Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • piksiVA
    CBC Početnik
    • 08.02.2012
    • 8
    • Mionica

Odg: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Ja sve ovo godinama pricam po celoj Evropi,da treba da se organizujemo,da bar zapocnemo nesto za buduce generacije ali,ljudi se plase i za ovu bednu egzistenciju.Kad bi svi odrekli da dodju na mesto kolege koji je otpusten,morao bi i taj gazdaluk da se zamisli ili,da sami sednu u svoje kamione pa nek voze.Nece nam nista pasti s neba,moramo se sami izboriti.Poceo sam ozbiljnije da razmisljam kako da se vec jednom pokrenemo,mozda i preko neke jace partije,bar u ova predizborna vremena,bar da se i nas glas cuje.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Cuj Piksi....gde politika umesa prste......tesko da ce ista biti od toga.
      Da se manemo njih a da pokusamo nesto mi (vozaci) da organizujemo.Samo... kako sam rekao, trebalo bi svi a ne samo pojedinci.
      You can run, but you can't hide.

Comment

• piksiVA
        CBC Početnik
        • 08.02.2012
        • 8
        • Mionica

Tesko da se mi bez necije pomoci ujedinimo,kako je direktor Eurospeda iz Zemuna imao obicaj da kaze"vozac nije zanimanje,to je karakterna osobina" a i zivimo u Diznilendu,ja se osecam kao Alisa u zemlji cuda.Vredelo bi pokusati,mozda da se krene po parkinzima za vreme pauza,da se ljudima predoci sta bi mogli da dobijemo sa nekim organizovanim nastupom.

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Retko to hoce ko da slusa.Nasi ljudi nisu u tom fazonu.Cim pocnes da mu pricas on te doceka sa sledecom pricom:
          Moram da prehranim porodicu....zena mi ne radi, imam sitnu decu....moram da radim i tacka....pa makar nista ne primio od love i makar me gazda naguzio samo tako

Pa znas i sam....kao i svi mi....i sta ima tu da se prica.

Comment

• piksiVA
            CBC Početnik
            • 08.02.2012
            • 8
            • Mionica

Sad sam pogledao listu nesavesnih vozaca,uglavnom isti poslodavci,isti problemi.Gazdaluku mogu da dam jedan savet,platite vozace adekvatno i na vreme a ne da ocekujete da Vam vozaci placaju da rade kod Vas i da Vam otplacuju rate za kamione.Znate li kako su u Vincic transportu formirali cene prevoza,na osnovu toga sto vozacima nece dati platu pa kad dodje do 2000e.duga vozac sam napusti.Srecom,ugasili su medjunarodni prevoz.Jos nesto,kad se plati kazna za nepostovanje radnog vremena,poslodavci kazu da je vozac kriv a ne da su oni insistirali na tome da se vozi bez pauze.Obicno traze i da tu kaznu prepolove sa vozacem.Gospodo,nema problema,kada budemo ortaci i budemo delil zaradu.I svi su oni gazde svojih kamiona a ne i vozaca.Kamion mogu da prodaju,vozaca NE!

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Cuo sam za Vincica da je prestao za medjunarodnim.
              Cek cek.....jel' ima njih vise....oni su neka braca, zar ne?

Znam da su jedno vreme radili za Delta-Maxi.

Comment

• piksiVA
                CBC Početnik
                • 08.02.2012
                • 8
                • Mionica

Ima ih dva brata,ne zna se koji je prostiji.Za Miskovica rade jos uvek sa nekoliko kamiona.A kamione sa kojima su radili u spediciji,vratili su lizig kucama.Mislim da su oni to svesno i uzimali i dve godine ih maksimalno uposljavali a da za to vreme nikome nista nisu placali.Vratili su vozila u rashodovanom stanju,nekoliko MAN-ova je doslo do Teome i jedva su uspeli da ih koliko-toliko osposobe za rad.

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Koje su to lizing kuce koje im nisu naplacivali nista 2 godine.Hocu i ja da uzmem par kamiona

Comment

• qicha77
                    CBC Član
                    • 21.09.2010
                    • 36
                    • Australia,Sydney
                    • Scania,Mercedes Benz

Odg: Re: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Nije tajna,reci cu ti... Kod njih sam vozio neka cetiri meseca. Ides na put knap sa parama,knap sa gorivom,sa neispravnim kamionom,,vecito neki zastoji ili cekas pare ili gorivo ili neki papir u nekoj nedodjiji... I na kraju kad dodjes po platu koju si zaradio,nisi jos ni usta otvorio,oni krecu u kuknjavu kako im niko nista nije uplatio,kako ce im banka oduzeti kamione i sl. Pa,ako uspes da iskukas toliko da ispratis sledecu turu (hrana,cigarete..) ti si onda car.... Ukratko! I da... Kad smo se burno rastali oni mi na kraju u radnu knjiyicu upisu 1 dan radnog staza MIZERIJE!!!
                    Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                    Ako nije tajna, sta je to bilo u pitanju pa si se toliko razocarao
                    Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

• qicha77
                      CBC Član
                      • 21.09.2010
                      • 36
                      • Australia,Sydney
                      • Scania,Mercedes Benz

Ma,sve ste vi kolege upravu da bi to trebalo nesto promenuti...Ali,to je prolazilo u komunizmu kad su sindikati nesto znacili! Ali,ovo sad...Tesko!
                      Originally posted by piksiVA View Post
                      Tesko da se mi bez necije pomoci ujedinimo,kako je direktor Eurospeda iz Zemuna imao obicaj da kaze"vozac nije zanimanje,to je karakterna osobina" a i zivimo u Diznilendu,ja se osecam kao Alisa u zemlji cuda.Vredelo bi pokusati,mozda da se krene po parkinzima za vreme pauza,da se ljudima predoci sta bi mogli da dobijemo sa nekim organizovanim nastupom.
                      Pare ljude kvare!!! Ali,lece zivce..))

Comment

• b_samardzic
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2005
                        • 1557
                        • Smederevo

Ja znam mnogo ljudi koji su zbog zelje da voze poceli da voze kamione. Svi su napustili poso i vecini su ostali duzni.
                        Al opet dodje nova generacija zeljna voznje i tako u krug.
                        Kad nema para okanite se tog posla, radite nesto drugo.
                        Sofer i jeste karakterna osobina jer 80% ljudi nebi pristalo da vozi jer je mnogo naporan i monoton poso. A opet s druge strane ni jedan sofer nece da radi na nekom stovaristu iako je po meni to laksi poso.

Comment

• konvoj
                          CBC Veteran
                          • 02.02.2012
                          • 147
                          • novi sad

Odg: Re: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Originally posted by qicha77 View Post
                          Nije tajna,reci cu ti... Kod njih sam vozio neka cetiri meseca. Ides na put knap sa parama,knap sa gorivom,sa neispravnim kamionom,,vecito neki zastoji ili cekas pare ili gorivo ili neki papir u nekoj nedodjiji... I na kraju kad dodjes po platu koju si zaradio,nisi jos ni usta otvorio,oni krecu u kuknjavu kako im niko nista nije uplatio,kako ce im banka oduzeti kamione i sl. Pa,ako uspes da iskukas toliko da ispratis sledecu turu (hrana,cigarete..) ti si onda car.... Ukratko! I da... Kad smo se burno rastali oni mi na kraju u radnu knjiyicu upisu 1 dan radnog staza MIZERIJE!!!
                          izgleda da nisam bio u toku,a koja je to firma?

Comment

• Pro FX-Sniper
                            CBC Senator XXL
                            • 11.01.2010
                            • 14410
                            • Medakovic
                            • Alfa-Brera

Pa trebalo bi da je Transport Vincic...ako se ne varam?

Comment

• 500600
                              CBC Početnik
                              • 23.11.2011
                              • 8
                              • novi sad

MB TRANS Novi Slankamen,nikakva firma,nikakva zarada,firmom rukovodi gazdin sin od 24 godine,koji prima i otpusta bez razloga i kad trazis platu,u aktrose na svojoj pumpi sipaju loz ulje pa te kinje za potrosnju,i gledaju kad kod mogu da te maksimalno ponize,Jedino u firmi dobro prolazi grupa vozaca iz Knina i okoline koji su povezani i drze firmu izunutra tako da samo oni dobijaju prave ture voze kako hoce i moze im se.

Comment

• Pro FX-Sniper
                                CBC Senator XXL
                                • 11.01.2010
                                • 14410
                                • Medakovic
                                • Alfa-Brera

Da...cuo sam dosta negativnih stvari o njima.

Pre tri ili cetiri godine unazad....isao sam u Slankamen kod jedne prijateljice.U povratku nazad, resih da skoknem i do MB Transa.Pre nego sto udjoh unutra u zgradu, izlazi neki covek i psuje sve po spisku....od direktora pa nadalje.

Prvo sto sam uradio je da sam se okrenuo, usao u auto i otisao kuci.
                                Od tada sam sreo jos par vozaca MB Transa i pitao ih kakva je firma.Ako verujete, nijedan od njih nije rekao nesto pozitivno.Jedino mi nije jasno, zasto i dalje vozaci rade za tu firmu kada je takvo s(r)tanje.

Comment

Working...
                                X