imao je covek super srecu.meni se dogodilo slicno sa malim kamionom iz istih razloga.
Sta vozite?
Collapse
X
-
Sta vozite?
Pozdrav svim kolegama!
Vozim ( trenutno sam slomljen ), 1846 i poluprikolicu KRONE crven komplet.Godiste 2002, presao 550000 km, EURO 3
Da ima 460 ks ima i vise,merio gazda u Austriji,zakacili ga na lance i pun gas- oko 515 ks.
Ide ZVER ko luda - cak i u brda,niska kabina,mali tockovi,
prikolica KRONE MEGALINER jaka,cvrsta,a lagana - dobar i usaglasen komplet, sto je najbitnije.
Inace nemam sliku,ali jedan od nasih kamiona je na ovom forumu LKW SRBIJA i to prvi gore beli Actros 1841 firma POPOVIC TRANSPORT :
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=
Comment
-
-
Sta vozite?
Pozdrav kolega!
Vidim da si cest na ovom forumu, pa postovanje prema tebi.
Radim u medjunarodnom transportu u firmi POPOVIĆ TRANSPORT iz Obrovca ( malo mesto pored Bačke Palanke odakle sam ja ).
Firma radi dobro, pa čak i sad u vreme ove krize,redovna plata i gazda je ok.
Trenutno sam na bolovanju, pa cu biti češći na forumu, inače se radi 5-6 dana,pa vikendom sam kući.
Vozi se Slovenija,Austrija,Nemačka,Belgija,Holandija i Francuska.
Kamion me dobro sluzi i redovno se održava, ali to zavisi prvenstveno od vozača,jer on mora prijaviti sve nedostatke i pored redovnih servisa.
Comment
-
-
Pozdrav kolege, evo da i ja ubacim neke slike od onoga sto sam vozio i sa cime sam prezadovoljan
MAN TGA 440 ks, 07/2007, centr. zaključavanje, el. retrov, el. podizači, 6-stepeni intarder, klima, hidraulično otvaranje stranice, muzika extra, tj. sve u jednom, a sto se tice mixera, oni su 01/2008 ista oprema osim intardera, imaju samo peti ventil, ali su isto tako udobni.Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!
Comment
-
-
pozdrav kolega,
kipa je 20 m3, a kamioni su super, prezadovoljan sam sa njima pogotovu sto su kiperi, i posle svih onih kanti sto sam vozio prije, ovi su NAJ NAJ. Jaki za uzbrdo, a sa intarderom kkoji imaju, i nizbrdo ih mozes voziti kako hoces. Sve pohvale MAN-u.Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!
Comment
-
-
na 5 oj strni su TRAKERI koje mi u firmi imamo i neke bagercice reci mi jer ste morali da prepravljate filter goriva i da ga podizete jer je suvise nizak za teren letos sam bio na iskopu sa ovima momcima iz caricinog grada kazu da im je to jedina zamerka sto se tice MANa, i oni su morali da premestaju taj filter jer nije bilo kamiona u firmi kji imnije odkinuo donji deo filtera sa casicom
Comment
-
-
Trenutno sam kuci u BiH ( Milici ), vozimo ovaj boksit za Zvornik, ali sad zima pa se ne radi, do ko zna kad. Kakve su plate kod tebe i ima li posla za mene tamo, bar privremeno.Ako treba i na bageru radim pomalo i to.
Ako imas messenger moja adresa je milosbasic@live.com ukucaj me pa da pricamo da nas nebi izbacili sa sajta, posto je ova tema ipak za slike sta vozimo...::))
Ukljucite se u ove nase razgovore, pomozimo jedni drugima!!!
Comment
-
Comment