Iskustva sa poslodavcima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SASA 79
    CBC Početnik
    • 12.08.2009
    • 1
    • Vranje

Iskustva sa poslodavcima

E ovako i ja imam e al sad nemam ISKUSTVA .Sta reci svi traze neko iskustvo a niko nece vozaca bez iskustva.Jedino sto sam cuo je da u SRBOEXPORTU primaju bez iskustva i da je tamo ko auto skola . A za placanje kazu da su zajebani neznam kako i sta al nemaju ljudi reci hvale. pa sad neznam razmisljam zbog toga sta i kako.Videcu al poceti se mora negde.
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Re: trazim ili znam ko nudi posao

Ne mozes vise ni tamo bez iskustva,zvao ih ja pre neki dan.I za placanje je tacno,kasne dosta...Nema posla,sve je stalo...

Comment

• sremac022
      CBC Početnik
      • 06.10.2009
      • 2
      • sr mitrovica

Originally posted by SASA 79
      E ovako i ja imam e al sad nemam ISKUSTVA .Sta reci svi traze neko iskustvo a niko nece vozaca bez iskustva.Jedino sto sam cuo je da u SRBOEXPORTU primaju bez iskustva i da je tamo ko auto skola . A za placanje kazu da su zajebani neznam kako i sta al nemaju ljudi reci hvale. pa sad neznam razmisljam zbog toga sta i kako.Videcu al poceti se mora negde.

Ma i ja sam bio u srbo exportu ali tamo bez veze ili iskustva nece nikog primiti , ljudi ako ovo citate nemojte kod Bugarinovica u Novi Sad ,covek je totalna majmuncina,sacuvaj boze ,ono prvi put uzivotu sam video, trazio je da napravimo ugovor da mu prepisem kucu ako NAPRAVIM NEKI PREKRSAJ DA MOZE DA ME UCENJUJE ,konjina ,zbog takvih smradova i necu vise da vozim....

Comment

• MandariX
        CBC Član
        • 22.01.2008
        • 63
        • Beograd-Vozdovac

Postovane kolege,ili buduce kolege,samo da kazem da nigde nije sjajno,trenutno nema posla,mi koji vozimo spediciju to najbolje znamo i idemo od firme do firme za necim boljim,al verujte da je svuda isto.Ja mogu neke od vas da posavetujem da se ne vataju volana ako bas ne moraju,a ko zeli jedan od nacina je da ode na carinu(npr. Kvantas ili luka Beograd) i da od vozaca uzme telefon od gazde,nazove,kaze kako stoje stvari(pritom nemojte lagati za iskustvo jer se to lako proveri) i da zamoli za neku obuku ili posao u dvojci.To se odnosi na ove bez iskustva,s tim da imaju na umu da su POCETNICI i da moraju svasta da istrpe.Ako neko bude imao dodatnih pitanja neka me kontaktira,pomoci cu vam koliko mogu,ali i dalje tvrdim da ko ne mora ostavi posao medjunarodne.
        Sto se tice Srboexporta,nase kolege koje tamo rade imaju problema sa naplatom,ali za pocetnika nije bitna plata nego da nauci da vozi sleper,da radi papire i stekne iskustvo,prema tome nemoze i jare i pare.Kad udjete u posao mocicete da menjate firme,gazde,kamione,avione ali do tada radite na tome da dobijete iskustvo....
        Duh koji vozi........

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

@PAKLENI
          odobrio sam ti post ni sam neznam iz kog razloga. Osnovni red je kada dodjes negde kod nekoga kao i sada ti kod nas da se predstavis u temi namenjenoj za to! Drugo nemoj iznositi predpostavke ako nisi siguran u to da ne bi za badava brisali postove i zagadjivali teme, u ovom slučaju sam dozvolio pošto i ja znam da je to tako!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Kao sto se uglavnom i znalo,pricao sam sa jednim vozacem isto iz tvoje bivse firme,istu pricu sam cuo.
            Samo cu te zamoliti da ne pises velikim slovima,to se smatra vikanjem na forumu.

Dobro je da si na vreme pobegao odande,sad se nadaj da ce nesto bolje ispasti....

Ja kad sam ih zvao rekli su da ne primaju vise bez iskustva ,neka i bolje sto me nisu primili

Comment

• zrenjaninac
              CBC Početnik
              • 19.10.2009
              • 8
              • srbija

Pozdrav svim KOLEGAMA!!!Ja sam iz Zrenjanina i do pre 7dana sam radio u "BERAR TRANSPORTU" iz Melenaca.Sad kad sam dao otkaz nece da mi isplati negde oko 750eur.Te kao uzeo sam za hranu 350eur,upotreba služ.tel.100eur,ostecene 2felne koje nisu uzgred rečeno zamenjene nego je i sad kamion u Nemačkoj sa istim,i kao to je to sto se tiče moje plate.Kolega koji je juče dao otkaz ima isti scenario samo je razlika što kod njega "nisu u pitanju " felne nego "oštećena" cirada. Ljudi dali u ovoj nasoj Srbiji možeš pronaći firmu koja će poštovati tvoj rad i da možeš biti isplaćen do kraja????Radio sam i u SLO i A ali problem tamo je što je tamo sve manje para i slabo se ide kući.Ako neko zna za neki pošten posao neka javi.Može i sms ns 064-9102701. Ljudi ovako će nam biti sve dokle god ne napravimo PRAVI i POŠTENI "SINDIKAT VOZAČA" po ugledu na Grke,Italijane,Francuze i ostale.
              Pozdrav svim KOLEGAMA!!!!!

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

Mislim da ne mozes da nadjes firmu koja ce te platiti kako treba kod nas...

Comment

• zrenjaninac
                  CBC Početnik
                  • 19.10.2009
                  • 8
                  • srbija

Re: trazim posao

Pozvali su me u "NELT KOMPANI" u sredu na neko testiranje za posao u sredu.Čitao sam ovde na forumu svašta o njima.Dali su oni još uvek tako loši??Dane gubim vreme bezveze kod njih.Pišite ako znate šta!!!

Comment

• Milorad90
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2007
                    • 975
                    • Beograd

Ne znam kako je sad stanje kod njih,raspitaj se dobro kod njihovih vozaca,svako ce kukati ako ne valjaju...
                    Napisi nam ako bude nesto kod njih.

Comment

• little
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 912
                      • BGD
                      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Re: Iskustva sa poslodavcima

Tema "trazim ili znam ko nudi posao" je podeljena. Ovde možete da iznesete svoja mišljenja, iskustva i stavove o poslodavcima.
                      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• AXOR
                        CBC Veteran
                        • 19.10.2009
                        • 197
                        • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Gde ste bre kolege, ?????
                        Dokle ce ovi tzv. poslodavci da nas gaze?
                        Ajde, bre da se organizujemo...pa dokle bre vise da vozimo za DZ.
                        Meni jedan trazio hipoteku, na Aktrosa starog 10 godina, znas u fazonu ako se nesto desi sa kamionom!!!

Isao za Hrvatsku, nije mi platio, isao 2 puta za Novi Sad nije mi platio...............Pa, dokle bre vise!!!!! Da, nas gaze i govore kako ima vozaca, kao GOVANA)

Sramota s njihove strane, sto imaju takvo misljenje o nama, a imace ga dok god sami ne budemo stali!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav! .................................
                        Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
                          CBC Veteran
                          • 19.10.2009
                          • 197
                          • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by pakleni
                          dal je malo za turu od vrsca do slavonskog broda i nazad 45evra.odgovorite mi ako vam nije problem
                          raspitaj se kod VINCICA ,
                          Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• AXOR
                            CBC Veteran
                            • 19.10.2009
                            • 197
                            • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Gde si kolega........Ma, da bre u pravu si imam slicno iskustvo kao i ti, al meni trazi kucu pod hipoteku, ako se slucajno desi nesto sa kamionom...isao za Hrvatsku nije platio, isao za Novi Sad nije platio, jos i kucu trazi, .........a ko placa kazne za tahografe? Pa, mi ..........s,oprostenjem (kocijasi) kako nas i nazivaju ovi tzv. gazde bez morala i imalo ljudskosti u sebi......... e, bre tera me da vozim po 15 sati dnevno..........

Comment

• Milorad90
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2007
                              • 975
                              • Beograd

Vincic vozi za Maxi uglavnom? Imaju dafove?

Comment

Working...
                              X