je kod limara i radi se polako na varenju svega sto treba, prikupljaju se i kompletiraju delovi i to je to, sve u svemu malo se radi i uradilo do sad ali dobro, biće
                    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Ima li kakvih novosti? Koja sličica?

Comment

Working...
                      X