ovo je serija pre turbo stara.
Sta vozite?
Collapse
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
-
Originally posted by ac1dNemoj da se čudiš. Ja imam "sreću" da živim u blizini drugog Maribora u sred Srbije. Ovde kod mene postoji selo gde nekih desetak firmi radi kompletnu restauraciju tamića. Neki od tih kamiona izgledaju bolje nego 80-tih.
Comment
-
-
Originally posted by TransporterEvo sta najcesce vozim, Actros 1844 godiste 2005, trenutna kilometraza ~400.000km,ASR,ABS,klima, retarder, intarder, grejaci sedista, tempomat,grejaci retovizora, masazeri u sedistima, cd radio,2 kreveta itd...
Cisterna Gofa,2005-to godiste takodje, 6x disk kocnice, ABS....
A ovo mi je vozilo za po gradu, MB Atego 2528 takodje 2005god ~205.000km za sada, od opreme skoro nista nema, kupovali ga za grad pa su maximalno stedeli :x
Comment
-
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Originally posted by zemunac72juce sam na putu pozarevac v.gradiste obisao cisternu tvoje firme. cini mi se da je nesto noviji kamion. pozdravili smo jedan drugog.....mozda si bio ti....kod mene pozadi pise dostava lekova....
Comment
-
-
Originally posted by RS-6Originally posted by ac1dNemoj da se čudiš. Ja imam "sreću" da živim u blizini drugog Maribora u sred Srbije. Ovde kod mene postoji selo gde nekih desetak firmi radi kompletnu restauraciju tamića. Neki od tih kamiona izgledaju bolje nego 80-tih.
@ada
oho,ko će to nama da se ponovi,jel uzimaš stralisa?
Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
jap450konja bela sa crvenim rolfovim navozom
Comment
-
-
Originally posted by ShickyOriginally posted by RS-6Originally posted by ac1dNemoj da se čudiš. Ja imam "sreću" da živim u blizini drugog Maribora u sred Srbije. Ovde kod mene postoji selo gde nekih desetak firmi radi kompletnu restauraciju tamića. Neki od tih kamiona izgledaju bolje nego 80-tih.
@ada
oho,ko će to nama da se ponovi,jel uzimaš stralisa?
@ada svaka cast na novom kamionu.Jel u pitanju E5 i autotransporter?
Comment
-
-
@ada
u matori pa to mora da se vidi,čuo sam da imaju problema sa menjačem,ali mislim da je to samo glasina onih što su preplatili aktrose
jel još dovoziš automobile tj imaš li nešto na lageru i dali ćeš imati uskoro?možda popričamo o nekom Bravu,ali o tom potom
@RS-6
Nema na čemuDobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)
Comment
-
-
@rs-6
Jeste euro 5 ali na it tablice. Morao sam zbog dozvola.
@Shicky
Videćemo kakav je stralis mada koliko je koštao bolje da sam scaniu uzeo ali šta ćeš.
Dovozim i dalje.....Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment