Iskustva sa poslodavcima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DSL
    CBC Član
    • 13.03.2009
    • 10
    • Kula

Re: Iskustva sa poslodavcima

Evo da se i ja ukljucim ovde,pozdrav svim kolegama.
    Cuo sam i ja za tog "BATA" Tresnjevac da je kupio PartnerTrans, a Tresnjevac je koliko mi se cini mesto blizu Sente
    Lancia Kappa 2.4tds&Lancia Prisma 1.9d

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Postovani profesionalci,interesuje me za drugara da li neko ima iskustva sa firmom Astra sb i Milspedom...decko ima sve sem d i ima radnog iskustva 3godine...ako neko zna kakvi su uslovi u ovim firmama i kakva je mogucnost zaposlenja molio bih da napise...unapred hvala

Comment

• saulin
        CBC Veteran
        • 25.10.2009
        • 180
        • srbistan

kolko sam ja upoznat milsped je najbolja firma u drzavi,i naj korektnija tamo je jako tesko uci,skoro nemoguce kazu da ima 700 vozaca na cekanje,a za placanje kazu nihovi vozaci cim se vracaju sa ture pare cekaju na vozacev racun,znaci posle svake ture isplata.svaka im cast a za astru stvarno neznam.pozdrav

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

Hvala druze puno prenecu mu,stvarno se ne razumem

Comment

• Ferinjo
            CBC Početnik
            • 27.10.2009
            • 2
            • Zrenjanin

pozdrav za sve kolege.
            ja sam novi,radim u milspedu vec dve godine..ima li neki kolega odande?
            poseban pozdrav zrenjanincu..

Comment

• Ferinjo
              CBC Početnik
              • 27.10.2009
              • 2
              • Zrenjanin

Originally posted by legenda
              Postovani profesionalci,interesuje me za drugara da li neko ima iskustva sa firmom Astra sb i Milspedom...decko ima sve sem d i ima radnog iskustva 3godine...ako neko zna kakvi su uslovi u ovim firmama i kakva je mogucnost zaposlenja molio bih da napise...unapred hvala
              pozdrav za legendu radim u milspedu oko 2 god.sta reci, konkurencija jaka svakodnevno stizu CV za posao, jedini ulazak tamo je preporuka kolege koji dugo radi ili regularnim putem, pravila su vrlo jasna odgovornost je velika a sto se placanja tice nema problema, OK, pozdrav

Comment

• AXOR
                CBC Veteran
                • 19.10.2009
                • 197
                • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Originally posted by zrenjaninac
                Bio sam na to "TESTIRANJE" u "Nelt"-u, ma cista prevara!!!!bilo je oko 300-400ljudi, a kao oni "traze":vozace,menadzere,magacionere....Svi rade neki test i onda oni za 30min saopste ko je pozvan na "razgovor"!!!Ma ako nemas neku vezu tamo bolje neidi.Poslao sam i CV kod "TOPLICA TRANS",kakav je on???Jeli prevarant kao i ostali ili je bar malo normalniji???Nemoze covek da nadje posao,a imam vizu,iskustvo,kategorije....!!!Ali svi samo kazu cekaj,videcemo,itd.

Danas i ja dobi obavestenje iz Nelta, za testiranje....stvarno ne znam sta da radim obavice se u subotu, a ako je tako onda bolje ne ici!!! Pomoc!!!!
                Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Siera
                  Cbc Senator
                  • 09.11.2009
                  • 1365
                  • Čačak
                  • Stralis

Ako si pozvan na testiranje onda se treba odazvati,možda prodješ ali imaj u vidu radno mesto i kuća oni su negde u Dobanovcima (mislim na razdaljinu kuća posao)
                  Pozdrav
                  Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• AXOR
                    CBC Veteran
                    • 19.10.2009
                    • 197
                    • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Razumem te, i to je malo zjb, kad smo svi oko 100 km od BG-a, i jos do Dobanovaca 3o-ak km, stvarno ne zna covek sta da radi, sto bi rekli '' Budi Pametan""
                    Svako ko kaže da novac nije važan očito nije bio bez njega jedno duze vreme.!!!!

Comment

• Siera
                      Cbc Senator
                      • 09.11.2009
                      • 1365
                      • Čačak
                      • Stralis

Veći je problem biti pravovremeno na poslu kada to zahteva poslodavac nego sve drugo ostalo tako da nije baš jednostavno putovati nekada možda i dva puta dnevno,npr odeš ujutru na posao nema tura puste te kući recimo u 16h posle podne i onnda zovu uveče u osam da se ide na put(što se dogadja veoma često u transportu.
                      Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Pele
                        CBC Senator
                        • 01.07.2006
                        • 262
                        • Požarevac

Ja sam jedno vreme hteo da vozim, malo da odem od kuće, da me bude više na putu ... ali kada sam čuo šta i kako ... mada imao sam i par ljudi koji imaju pozitivna iskustva ...

Comment

• AXOR
                          CBC Veteran
                          • 19.10.2009
                          • 197
                          • Vrsac-Srbija-Vojvodina

Pozdrav!!! A, na koja pozitivna iskustva konkretno mislis, na koju firmu?

Comment

• Pele
                            CBC Senator
                            • 01.07.2006
                            • 262
                            • Požarevac

Čuo sam za jednu malu firmu, dral trgovina, imali tada samo 4 kamiona, kažu da je gazda malo težak, ali pošten ... to sam čuo prošlog leta, kada sam se baš bio zagrejao da se bacim u neki šleper ... vozili turska i bugarska ... zna li neko o tome?

Comment

• MandariX
                              CBC Član
                              • 22.01.2008
                              • 63
                              • Beograd-Vozdovac

Evo da vam kazem za Nelt.Ja radio u dostavi na kombiju,drzao centar grada.Smrsao 20 kg za 2 meseca.Test nije prevara,testira vas devojka koja se zove Ivana,izuzetno lepa i pametna osoba.Kazem nije prevara,jer imaju veliki odliv radnika jer malo ljudi to moze da izdrzi.Tako da cete posao dobiti skoro 100%.
                              Ali.........
                              Radno vreme je od 6 ujutru,sami tovarite svoje vozilo,imate sefa Ivana koji je u stanju mozak da vam probije sa kolicinom gluposti koje jedan covek moze izjaviti za 1 min,odgovarate za svaku zvakicu pojedinacno,kraj radnog vremena je kad zavrsite sve objekte planirane za taj dan i vratite vozilo u firmu,operete i na kraju razduzite papire.Prednost dolaska i odlaska sa posla je u tome sto imaju svoj autobus 4 puta dnevno.Ako nekog jos nesto zanima neka pise na pp.
                              Duh koji vozi........

Comment

• vulle
                                CBC Član
                                • 01.12.2009
                                • 27
                                • beograd
                                • audi

pozdrav za sve kolege.. ..dali NELT prima vozace bez iskustva...??

Comment

Working...
                                X