Pozdrav ljudi za sve evo da se i ja predstavim posto sam nov. Ja sam Dejan iz Beograda jos nisam video ovakav sajt i mogu vam reci veliko hvala jer dosta stvari ima za posao vozaca a vi to nadjete za nas. Ja vozim 6 god imam B,C,E kategorije. Vozio sam za rusiju u dvojku sa kolegom ali ni to vise ne moze iz razloga jer nema dozvola. Tako da nadam se uz pomoc ovog vaseg sajta ce i biti nesto. Hvala jos jednom pa se cujemo POZDRAV
* Vozač razvozi meke podne obloge na terenu od klijenta do klijenta po već utvrđenom I dobro organizovanom rasporedu. Komunicira sa klijentom na licu mesta u cilju potvrđivanja zadovoljstva korisnika izvršenom uslugom. Takođe vrši razvoz papirne konfekcije i radnika na terenu koji su zaduženi za mašinsko čišćenje nameštaja.
Mesto rada:
* Beograd
Zadaci:
* Utovar i istovar mekih podnih obloga (tepiha i itisona)
* Utovar, istovar i razvoz papirne konfekcije i radnika na terenu
* Brine se o održavanju, opremi i čistoći vozila
* Brine se o robi
Sposobnosti:
* Visok stepen inicijative i samoinicijative
* Posvećenost poslu, ozbiljnost
* Odlične komunikacione sposobnosti
Uslovi:
* SSS
* Položen stručni ispit za profesionalnog vozača (minimum C kategorija)
* Iskustvo u vožnji kombi vozila minimum 3 godine
Nudimo:
* Stalni radni odnos
* Redovnu isplatu zarade
* Dobre uslove rada
Neumoran si svaka ti cast i ti bas predano koristis svaku info.o poslu da je "parkiras"ovde.Bravo,nego da priupitam,jesi li nabavio frizider za kamion ili za tim vise nema potrebe ako u novom kamionu vec ima ugradjen frizider?Pozdrav i svako dobro.
Eeeejjj...pozdrav Driveru.Ma nisam ga nabavio.Oni vec dva meseca govore da ce mi ubaciti neki Stralisov ali izgleda od toga nema nista.Ne znam sta da ti kazem
Pozdrav druze,evo me kuci i mogu ti reci da posle dugo,dugo vremena bas uzivam u pravom smislu te reci.Sta da ti kazem,sve ima neku svoju draz pa i taj nas posao ali nema nista lepse od svoje kuce i spavanja u svom krevetu svake veceri.Elem,ako si do sada izdrzao ovaj "pakao"bez frizidera strpi se jos malo jer su lepi dani na izmaku i mozemo ocekivati samo hladnije,nikako toplije dane.Uostalom, do narednog leta je dug period tako da ima puno vremena za raznorazne pozitivne promene.Te "coold"spravice su papreno skupe i bolje sacekaj sa kupovinom,mozda ti se posreci da se neko u firmi konacno seti da u kabini nemas frizider,sto bi i bio red.Srdacan pozdrav od mene i srecan ti put Sniperu ma gde putovao.
Comment