Ford Capri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ne pitaj. Moja limarija je ok - dakle samo farbanje mi je potrebno i hteo sam da to odradim vrhunski. Jedina ponuda koju sam do sad dobio za crvenu metalik boju je 600 evra... To malo prevazilazi moje planove pa sad jurim dalje. Hajde postavi slike transformacije tvog Caprija - zanimame kakav je bio i sta si uspeo da uradis do sad

Comment

Crkao mi je motor za brisace na Capriju III, 83 godiste. Jurio sam taj isti motor sa Sierre ali ne odgovara - ima drugi raspom rupa. Ima li neko taj elektromotor ili bar savet sta dalje da radim i gde da trazim?

Comment

• dmauka
        CBC Član
        • 05.04.2006
        • 28
        • Belgrade

@ slay
        svojevremeno sam rasturio jednog Caprija za delove, mislim da ima motor za brisace, pogledam pa javim

Inace, za sve, dobio sam dve knjige o servisiranu Caprija (u stvari kupio na ebay-u za po 0,99 funti!!) pa ako nekom treba, moze fotokopiranje, moze skeniranje...

I moj Capri ceka farbanje, u medjuvremenu sam ga zastitio sa sjajnom stvarcicom,zove se RustAway... odreaguje sa rdjom, napravi plavi film a posle toga zastiti pristup vazduhu. Ja sam radio nanosenje sa kompresorom ali moze i cetka da odradi posao.
        Inace, spremam garazu-radionicu za svog Caprija, nadam se da ce biti gotovo do kraja godine...ondak rasklapanje, peskarenje, reparacija...

Comment

• nasta
          CBC Član
          • 13.04.2005
          • 25
          • Leskovac

Pomoc. Gde da nadjem kedere za Capri2 za prednju i zadnju soferku?
          Poz.

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

RustAway.... gde si ga kupio,koliko para i koje proizvodjac.?
            jel to nesto kao nas Antirost ili je to nesto drugo??
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dmauka
              CBC Član
              • 05.04.2006
              • 28
              • Belgrade

RustAway mozete naci u Maksima Gorkog, pri vrhu, pre skretanja u Strumicku. Prodavnica je u stvari prodavnica boja za zidove i enterijer ali jedan od proizvoda koje ima je i ovaj, valjda su zastupnici. Cena je oko 700 dinara pola litre ali je to dovoljno za brdo metala. Opet kazem, ja sam koristio kompresor, nisam ni trecinu potrosio a 20% kola sam pokrio tim sredstvom. Mlooooogo dobro....

Comment

@ dmauka
                Ajd pogledaj molim te - pa javljaj sto pre. Rezervna varijanta je da busim nove rupe da bi mogao da udje sierrin ili fiestin motor za brisace ali to mi se nikako ne radi (budzenje, guranje i sl...). Ono sto mi je najgluplje od svega je sto ne mogu da vozim auto zbog te gluposti - rastavljena mi je potpuno tabla i cekam i jurim deo vec dve nedelje.

Sta bi sa postavljanjem slika - hajde da vidimo kakvi su vam (nam) Capriji. Ja postavljam slike tokom nedelje

Comment

• dmauka
                  CBC Član
                  • 05.04.2006
                  • 28
                  • Belgrade

@ slay
                  hm, kazes da je crkao? to znaci da je jos kod tebe samo je neispravan? mozda bi moglo tu nesto da se uradi...za prvi maj cu kod caleta, pa cu da pogledam, 80% da imam, samo da iskopam...

btw, parkira li neko kod masinca u zadnje vreme? crveni, BG table, mislim da je II ili III?

Comment

@ dmauka
                    Sam elektromotor radi ali se polomila neka plastika koja pokrece brisace - bas da ne bi ulazio u takve detalje resih da zamenim ceo motor, ali za sada bez uspeha.

Zbog toga mi stoji ceo auto i mada odgovaram opisu - taj ispred masinca nisam ja

Comment

• dmauka
                      CBC Član
                      • 05.04.2006
                      • 28
                      • Belgrade

@ slay
                      prekopao sam sve moguce ali nisam nasao motor brisaca. iskreno, malo me cudi me mene gde bi mogao da bude posto sam sto posto siguran da sam ga skinuo sa rezervnog capri-ja. ako hoces, moglo bi da se proba da se napravi taj deo koji ti se slomio...ako nisi nasao drugo resenje.

nego ljudovi, gde su te slike?
                      i....kako se postavljaju slike?

Comment

Eh, steta.. Najuricu ga vec negde, sta da radim. A slike stizu - malo se oteglo slikanje.

Comment

• nasta
                          CBC Član
                          • 13.04.2005
                          • 25
                          • Leskovac

Jel ti trba motor za brisace za I ili II ili su isti. Ja imam od dvojke. Mogu da ga skinem i posaljem.
                          Vec sam postavio pitanje vezano za gumu (kedere) na prenjoj i zadnjoj sofersajbni. Gde da ih kupim i moze li sa nekog drugog auta da se "poklope". A da, treba mi i prednji branik za Capri II.
                          Pozdrav.

Comment

Salji Nasto - Bog ce ti platiti, jer cinis dobro delo! Slalim se - pogledaj PM!

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

A?

Gde nestadoste odjednom?

Vozate se?

Comment

• dmauka
                                CBC Član
                                • 05.04.2006
                                • 28
                                • Belgrade

Sheme

Imam na CD-u sheme Capri-ja skinute sa originalnih mikrofilmova, radionicki crtezi sklopova i oznake rezervnih delova, ako nekome treba, posaljite mi adresu, poslacu vam cd

Comment

Working...
                                X