Sta mislite da ova tema bude za predstavljanje kamiona,kombija,slepera koje vozite?
Sta vozite?
Collapse
X
-
za sada neka ide ovako dok nevidimo pravo interesovanje za velike tockove pa ako treba dora ce odreagovati.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Evo sta najcesce vozim, Actros 1844 godiste 2005, trenutna kilometraza ~400.000km,ASR,ABS,klima, retarder, intarder, grejaci sedista, tempomat,grejaci retovizora, masazeri u sedistima, cd radio,2 kreveta itd...
Cisterna Gofa,2005-to godiste takodje, 6x disk kocnice, ABS....
A ovo mi je vozilo za po gradu, MB Atego 2528 takodje 2005god ~205.000km za sada, od opreme skoro nista nema, kupovali ga za grad pa su maximalno stedeli :x
Comment
-
-
Ekstra ti izgleda prevoz. Imam pitanjce, u razgovoru sa kolegama koji su u istom poslu, neki se kunu u Actrosa dok ga drugi izbegavaju u širokom luku. Što kaže Dora:"Sto ljudi sto ćudi, sto žena... "Kakvo je tvoje mišljenje?
"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Comment
-
-
cekaj malo. ti si okacio dva razlicita kamiona. Vec sam negde rekao mercedes ne voli brdo. za brda je scania zakon.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Gledao sam ti Actrosa kod tunela Sozine,a mislim da si dva,tri puta prosao kod mene,tj.ja sam ti naplatio prolazak kroz tunel.
Pozdrav.
Comment
-
-
sram te bilojos si mu i pare uzeo
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
@ada
2 pa sta je tu cudno ? vozim oba, zavisi od potrebe, Scania je zakon za brdo ali je neudobna, dzabe joj sto ide...
@RS-6
Lopove, za sta 18esalim se , pozz i tebi, kao sto rekoh cesto idem dole!
@Milorad90
Pa ima nas sta da ti kazem, tamo uzimamo gume, redovno neko visi tamo, radi se pa se trose gume !
@mishkom
Slikacu, nemam slika trenutno...
Comment
-
-
nisam mislio nista lose.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Originally posted by Transporterkao sto rekoh cesto idem dole!
Comment
-
-
Nekako mi je bilo cudnova to da ides pun iz BG.
Comment
-
Comment