Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1365
    • Čačak
    • Stralis

Re: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Dobro ne razumem kakav je tu problem u vezi mene i mog iskustva, šta ti je problem?
    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• nikolakelly
      CBC Član
      • 09.09.2010
      • 31
      • Beograd

Pa tvoje price kako su firme dobre i kako su vozaci ovakvi i onakvi...ako stvarno tako mislis onda ti je dzabe to iskustvo,ako zaista ne vidis kakva je situacija u propaloj Srbiji...

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1365
        • Čačak
        • Stralis

Situacija nije dobra a nije baš sve ni propalo tako da... (kakve to veze ima sa mojim iskustvom)

Comment

• saulin
          CBC Veteran
          • 25.10.2009
          • 180
          • srbistan

pozdrav nikolakelly u pravu si 100% i podrzavam te al sta ces kad neki ljudi nece da razumeju neke stvari i vide samo pravo,bez levo i desno,a oni veliki banditi sa velikim automobilima mi se gade jer se bogate na tuđa ledja,a na kraju im dodje đavo po svoje ,pozdrav za snipera.

Comment

• sNIp
            CBC Član
            • 01.01.2011
            • 54
            • sm

primer: borovica. Isao sam da se prijavim tmao za posao,nista od toga. Iza firme stoji Hamer od gazdinog sina. Ferarija nisam video,ali u dvoristu firme stoji olupina helohoptera koji se srusio ono davno u jagodini.

Comment

• saulin
              CBC Veteran
              • 25.10.2009
              • 180
              • srbistan

to su firme CRVENO-ZUTIH KOALICIJA

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Sauline, opasno mi ideš na ganglije, ne kapiraš kad ti jedna poruka nestane da je neko obrisao i da ne treba da napišeš drugu sličnu poruku.
                od prvog dana pod jednim nikom pa posle pod drugim samo dobacuješ i truješ. Da li možeš da shvatiš da NEMA politike, da se izrazim srpskim poslovnim rečnikom ZQBOLE me za K&K monarhiju i sve ostale monarhije. Ako ne znaš da sastaviš noramlnu poruku od nekoliko rečenica a da neko iz toga ima koristi, nemoj pisati.
                Ukinuću i Adu i ovaj forumn a tebe pogotovo ako se ne promeniš.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• saulin
                  CBC Veteran
                  • 25.10.2009
                  • 180
                  • srbistan

nisam spominjao ni jedno ime ni politiku kolko ja vidim samo sam pisao o bojama i mislim da to nije zabranjeno,ja ne znam sto ti toliko smetam niti sam te spomenuo nit vređao,a kolko vidim ove neke mnogo branis

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Nemam ja vremena za ovo, mesec dana pauza...
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nikolakelly
                      CBC Član
                      • 09.09.2010
                      • 31
                      • Beograd

Originally posted by Siera
                      Situacija nije dobra a nije baš sve ni propalo tako da... (kakve to veze ima sa mojim iskustvom)
                      Pa opet nisi razumeo sta sam hteo da ti kazem...
                      Dzabe druze tebi iskustvo kad ne vidis osnovne stvari i zivis i dalje u 20-om veku....
                      U ranijim postovima si pisao kako ne treba dati mladjim ljudima da voze nove kamione,pa i ti mladji ljudi moraju da pocnu negde i da steknu neko iskustvo,a to sto se nisu rodili 50-ih godina i nisu vozili fapove i rabe sa duplim kvacilom i mehanickim volanom nisu krivi...
                      Ja sam zbog ljudi koji imaju takvo razmisljanje morao da lazem da bih poceo da radim,jer takodje niko NECE vozaca bez iskustva...Traze vozace koji su vozili te rabuljine koji ne znaju ni kako se koristi retarder a ne cemu sluzi...
                      Moj prvi razgovor za posao je bio..da li ste vozili negde..Jesam u nekoliko firmi i imam iskustva iako nisam imao pojma o sleperu,autobusu i vecim vozilima...

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

pa to je poprilicno neodgovorno...
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• nikolakelly
                          CBC Član
                          • 09.09.2010
                          • 31
                          • Beograd

Sta je neodgovorno?

Comment

• sNIp
                            CBC Član
                            • 01.01.2011
                            • 54
                            • sm

sto nece da zaposle vozaca sa 19 godina koji je vozio rabu? kao mene npr? nego moram da pocnem u firmi u kojoj gazda ostavlja vozace bez goriva,i kasnije zove i kaze naspi za svoje pare ako imas. kao vratim ti? Kome su oduzeli novog volva? Kod koga NIKO ne vozi a ima 4 kamiona? znaci ja tu treba da pocnem da ''zaradjujem dinar'',pa tek onda predjem u lopovsku firmu u kojoj cu platu dobiti svaki treci mesec?

siera, treba li ti vozac?

Comment

• nikolakelly
                              CBC Član
                              • 09.09.2010
                              • 31
                              • Beograd

Ti mene ocigledno nisi razumeo.....
                              Ja sam rekao da mladji vozaci trebaju da rade i da pocnu negde,a ne kao Siera koji prima samo vozace koji imaju 50god,26god iskustva od toga 20god na rabama i fapovima....i oni su kao dobri vozaci jer su vozili te fapove,ma to su samo price glupe...covek se uci da vozi dok je ziv...

Comment

• Siera
                                Cbc Senator
                                • 09.11.2009
                                • 1365
                                • Čačak
                                • Stralis

Sigurno niko ko je imalo savestan neće zaposliti vozača sa 20godina starosti dati mu kamion star tri pet ili šest godina i pustiti ga samog naprimer za Španiju, Tursku ili Italiju. Iskustvo morate negde steći najbolje kao članovi duplih posada i tek nakon toga se osamostaliti. To što većina završi školu za profesionalnog vozača ili ne završi uopšte nego ima samo vozačku dozvolu nije dovoljno da se bude vozač profesionalac. U pitanju je školstvo koje to neprati a a Ja nisam baš spreman da budem auto škola za vozače (pričam za sebe) Neka pominjanja ne plaćanja nestanka goriva, novca na putu me ne zanimaju makar tih problema nemam i to neću ni komentarisati. Na zapadu za polaganje vozačkog ispita za E1 kategoriju ili autobus knjiga ima 200 strana(proverite) Knjiga počinje sa tipovima i namenom vozila i prikolica potom sa markama menjača i načinima upotrebe manuelnih i automatizovanih menjača, bezbedonosnim sistemima u vozilima načinom funkcionisanja istih. Rashladni agregati, volumetarske grupe za cisterne, načinom zakačinjanja vučnog i priključnog vozila, načinom utovara, rasporedom i pravilnim obezbedjivanjem tereta itd itd. Uz sve to ide kao dodatak i motoristika gde se uči šta je to motor, šta ima u njemu, turbina kakvu namenu ima, kompresor, sistemi dovoda goriva itd.U našim uslovima škoklu dobre vožnje neću ni pominjati.
                                Za nove modele kamiona kada se proizvedu za vozače na zapadu organizuju se obuke za vožnju i način upotrebe tih vozila koje traju od 3-7 dana.
                                Mislim da ova priča nema veze sa sa naslovom teme "lista nesavesnih poslodavaca" pa bi pozvao moderatora da uzme učešće i da joj se nadje neki naziv i premesti.
                                U ovom trenutku i obimu posla netreba mi vozač osim u nekoj izuzetnoj situaciji za duplu posadu. U kraju kod mene vidim da uglavnom traže vozače iz grada ili eventualno iz najbliže okoline da u slučeju potrebe čovek može relativno lako i brzo da dodje do firme.
                                Moderator napred

Comment

Working...
                                X