Iskustva sa poslodavcima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Iskustva sa poslodavcima

Druga opomena, posle ide odmor od neodredjeno dana.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Re: Iskustva sa poslodavcima

Dora o cemu pricas....kakva druga opomena???
      Ko je i sta napravio?

Shvatam ja da ponekad i mi preteramo ali za sta je druga opomena???
      You can run, but you can't hide.

Comment

• qicha77
        CBC Član
        • 21.09.2010
        • 36
        • Australia,Sydney
        • Scania,Mercedes Benz

Odg: Re: Iskustva sa poslodavcima

Tacno! Aca iz AVALATRANS-a je rodjeni brat od VDC FIDES-a... Kod Ace sam radio,nedaj Boze nikom...
        Originally posted by zrenjaninac View Post
        Pozdrav Kolegama!!!!Nije me dugo bilo na forumu,jer sam poceo da radim,ali......!Poceo sam da radim u Bgd firmi "VDC FIDES".
        Firma ima 5 kamiona,i kako vreme prolazi sve vise vidim da ce i ovde biti kao i u vecini nasih firmi.U pocetku je bilo OK!
        Medjutim kako ide vreme,na mom racunu se skupilo oko 500eur koji mi nisu isplaceni iz raznoraznih razloga.Sad me je gazda skinuo da "odmorim" jednu turu,kao imao sam 5 vezanih tura pa da neko drugi ide ovu umesto mene.To je ok,ali kad sam pokusao da ga pozovem radi onih 500eur,nejavlja se na telefon,pa nije dostupan,pa nemoze sad da prica u Banci je...itd!!!!
        Sve mi vise lici da ce tako opet da nadje nekoga,pa kad mu ostane kratak onda primi drugog i tako u krug.Nesto para ti isplati a ostatak mozes da pozdravis.Sad sam cuo da mu je covek iz Backe Topole isao 1turu,dao mu je 150eur,a ostatak od 150eur ga zove vec 2 nedelje i ista prica.Inace rodjeni brat od VDC Fides je"gazda" AVALA-TRANSPORT,pa izgleda kako je AVALA na lepom glasu,ovaj resio da malo koristi sistem rada iz AVALE!!!Mom kolegi koji je radio kod AVALE,"gazda" Aca mu je ostao kratak 2200eur!!!Do sada mu je iz par puta dao oko 250eur.
        Ljudi da li u ovoj nasoj jadnoj Srbiji ima firma gde moze da se normalno radi i da za taj rad dobijes SVOJ novac?????
        POZDRAV svima na forumu!!!!
        Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Odg: Iskustva sa poslodavcima

Kako vidim, redovno ostavlja kamione na Zmajevim pumpama (parking), po nekoliko nedelja.A i oni su mu u veoma losem stanju.
          Kao da je doterao do kraja?

S'obzirom koliko je ljudi za..bao, nije ni cudo.
          You can run, but you can't hide.

Comment

Working...
          X