VOZAČ C kategorije, sa iskustvom, potreban za dostavu lekova na području Beograda i Srbije, obavezno poznavanje putnog naloga, prednost mlađim kandidatima.
potrebni vozaci sa c i e kategoriju
sa iskustvom najmalje 5 god da su radili medjunarodni transport
Zoneks M
Adresa:
n.pasica 258, 18300 Pirot, Srbija
Telefon 1:
381/10/312222
Telefon 2:
381/10/312159
Faks:
381/10/312159
mr zoran nikolic direktor 381/64/6409770
Dobar dan... Jedno pitanje, da li je moguce negde u Srbiji izvaditi karticu za digitalni tahograf? Imam ponudu da vozim u Ralu logistika... Treba mi kartica za digitalni tahograf... A nemam je i ne znam gde i kako da je izvadim... Hvala...
Još uvek nije počelo izdavanje kartica za tahografe, šta izmišljaju u Ralu kada to znaju više nego dobro da u Srbiji nije započeto izdavanje kartica našim vozačima a samim tim i upotreba vozila sa digitalnim tahografom je pod znakom pitanja nego to se toleriše. Najobičnija žvaka od strane Ralu. Kartice imaju eventualno vozači koji su zaposleni u SLO ili HR
Koliko ja znam,(barem ne do juce)niko kod nas nije niti za sada izdaje vozacke kartice a mislim da se za dobijanje istih,mora proci strucna obuka,seminar,kurs sta god i samo po uspesno zavrsenom seminaru,dobijas svoju vozacku karticu neophodnu za digitalni tahograf.Mislim da je za taj posao zaduzena Agencija za bezbednost saobracaja ali ocigledno da nesto jace skripi kada i posle vec davno prosle zakonske obaveze,to jos uvek ne rade.Znam da je Litas tj,Veolia,sproveo tu vrstu obuke i polaganje ispita za svoje vozace ali osim neke vrste potvrda,kartice jos uvek nisu dobili.Nadam se da sam ti nekako pomogao,pokusaj sta god mozes ,to je odlicna firma i srecno ti bilo.
Kartice se kod nas jos ne izdaju, a kakva nam je drzava i nece skoro. Sto se tica kartica nema nikakvog seminara niti strucne obuke, dobijes samo uputstvo za upotrebu kad je izvadis, bar je tako moj otac dobio a inace je izvadio karticu u HR.
Pozdrav svima,
da li moze neko da mi objasni kako da postanem vozac spedicije ili turizma,kada svi traze sa iskustvom,a ja imam iskustvo samo kao vozac autobusa?Koji god oglas pogledam svi traze iskustvo.Cak mi se desilo da mi je jedan vlasnik firme iz Zrenjanina ponudio da volontiram po lokalu,bez novcane naknade,6 meseci.S obzirom da imam 31god i dvoje male dece to mi je neizvodljivo.Molim za pomoc!!!!!!!
Comment