Zapad je jedno a Srbija je drugo..
Na tom zapadu koji spominjes da se zavrsava skola i uci mehanika(teoretski) plate su od 2500e pa navise,a ne kao kod nas..400-500 eventualno 800!!A ni tih 400-500 ne daju ali necemo o tome,nisu sve firme iste...
Zbog eventualnog ne znanja šteta i na zapadu i ovde može biti mnogo velika,bez obzira dal je tamo plata nekoliko hiljada € a ovde par stotina €. Tako da znanje i savesnost moraju da budu prisutni.
To je tacno ali nije isto uciti i trpeti obuku nekoliko meseci a da znas da te posle toga cega plata od nekoliko hiljada evra ili par stotina..razlika je ogromna..jer svi mi radimo zbog novca a ne zato sto volimo da radimo..
Otključano..
Pre bilo kakve poruke bar ovi sad što koriste forum, molim da pročitaju par poruka unazad a onda prvu stranu.
Onaj što mu prete i što se krije je ovaj što mi ide na ganglije dobacivanjem iz ćoška.
Ili će biti kako piše u prvih par poruka ili će biti trajno obrisana tema.
Evo da malo pokrenemo ovu temu jer je vec duze vreme zapostavljena.
Verovatno su neki vozaci primetili da na sajtu "Pumedtrans" stoji sledeci oglas:
Firmi JOKER Transport iz Beograda potrebni vozači sa radnim iskustvom za rad u međunarodnom transportu. Kontakt: Vjekoslav Papež
Telefon: 0600301546
Zeleo bih da skrenem paznju vozacima da se radi o veoma labilnoj osobi koja ne postuje ni dogovor a ni vozace koji rade za nju.
U pitanju je covek koji se zaduzio na mnogo strana i pri tom je prodao auto, stan, a na prodaji je i drugi u kom trenutno boravi sa porodicom, sve dragocenosti iz tog stana, a takodje se zaduzio sa dva kredita a ocekuje i treci u vrednosti od 9000e koji po svemu sudeci nece tako lako dobiti.
Takodje velikih problema ima sa nalazenjem posla a jos vecih problema ima sa nalazenjem vozaca.
Gospodo vozaci, kolika god vam je muka u vezi posla, savetujem vam da ovu firmu zaobidjete u sirokom luku.
Molio bih vas najiskrenije da ne sumnjate u istinost ovih reci, tj. ovoga teksta.
Pozdrav
Sigurno niko ko je imalo savestan neće zaposliti vozača sa 20godina starosti dati mu kamion star tri pet ili šest godina i pustiti ga samog naprimer za Španiju, Tursku ili Italiju. Iskustvo morate negde steći najbolje kao članovi duplih posada i tek nakon toga se osamostaliti. To što većina završi školu za profesionalnog vozača ili ne završi uopšte nego ima samo vozačku dozvolu nije dovoljno da se bude vozač profesionalac. U pitanju je školstvo koje to neprati a a Ja nisam baš spreman da budem auto škola za vozače (pričam za sebe) Neka pominjanja ne plaćanja nestanka goriva, novca na putu me ne zanimaju makar tih problema nemam i to neću ni komentarisati. Na zapadu za polaganje vozačkog ispita za E1 kategoriju ili autobus knjiga ima 200 strana(proverite) Knjiga počinje sa tipovima i namenom vozila i prikolica potom sa markama menjača i načinima upotrebe manuelnih i automatizovanih menjača, bezbedonosnim sistemima u vozilima načinom funkcionisanja istih. Rashladni agregati, volumetarske grupe za cisterne, načinom zakačinjanja vučnog i priključnog vozila, načinom utovara, rasporedom i pravilnim obezbedjivanjem tereta itd itd. Uz sve to ide kao dodatak i motoristika gde se uči šta je to motor, šta ima u njemu, turbina kakvu namenu ima, kompresor, sistemi dovoda goriva itd.U našim uslovima škoklu dobre vožnje neću ni pominjati.
Za nove modele kamiona kada se proizvedu za vozače na zapadu organizuju se obuke za vožnju i način upotrebe tih vozila koje traju od 3-7 dana.
Mislim da ova priča nema veze sa sa naslovom teme "lista nesavesnih poslodavaca" pa bi pozvao moderatora da uzme učešće i da joj se nadje neki naziv i premesti.
U ovom trenutku i obimu posla netreba mi vozač osim u nekoj izuzetnoj situaciji za duplu posadu. U kraju kod mene vidim da uglavnom traže vozače iz grada ili eventualno iz najbliže okoline da u slučeju potrebe čovek može relativno lako i brzo da dodje do firme.
Moderator napred
100% si u pravu. Klinac moga brata ide u srednju saobraćajnu školu ovde u Zaječaru. Za vozača motornih vozila. Uče neke gluposti ne vezane za buduću profesiju, praktičnu obuku imaju na tamiću starom 35 godina koji nikada nije ispravan, nema kočnice a opština nikada nema para za gorivo. Pitam ga jel uče nešto o papirima tj šta je putni nalog, cmr, tir karnet, cemt i slično on me gleda belo. Kaže kada imaju te časove igraju fudbal reko im profesor neće da ih smara time!!! Samo su učili nešto o motorima dizel, benzinac, dva, četiri takta itd. Nešto što se učilo pre 50 godina. Školski program je katasrofalan, klinci hoće da uče i da voze kamion ali nemaju od koga. Moj bratanac će naleto da izvadi pasoš i ići će samnom na put pa će nešto i da nauči a šta će klinci čiji stric ne vozi kamion, od koga oni da nauče? Izgleda da je ovde na prvom mestu u kojoj si stranci, pa sve ostalo. Pa posle kukaju na tv povećava se broj nesreća, bahati vozači, "neprilagođena brzina uslovima puta" itd. A o auto školama ne vredi trošiti reči, to su fabrike samoubica na putevima. Kada je moja žena položila b kat i sva puna sebe došla kući i tražila da idemo negde kolima ja sam joj rekao sad lepo sve što te učili zaboravi ako hoćeš da budeš neki vozač.
Vidi, u pravu si sto se tice nekih stvari ali isto tako i gresis.Ne mozes stvari gledati na taj nacin...npr. ako se u toj skoli radi tako u koju dete tvoga brata ide...ne znaci da su i ostale iste.I ne mozes reci da za tri godine koliko traje to skolovanje oni ne uce ama bas nista ili neke gluposti (kako kazes).U to bas ne mogu da poverujem.Takodje i da im je profesor rekao da nece da ih "smara" time.Mozda ne bi trebalo da verujes klincu tvoga brata...ili deckic pomalo preteruje.
Kazes ici ce sa tobom pa ce nauciti...ok, to je u redu.A isto tako kazes sta ce drugi i kako ce?Pa vidi...u te druge i ja mogu da svrstam sebe.Jer nisam imao ni tatu, ni tecu, ni strica, ujake koji su se bavili transportom....a danas sam u medjunarodnoj spediciji.Hvala Bogu da je tako.
Takodje se slazem sa Sierom.Mladi vozac mora da ide u dvojku sa iskusnim vozacem i tu nema dileme.
A opet, ako cemo iskreno...i to za stranke sto si rekao...hmmmm....pa nije bas tako, zar ne?Ne znaci ti ona ama bas nista ako bi hteo nekog da zaposlis kod privatnika.
Sto se tice nesreca....one ce se desavati i ubuduce.Mada ako cemo iskreno....najmanje je nesreca kod "Profesionalaca".
Nadam se da se slazes sa mnom.
Deset strana ove teme a samo 2-3 komentara o nesavesnim gazdama. opet se okrete na prepucavanja o tome ko je bolji vozač, ko je iskusniji i ko krade gazdu a ko je pošten....
Srpska posla....
Da li postoji još koja država u evropi gde se vozač plaća na procenat?
Od čega je to procenat? Od neke imaginarne cifre koju nam gazda ili dispečer kaže.
Kakav depozit se traži od vozača? A gde je depozit vozaču ako ga gazda prevari i ne isplati platu?
U kojoj se evropskoj državi uzima taj depozit od vozača?
Čemu služi osiguranje? Kasko je obavezno za sva vozila na lizing a CMR osiguranje za robu.
Zašto vozač ne dobija dnevnice za ''čekanje''. Nije krivica vozača što komercijalista dispečer nije našao povratnu turu. Ako nije sposoban za to neka plati a ne da odradi svoje radno vreme i uprkos nesposobnosti primi platu za to, a vozač neka troši svoje pare čekajući.
Koliko vozača ima plaćen godišnji odmor?
Zakon u državi je lepo odredio. Fiksna plata i dnevnice. Zna se koliko je u zemlji dnevnica, koliko u inostranstvu....
Zna se koliko se plaća vikend, praznik....
Mi ne treba da se bavimo zaradom gazda...oni o tome brinu. Treba znati da gazda može imati 10..,20, 100 kamiona i od svakoga istovremeno dobijati zaradu a vozač može da vozi samo jedan kamion ili autobus. Vozaču zakon ne dozvoljava nikakvu dopunsku delatnost.
Najveći problem su napravili kolege koji su nekada u društvenim firmama krali...gorivo, crne troškove,uvećavali račune..i to prolazilo. takvima nije trebala plata. Sad kad je došlo vreme da ne može da se krade, kad se sve radi sa karticama, na fakturisanje, kad kompijuter beleži potrošnju...plata treba.
Boriti se za bolje uslove moramo zajedno, a ne da čekamo da komšiji crkne krava, da bi svoje mleko skuplje prodavali.
Ja sam promenio tri firme. Prva je bila dobra, al se gazda razboleo, a njegovi zamenici rasturiše firmu iz ličnih interesa.
U drgoj firmi je gazda nemilice uzimao pare i trošio na druge poslove, direktori nisu smeli da mu se suprostave, i na kraju, kartice blokirane, dugovi ogromni, za teško zarađenu platu moraš da moliš...
Firma u krizi, a gazda uvećava svoj kapital drastično. Nije meni krivo što vozi auto od 100000e letuje u dubaiju, kupuje svoj avion, stanove lokale.... To je njegovo.
Ja tražim samo ono što je moje.
Treća firma je u zadnje dve godine uvećala svoj vozni park za 100 kamiona. A vozačima je rečeno da se plate moraju smanjiti zbog krize. Ja ne znam o kakvoj krizi oni pričaju. Kriza je kad nema posla, kad kamioni stoje, kad se ne radi. Mi smo radili punom parom. Ja sam mesečno prelazio po 18-19000km. Kakva je to kriza kad nisam kući ni svraćao da prespavam. A za te dve godine je vozačima smanjena plata za najmanje 40%
Došlo je na kraju da vozimo za 6 centi po km(otprilike).
Ako se zadržiš dugo na turi...šta ćeš kriza.. ako brzo odradiš(ja sam vozio čak i po 2500km bez pauze) brzo si odradio, mnogo ti je da se ovako plati, moramo da smanjimo.
Sve ovo sam lično iskusio, ne prepričavam tuđe priče.
O cemu mi pricamo,mlatimo praznu slamu a sami smo krivi za ovakvo stanje u nasoj profesiji.Naravno,poslodavci to koriste maksimalno.Nekada se znao neki red,ali,zahvaljujuci kojekakvim "kolegama",sveopstem haosu koji vlada na ovim nasim prostorima i kada su na ove prostore dosle horde vozaca iz licke brigade sa borbenim vozackim dozvolama i putovnicama,ovako je kako je.Licno,nemam nista ni protiv koga ali,neki rad mora da se postuje.Najmanje je pravih vozaca u poslu,nemamo sindikat,nikoga da zastupa nase interese.Nista novo ni ja nisam rekao ali,smeta mi sto nista ne preduzimamo da popravimo trenutno stanje,cekamo nekoga ili nesto a sve puca po nasim ledjima.Samo jos da kazem da su sve gazde iste kao da ih je pravio isti otac,cak sam poceo da sumnjam da imaju i isti broj telefona,jer kad nesto kazes jednom,svi znaju!
Comment