Sta vozite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Transporter
    CBC Senator XXL
    • 12.03.2006
    • 568
    • Avala BGD

Da znas i da jeste hotel Pa mozda mi ovamo uzivamo u odnosu na takav tempo kod Vas,ali mislim da se tamo uziva kad legne plata

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Moj cale ima identican Freightliner Century Class, ali je bele boje i ima 500 hp motor. Ima oko 970,000 milja na satu.

Comment

• ac1d
        CBC Veteran
        • 22.02.2008
        • 124
        • Velika Plana

@Saab Power

Kakva su ograničenja za vožnju kamiona u Us? Postoji li dnevni limit ili je to na vozaču da odluči?
        "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

@SAAB PoWeR i ti se nesto zalis koliko kosta jedan takav hotel i koja mu je potrosnja. blago vama kada nemate limit na duzinu vozila inace bi se i kod nas vozili takvi kamioni.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• SAAB PoWeR
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2005
            • 1394
            • tu iza coska(Milwaukee USA)

legne plata ,ali malo vremena za uzivanje, mada ja i jesam uzivao , ustvari zezao se bolje reci ,preko leta yuga i zezanje ...

ogranicenja ima kao i svugde ,10 pa 8 spavanja ,neznam dali su to promenili ,stalno menjaju nesto , sve sam pises , varati mozes kako hoces na svakom cosku , pises sta hoces, ako te uhvate dobijes kaznu i teraj dalje

kazna moze izaci do 1000 $ ali ja sam obicno dobijao po 130 $ i 10 sati pauzi ,ali obicno sacekma sat dva i teram dalje , na rizik , imas nekih pandura da su toliki peder... pa se sakriju i cekaju da vidis dali ces otici pre isteka od 10 sati

kada sam isao na duze relacije , recimo chicago california L.A.

ako si sam i vozis po pravilu treba ti oko 4 dana u jednom pravcu ,a ja sam to sam radio za to vreme u oba pravca za 4 dana , to je znaci utovar i istovar i voznja ...a kako
            na pumpi kupim otpratnu listu ispunim je sam , bez datum , ako me slucajno zaustave ,nastelam si datum koi meni odgovara , tako da se svi papiri poklapaju , moras bas biti baksuz da te provere kada si tacno krenuo , mada mi se i to desavalo ...

sto se tice cene , polovni mozes kupiti za 30 000-40 000 sa nekih 300 000 -500 000 milja u odlicnom stanju dok cene novih se krecu oko 115000-130 000 sve zavisi sta hoces
            potrosnja ahhaahh, ako ces porediti sa kamionim iz EU, nemoj sesti na ****

opet sve zavisi od tereta , i na koju stranu usa ides , recimo ja kada sam isao za utu izlvacio sam prosek 5.3 milje po galonu ,dobar deo puta sam vozio oko 75-80 MPH obicno jedno tocenje mi moze biti jedan dan maksimalno dva , a imao sam dva rezesvoara po po 120 galona sto mu dodje oko 908 litara oba

ali ko gleda potrosnju ovde , samo terraj
            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Zar nije Utah uzivanje za voziti?

Ja sam prolazio sa I93 predproslo leto, iz Idaha kroz Utah u Nevadu (Las Vegas). Mir, tisina, nema mnogo saobracaja ... jos da sam imao dobar auto (drug rentao Kia Spectra).

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

E pa zbog tih amerikanaca i njihove potrosnje nama je benzin 100 din

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

kave veze ima to sa temom???
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• MandariX
                    CBC Član
                    • 22.01.2008
                    • 63
                    • Beograd-Vozdovac

Ljudi,pre neki dan terao neke cokolade u Surcin,pa naletim na ovo .Stanem,gledam,ne verujem sta vidim.Tamic ,a uradjen kao TRUCK .Pocepao sam se od smeha.I dalje ne mogu da verujem u to.Evo slike kao dokaz.......

Duh koji vozi........

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

uzas promiskuiteta

Comment

• Shicky
                        CBC Član
                        • 06.02.2008
                        • 81
                        • Ralja-BGD

Jel mu ovo iznad spavaća kabina ?Mega space cab
                        Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

tga xxl

Comment

• ac1d
                            CBC Veteran
                            • 22.02.2008
                            • 124
                            • Velika Plana

Nemoj da se čudiš. Ja imam "sreću" da živim u blizini drugog Maribora u sred Srbije. Ovde kod mene postoji selo gde nekih desetak firmi radi kompletnu restauraciju tamića. Neki od tih kamiona izgledaju bolje nego 80-tih.

Comment

• RS-6
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2005
                              • 581
                              • Montenegro-Bar
                              • 2x AR I BMW 330XI

Postavi koju sliku tih Tam-ica.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• ac1d
                                CBC Veteran
                                • 22.02.2008
                                • 124
                                • Velika Plana

Uh hoću, ali prvo moram da ih na'vatam po ulici! Inače, ako natrčiš na lepo ofarbanog k'o novog tamića na ulici velika je verovatnoća da iz baš tog izvora dolazi tako da...

Comment

Working...
                                X