Sta vozite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hladni
    CBC Član
    • 20.10.2008
    • 32
    • sremska kamenica

imao je covek super srecu.meni se dogodilo slicno sa malim kamionom iz istih razloga.

Comment

• Igor Driver
      CBC Član
      • 25.11.2008
      • 10
      • Bačka Palanka

Sta vozite?

Pozdrav svim kolegama!
      Vozim ( trenutno sam slomljen ), 1846 i poluprikolicu KRONE crven komplet.Godiste 2002, presao 550000 km, EURO 3
      Da ima 460 ks ima i vise,merio gazda u Austriji,zakacili ga na lance i pun gas- oko 515 ks.
      Ide ZVER ko luda - cak i u brda,niska kabina,mali tockovi,
      prikolica KRONE MEGALINER jaka,cvrsta,a lagana - dobar i usaglasen komplet, sto je najbitnije.
      Inace nemam sliku,ali jedan od nasih kamiona je na ovom forumu LKW SRBIJA i to prvi gore beli Actros 1841 firma POPOVIC TRANSPORT :

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
        CBC Član
        • 02.05.2008
        • 99
        • beograd bolec

POZDRAV KOLEGA DRSE

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

@Igor driver

Kako si zadovoljan firmom?Gde se vozi uglavnom?

Actros kako te sluzi?

Comment

• Igor Driver
            CBC Član
            • 25.11.2008
            • 10
            • Bačka Palanka

Sta vozite?

Pozdrav kolega!
            Vidim da si cest na ovom forumu, pa postovanje prema tebi.
            Radim u medjunarodnom transportu u firmi POPOVIĆ TRANSPORT iz Obrovca ( malo mesto pored Bačke Palanke odakle sam ja ).
            Firma radi dobro, pa čak i sad u vreme ove krize,redovna plata i gazda je ok.
            Trenutno sam na bolovanju, pa cu biti češći na forumu, inače se radi 5-6 dana,pa vikendom sam kući.
            Vozi se Slovenija,Austrija,Nemačka,Belgija,Holandija i Francuska.
            Kamion me dobro sluzi i redovno se održava, ali to zavisi prvenstveno od vozača,jer on mora prijaviti sve nedostatke i pored redovnih servisa.

Comment

• milosbasADSL
              CBC Član
              • 01.12.2008
              • 20
              • Milici

Pozdrav kolege, evo da i ja ubacim neke slike od onoga sto sam vozio i sa cime sam prezadovoljan

MAN TGA 440 ks, 07/2007, centr. zaključavanje, el. retrov, el. podizači, 6-stepeni intarder, klima, hidraulično otvaranje stranice, muzika extra, tj. sve u jednom, a sto se tice mixera, oni su 01/2008 ista oprema osim intardera, imaju samo peti ventil, ali su isto tako udobni.
              Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
                CBC Član
                • 02.05.2008
                • 99
                • beograd bolec

milosbasADSL pozdrav kolega koliko kubika ima ova kipa na MANU,kakav je u terenu

Comment

• milosbasADSL
                  CBC Član
                  • 01.12.2008
                  • 20
                  • Milici

pozdrav kolega,

kipa je 20 m3, a kamioni su super, prezadovoljan sam sa njima pogotovu sto su kiperi, i posle svih onih kanti sto sam vozio prije, ovi su NAJ NAJ. Jaki za uzbrdo, a sa intarderom kkoji imaju, i nizbrdo ih mozes voziti kako hoces. Sve pohvale MAN-u.

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
                    CBC Član
                    • 02.05.2008
                    • 99
                    • beograd bolec

na 5 oj strni su TRAKERI koje mi u firmi imamo i neke bagercice reci mi jer ste morali da prepravljate filter goriva i da ga podizete jer je suvise nizak za teren letos sam bio na iskopu sa ovima momcima iz caricinog grada kazu da im je to jedina zamerka sto se tice MANa, i oni su morali da premestaju taj filter jer nije bilo kamiona u firmi kji imnije odkinuo donji deo filtera sa casicom

Comment

• milosbasADSL
                      CBC Član
                      • 01.12.2008
                      • 20
                      • Milici

Nismo im nista prepravljali vozeni su takvi kakvi su mada im filter nije tako nizak, desavalo se prije da otkinu hladnjak (oba), nego filter, jer mozes i na slikama da primjetis da se filter ne vidi, vec samo plastika (zastita) od hladnjaka.

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
                        CBC Član
                        • 02.05.2008
                        • 99
                        • beograd bolec

cije su ovo kipe (koja marka)jer si radio letos- vukao iz onog cetinjskog kamenoloma (kad se krene cetinjskim putem ka moru pre braica) mislim da sam video vase kamione P.S ti i ja smo se bas rspricali sto se kaze u istom smo poslu pa imamo sto tema

Comment

• milosbasADSL
                          CBC Član
                          • 01.12.2008
                          • 20
                          • Milici

Jesam druze, bio sam tamo do 17. 06. ove godine u "GUGI COMMERCE" Budva,a kipe su MILER-ove. U kojoj ti firmi radis

Comment

• VLADA MIRKO ALFA
                            CBC Član
                            • 02.05.2008
                            • 99
                            • beograd bolec

radim u MILLENNIUM TEAM beograd, gde sad radis?

Comment

• milosbasADSL
                              CBC Član
                              • 01.12.2008
                              • 20
                              • Milici

Trenutno sam kuci u BiH ( Milici ), vozimo ovaj boksit za Zvornik, ali sad zima pa se ne radi, do ko zna kad. Kakve su plate kod tebe i ima li posla za mene tamo, bar privremeno. Ako treba i na bageru radim pomalo i to.

Ako imas messenger moja adresa je milosbasic@live.com ukucaj me pa da pricamo da nas nebi izbacili sa sajta, posto je ova tema ipak za slike sta vozimo...::))

Comment

• milosbasADSL
                                CBC Član
                                • 01.12.2008
                                • 20
                                • Milici

Sta je sa ovih ljudi, slabo kontaktiramo, zar vise niko nista ne vozi, ja znam da je zima, ali nisu valjda svi baksuzi kao ja, pa da ne rade. Nadam se da nije tako::

Comment

Working...
                                X