Sta vozite?
Collapse
X
-
-
Svaka cast.Nek je sa srecom Man i da te odlicno sluzi.Ocekujemo jos slika Man-a.
Comment
-
-
Hvala,verujte mi da jedva cekam da ga provozam malo duze,da vidimo kako se ponasa u radu!
A slike cu obavezno da nakacim(cim vozilo stigne u moje ruke)
Comment
-
-
Comment
-
-
Ocu i ja jedan!!!
Kako ja volim ove kombije,idu mnogo dobro,svi ti se sklanjaju jer si veliki (citaj plase te se) i upravljiv je,sta ces vise.
Na jumper pre ovoga 2006 god sam naucio da vozim.Idu kao blesavi ali su ipak sporiji od iveca i mecke,ali je zato jumper mnogo kvalitetniji od iveca ,za mecku neznam.
Koliki je max speed?
Jer ima tahograf,mada pretpostavljam da nema ali da pitam.
Comment
-
-
samo mi pojasni u kom smislu je dzamper kvalitetniji od ivecaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Po meni Sprinter je ZAKON!!! sorry
Mada je na izgled lep i ovaj tvoj francuz,i tu mi je problem.Nemam poverenja u njih!!! Samo nemacka vozila!!!!!!!!!
Ada ja sam u razgovoru cuo da Iveco jako kuburi sa elektronikom i znam par njih koji su imali problema sa menjacem. Doduse na kamionima a ne na kombijima....A opet recimo npr.za Ducato sam cuo da je OK. Onaj sa 2.8JTD motorom. Bemliga sad ko je u pravu???
Comment
-
-
@ada
Pa ortak dok je radio za jednu firmu imali su dva jumpera i dva iveca.Na ivecu su imali mnogo vise kvarova nego na jumperima.Desavalo se da im crkne turbina,pa onda su pucala creva,zadnje plocice nisu mgle vise od 15k km,a da ne pricam o tome sto je sav zvecao unutra,dok je jumper bio utegnut.Sva vozila su nova uzeta.Mada opet i to nije merodavno,sve zavisi i od vozaca kako ga vozi (iveco je hvatan na radaru 165kmh).
Ne mora da znaci da je ovo stvarno tako,ja samo kazem sta sam cuo i video tako da ni to nije merodavno,neka kaze neko ko ih vozi ili ima kako su se pokazali.
Comment
-
-
2.8 jtd je oznaka za fiat,2.8 hdi za pezo i citroen. ti motori se vise neproizvode jer nisu rentabilni za fabriku. prelaze 500 000 bez otvaranja....nista im vozac nemoze....sada se ubacuju novi fordovi motori 2.0 2.2 2.3 3.0 crdi...videcemo kako ce se pokazati. ja sam ljubitelj nemackih vozila,ali njihovi kombiji su zadnje vuce a to za nas posao nije dobro. svaki dan su nam kombiji na cestobrodici,popadiji,kopaoniku,zlatiboru,sjenici. ...zimi je problem sa zadnjom vucom...montaza lanaca oduzima dragoceno vreme kojeg nemamo...sve je programorano tako da nemas kad da dangubis....citroene vozimo jer imamo dogovor sa serviserom oko popravki....[zavrsavaju nam sve u naj kracem roku,preko reda....] iveco je daleko bolji zbog sasije,citroen je udobniji i manje trosi. sasiju nema tako da se posle 100000 vrata teze otvaraju,kidaju se sarke,brave,pocinje da lupa u tovarnom prostoru ...itd...itd...za voznju je dobar,130 ks ga lepo nosi,dobar prenos ima,dosta opreme....ima i mana....farovi su dosta visoko postavljeni i kada se vozi po magli....horor...intrument tabla je puna kojekavih pretinaca,rupa,ventilacija ,i tesko je za odrzavanje....ako ga popnem jednim tockom na ivicnjak zadnja vrata nemogu da se otvore....zamena sijalice na faru......skida se maska i far...po mom iskustvu stari jumper je duplo bolji od novog.
Comment
-
-
prosle nedelje sam vozio opet iveca ali sa tahografom a kombi je u pitanju i kada bi ti rekao da ima na satu celih 560000km a 2003 god i nista nije dirano. stvar je sto je iveco magarac i jedan od retkih koji ima saiju.ali kamionsku sasiju.ono sto ce da prenese iveco nece ni jedan drugi. svi ostali su preosetljivi na pretovar. elektronika je bila losa na modelima 2001 ali je posle toga i to sredjeno. inace ako budes ima prilike provozaj 3.0htp iveca pa mi reci komentarSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
ti si vozio model od 140 konja a ovaj o kojem ja pricam je 180 konjaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
ili ako uspes da nadjes u srbiji (ja jesam) dukata sa 3000cm jtd i 185 konja sa prednjom vucom da vidis tek sta on radi. Trazio sam peosle godine kod uvoznika da uzmem bas takav ali su mi rekli da ih ne uvoze jer bi trebali da rade homologaciju za samo 1 komad!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment