Odg: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA
Poslednja recenica kolege 500600 sve objasnjava i na nasu zajednicku zalost,takva poslovna politika svih takvih i poslodavaca i radnika,srozala je transport narocito medjunarodni,na ovakav porazavajuci i ponizavajuci nivo.
Poslednja recenica kolege 500600 sve objasnjava i na nasu zajednicku zalost,takva poslovna politika svih takvih i poslodavaca i radnika,srozala je transport narocito medjunarodni,na ovakav porazavajuci i ponizavajuci nivo.
Sve se zavrsilo,hvala Bogu,kako treba da sam se vratio ziv i zdrav,ali da plati nema nameru,jer su mu troskovi veliki,a ne shvata da je to put od 16000 km i da sam izgoreo 5000 lit nafte! U povratku dva dana nisam nista jeo jer nisam imao para,ali ni to nije vazno! Bitno je da je on gazda,a nas ko ****(da izvinete). Mucis se i radis 35 dana da bi na kraju pas`o travu. To je Srbija,zemlja zeceva!!! Nema nista drugo,nego presaviti tabak pa do Strazbura ako treba,jer ce biti sve gore i gore ako se MI KOLEGE ne udruzimo!! Malo sam vas udavio,ali morao sam to da podelim! Veliki pozdrav svim kolegama i srecan put!! 
Comment