za sada su fantasticni imam ova dva troosovinca jedan jr star godinu dana a drugi nesto manje od godinu a ova dva cetvoroosovinca nemaju ni mesec dana u sustini sa grdjevinskim kamionima nije ista situacia sa potrosnjom goriva kao sa komercialnim oni prilicno vise trose ali zato i duplo vise nose tereta sto se tice konkretno trakera on je najmanji potrosac medju gradjevinskim kamionima potrosnja varira i zavisi od terena na kom se radi , ako se material vozi asfaltom potrsonja je od 35 do 38 L a ako se odvoz materjala radi iskljucivo po terenskim putevima odnosno na na neuredjenom putu potrosnja dolazi i do 42 L sve ovo vazi na i za cetvoroosovince samo se sve cifre za 10% uvecavaju
Ovo nisu moji kamioni ja sam sef transporta i mehanizacie u ovoj firmi,ovi troosovici imaju zf menjace 4+4 i pomocne brzine a cetvoroosovinci imaju takodje zf menjac ali automatik sa 12 brtina vidi se na ovim slikama ali sam ih lose postavio.Sto se tice opreme svi kamioni imaju klimu,podizace prozora,kod kljuceve,cd radio fabricki sa komandama na volanu.Sto se tice nadgradnje na kamionima su cantonic kipe troosovinci imaju 14 kubika kipe a cetvoroosovinci imaju 20 kubika kipe
E, pa pored svih ovih masina ja vozim privremeno Zastavu 8310 kiper. E to treba voziti Natovaren ubrzanje do 40 mu je blizu minuta, a zaustavni put sa 40 50m Naravno nisam merio, ali dosadi od stiskanja gasa i kocnice koje nisu vazdusne pa treba stiskati ko lud da bi stao kad je natovaren.
Ne znam kako je sa 83-14 koji ima vazdušne kočnice,ali 79-12 ima jedne od gorih kočnica od svih kamiona.Nikad ne mogu da budu potpuno ispravne tj i kad su urađene nove opet ih je teško naštelovati ,ne prođe puno,a već je neki cilindar za zamenu.O ručnoj da i na govorimo,policija ih obožava na vanrednim tehničkim.Imam jednu 79-12,koja je u top stanju,mislim da je u nju uloženo preko 2000 eur, opet nisi siguran u sve njene sklopove zahvaljujući majstorima iz zastave koji nisu našli baš sjajna konstruktorska rešenja.Ono što je dobro kod starije verzije sa 100 ks,dakle 79-10 to je menjač,neverovatno lagan za vožnju,a tek za skidanje za razliku od ZF menjača na TZ koji je isti kao ima MB 12-13,težak oko 100kg,a pritom neverovatno "anemičan"u odnosu na stari,koji me više podsećao na menjač od auta.
Uf i menjac tek je katastrofa,tesko ulazi u drugu,rikverc takodje,petu kad potrefim.Sve u svemu uzas od kamiona,jedino sto mu valja je motor,vuce lepo,dere se ko nenormalan,a tek sto je udoban .Sve u svemu
E da pricajte mi o tome... Ja to vozim nekih 25 dana i jos cu nekih mesec dana. (Radim to jer mi je cale autoprevoznik i slomio nogu i onda zbog musterija da ne izgubi 2 meseca je veliki period, a ja tek 18 godina i do faxa se akam sad sa njim). Inace volim da vozim, al kad mi cale kaze 3 kubika sljunka mene muka uvati, nece da ide, a ni da stane. Kod mene menjac zeza nekad u prvu, ali naviko sam se vec. Samo nejak je suvise pa kad upadne samo malo neki tocak u pesak pun gas, a on se opet gusi drz nedaj na kvacilu ode lamela, cale menja lamelu 3 puta godisnje. A tek sto zezaju oni kolotrazi na batajnickom putu, pa to me punog baca pola metra levo desno. Da su bar uradili servo volan nego ni to, treba uci u dvoriste, ispuniti musteriji zelju, da se uvucem u neki cosak preznojim se od motanja. Sto se tice kocnica Shicky je potpuno u pravu nikad ne valjaju i milion stelovanja opet ne valja.
MB 1213 je najgori moguci ja vozim fladnjacu sa rampom ima preko 7t a tovarim ga 9t maksimum 1,2,3,4 ide do 45 a 5 mu je do 90.
Scania 94d 260 ks 4+4 blokada na 95 ,ali kad je natovaren brzo probije.
Sluzi pun gas,ide ko nevreme.Ima ponekad nekih sitnijih problema,ali nista strasno.
Menjac EATON FULLER 4+4 i 8 pomocnih,retarder VOITH 115H,centralno podmazivanje,silo kompresor GHH RAND CS 80/1,kabina sa klimom,parking grejanje,grejaci sedista i retrovizora,el podizaci i retrovizori,el shiber,cd blaupunkt,frizider fabricki,dva lezaja (prizemlje i potkrovlje) i to je to.
Cisterna je 35 kubika,pa zavisi sta tovaris.Ja najcesce vozim 27,5 tona cementa,ne bude ni blizu puna,a imao sam priliku da je natovarim drugom robom do poklopaca i bilo jedva 16 tona.napravicu neke keSli
Comment