Pozdrav svima.
Evo vratio sam se sa puta samo da se istusiram i properem neke stvari pa sutra opet nazad.Sta ima novo....zivi li ste ljudi?
Bio sam malopre na temi "Lista nesavesnih poslodavaca" i vidim da je bilo bas bas.....
VOZAČI B, C, D i E, vozači C i E, sa iskustvom, za domaći i međunarodni transport,vozači hladnjača za Rusiju, kurir-dostavljač B, potrebni. 064/250-0238
Adr je sertifikat koji sluzi za prevoz opasnih materija, odnosno dozvola vozaca da moze da prevozi opasne materije, on se polaze posebno i vazi 5godina, ko poseduje adr moze prevoziti sve opasne materije osim eksploziva i radioaktivnih materija onom kategorijom vozila za koju ima vozacku dozvolu pod tim mislim na teretna vozila jer putnicka vozila ne mogu prevoziti opasne materije, i pored ovog navedenog adr a postoji i adr za rukovanje opasnih materija ali njime nemoze da se vrsi prevoz. Nadam se da sam pomogao
Jesi hvala.Citam vasu temu,vidim to se spominje a ne znam sta je ,pa sam zato pitao.Reci mi samo,jel taj sertifikat internacionalnog karaktera(priznaju ga svuda u svetu) ili to napolju ne vazi-mislim na EU
Koliko ja znam priznat je medjunarodno i znam da pojedini vozaci iz inostranstva dolaze u srbiju da polazu zato sto je jednostavnije polaganje i mnogo jeftinije, i kod nas ne postoji produzenje vazenja sertifikata vec ponovo polaganje kao i prvi put da ga polazes. A nije istog izgleda, velicine i oblika u svim zemljama, ali je isto znacenje
Pozdrav prijatelju,bitno je da ti je tamo sve ok i zelim ti sretan put,imam u slo jednog prijatelja isto vozi tamo vec duze pa ako hoces dacu ti njegov broj telefona mogu ti poslati na PP. on zna vise tih firmi.
Hvala druže u svakom slučaju.Za sada je sve manje-više kako treba,tako da ostajem ovde do daljnjeg,a šta će se dalje dešavati-videćemo.U svakom slučaju hvala na ponudi.
Pozdrav i tebi i ostaloj ekipi
Comment