Iskustva sa poslodavcima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Re: Iskustva sa poslodavcima

Probaj da ih zoves pa pitaj,najbolje ti je tako. Mada ti niko preko telefona nece nista posebno reci. Bolje gledaj neku vezu da nadjes negde ,jedino tako mozes da upadnes bez iskustva...mada ima ih koji primaju bez iskustva ali ti to ne savetujem.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Originally posted by Milorad90
      Nemam i ja trazim nesto da vozim al mrka kapa,sve je lose i slabo...
      Jedini koji mi deluju ok je Milsped ali i to ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim dok ne cujem iz prve ruke.

Ja trazim kombi ili 7.5t za pocetak ali ni toga nema trenutno,a na sleper ne mogu jer nemam iskustva,niko ne prima...

A za Vincica ne znam,ali cim se vozi za Maxi...pitanje je koliko je to placeno,delta ne placa privatnicima,privatnici ne placaju vozacima i tako sve u krug...
      Ko nema iskustva na sleperima a hoce negde da vozi, firma za to je "Tina trans".Nalazi se u Rakovici (ili u Resniku...nisam siguran) u neposrednoj blizini firme "Dumeco".Sto se tice placanja, jako je tesko.E sad, ako hoces iskustvo a isto tako hoces i pare.....hmmm...u ovoj firmi...tesko, mada ne i nemoguce.

Dalje....sto se tice Vinciceve firme tj. "Vigo transport" je sledece:
      Za ovu firmu mogu da voze jedino vozaci iz Valjeva i bliske okoline.Ostali jako tesko....skoro nikako.Vincic vozi za Delta-Maxi a pomalo i za inostranstvo.
      Sto se tice placanja, vozaci su cekali i do 3 meseca na novac mada ga dosta njih i nije primilo.I da...Vincic ima nove kamione.

Sto se tice "Milspeda", oni su ok.Imaju i hladnjace,cerade,auto-vozove....pa ko voli nek' izvoli....naravno ako uspe da udje :-)

Izvinjavam se zbog poduzeg posta.
      You can run, but you can't hide.

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

U prevodu na prste jedne ruke mozes da izbrojis korektne firme kod nas. Kome nije hitno za posao,odnosno ko moze da bezi od volana, nek se sklanja...

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Ma situacija ti je takva da malo toga mozes da biras.Ostaje ti jedino (kao do sad) da sa nadas da ce biti bolje.

Comment

• zrenjaninac
            CBC Početnik
            • 19.10.2009
            • 8
            • srbija

Pozdrav Kolegama!!!!Nije me dugo bilo na forumu,jer sam poceo da radim,ali......!Poceo sam da radim u Bgd firmi "VDC FIDES".
            Firma ima 5 kamiona,i kako vreme prolazi sve vise vidim da ce i ovde biti kao i u vecini nasih firmi.U pocetku je bilo OK!
            Medjutim kako ide vreme,na mom racunu se skupilo oko 500eur koji mi nisu isplaceni iz raznoraznih razloga.Sad me je gazda skinuo da "odmorim" jednu turu,kao imao sam 5 vezanih tura pa da neko drugi ide ovu umesto mene.To je ok,ali kad sam pokusao da ga pozovem radi onih 500eur,nejavlja se na telefon,pa nije dostupan,pa nemoze sad da prica u Banci je...itd!!!!
            Sve mi vise lici da ce tako opet da nadje nekoga,pa kad mu ostane kratak onda primi drugog i tako u krug.Nesto para ti isplati a ostatak mozes da pozdravis.Sad sam cuo da mu je covek iz Backe Topole isao 1turu,dao mu je 150eur,a ostatak od 150eur ga zove vec 2 nedelje i ista prica.Inace rodjeni brat od VDC Fides je"gazda" AVALA-TRANSPORT,pa izgleda kako je AVALA na lepom glasu,ovaj resio da malo koristi sistem rada iz AVALE!!!Mom kolegi koji je radio kod AVALE,"gazda" Aca mu je ostao kratak 2200eur!!!Do sada mu je iz par puta dao oko 250eur.
            Ljudi da li u ovoj nasoj jadnoj Srbiji ima firma gde moze da se normalno radi i da za taj rad dobijes SVOJ novac?????
            POZDRAV svima na forumu!!!!

Comment

• Siera
              Cbc Senator
              • 09.11.2009
              • 1365
              • Čačak
              • Stralis

Prijatelju takva firma ne postoji ili i ako postoji onda ih možete izbrojati na prstima jedne ruke. Za posao tražite firmu gde će te dobiti Vašu platu sigurno pa makar i sa kašnjenjem recimo od 2 meseca ALI SIGURNO!!!!!!!! a ne firmu gde je ne izvesno da li će te platu uopšte dobiti.Nešta što je redovnije u ovoj državi je deo državnog sektora prosveta,zdravstvo,državna uprava itd.Onda se bazirajte na tome ako hoćete redovnu platu. Ne aludiram na Vaš problem samo ne mojte misliti da cvetaju ruže u bilo kom delu privatnog sektora npr proizvodnja,trgovina,usluge itd. Nameti koji su obavezni i potrebni u ovoj vrsti posla su ogromni mislim da se ne mogu lako nabrojati. To kamion u današnjim uslovima poslovanja ne može da ostvari ni u jednoj varijati a rezultat se vidi.
              Pozz
              Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• RS-6
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2005
                • 581
                • Montenegro-Bar
                • 2x AR I BMW 330XI

Tuga.

Davne,'70 i neke,jedan je vozac prodao cijeli teret koji je prevozio i novu Rabu,prije nego je stigao na odrediste.Direktoru je kasnije poslao razglednicu sledece sadrzine."Nema robe,nema Rabe,primi pozdrav od barabe".

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• Siera
                  Cbc Senator
                  • 09.11.2009
                  • 1365
                  • Čačak
                  • Stralis

Na žalost to je naša svakodnevnica a do kada će trajati ovakvo stanje bog sami zna. Voleo bi da se prekine odmah ali Ja lično nisam siguran da će ovoj situaciji uskoro biti kraj.

Comment

• AXOR
                    CBC Veteran
                    • 19.10.2009
                    • 197
                    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Nazalost i ja se slazem sa tobom,gde god se okrenes sve PREVARANTI...!!!!
                    Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Siera
                      Cbc Senator
                      • 09.11.2009
                      • 1365
                      • Čačak
                      • Stralis

Svega tu ima ali sigurno je da nisu svi prevaranti. Ako se kasni sa plaćanjem recimo 2 meseca i to se plati onoliko koliko je dogovoreno onda se Ja nebi složio da je neko prevarant.Ako se nikada ne naplati onda jbg to je nešta drugo.

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Originally posted by zrenjaninac
                        Pozdrav Kolegama!!!!Nije me dugo bilo na forumu,jer sam poceo da radim,ali......!Poceo sam da radim u Bgd firmi "VDC FIDES".
                        Firma ima 5 kamiona,i kako vreme prolazi sve vise vidim da ce i ovde biti kao i u vecini nasih firmi.U pocetku je bilo OK!
                        Medjutim kako ide vreme,na mom racunu se skupilo oko 500eur koji mi nisu isplaceni iz raznoraznih razloga.Sad me je gazda skinuo da "odmorim" jednu turu,kao imao sam 5 vezanih tura pa da neko drugi ide ovu umesto mene.To je ok,ali kad sam pokusao da ga pozovem radi onih 500eur,nejavlja se na telefon,pa nije dostupan,pa nemoze sad da prica u Banci je...itd!!!!
                        Sve mi vise lici da ce tako opet da nadje nekoga,pa kad mu ostane kratak onda primi drugog i tako u krug.Nesto para ti isplati a ostatak mozes da pozdravis.Sad sam cuo da mu je covek iz Backe Topole isao 1turu,dao mu je 150eur,a ostatak od 150eur ga zove vec 2 nedelje i ista prica.Inace rodjeni brat od VDC Fides je"gazda" AVALA-TRANSPORT,pa izgleda kako je AVALA na lepom glasu,ovaj resio da malo koristi sistem rada iz AVALE!!!Mom kolegi koji je radio kod AVALE,"gazda" Aca mu je ostao kratak 2200eur!!!Do sada mu je iz par puta dao oko 250eur.
                        Ljudi da li u ovoj nasoj jadnoj Srbiji ima firma gde moze da se normalno radi i da za taj rad dobijes SVOJ novac?????
                        POZDRAV svima na forumu!!!!
                        Ovo je tacno sto si napisao.Znam neke ljude kojima "Avala transport" duguje novac.I upravo taj slucaj...zoves ih na telefon a oni nece da se jave.Jedino ti ostaje da ih juris non-stop i da im dosadjujes.Takodje sa njima u tandemu je i tata Srba.Inace firma Avala-transport je pod stecajem...tako da ce najverovatnije da se otvara druga firma.

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

Firme kojima kamioni nisu pod lizingom (cast izuzecima) jos i nekako funkionisu, za ove ostale cu da cutim.
                          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• gogi11
                            CBC Senator XXL
                            • 26.10.2009
                            • 790
                            • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by RS-6
                            Tuga.

Davne,'70 i neke,jedan je vozac prodao cijeli teret koji je prevozio i novu Rabu,prije nego je stigao na odrediste.Direktoru je kasnije poslao razglednicu sledece sadrzine."Nema robe,nema Rabe,primi pozdrav od barabe".
                            e ako je ovo istina svaka mu chast i nek mu je uterao ko niko do tada

Comment

• Siera
                              Cbc Senator
                              • 09.11.2009
                              • 1365
                              • Čačak
                              • Stralis

Veliki deo prihoda odlazi na otplatu obaveza prema lizingu ili kredita. Nažalost ne može se i bez novih tehnologija, pa su se ljudi preopteretili sa obavezama, kriza, pad cena, nameti države i rezultat je taj.

Comment

• RS-6
                                CBC Senator XXL
                                • 24.07.2005
                                • 581
                                • Montenegro-Bar
                                • 2x AR I BMW 330XI

@gogi11

Tako sam cuo,sada da li je istina ne znam.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

Working...
                                X