cvetkovic iz krusedola treba vozaca.bar je trebao pre neki dan.zvao sam ga za posao,odgovor zovem te sutra.zvao me posle 5-6dana ali sam u medju vremenu nasao posao.zovite ga.cuo sam da je ok.korektan.radi uglavnom nemacku
odoh ujutro za poljsku.ako vam treba jos koja informacija ili vam mogu pomoci moracete malo sacekati .bar do iduceg cetvrtka.dok se nevratim.ako bog da bice i ranije
Pozdrav kolega,jos jednom hvala na br.telefona,javio sam se odmah Cvetkovicu i tada smo odlozili susret dok ne produ praznici (Bozic - moja slava Sveti Stefan i Srpska nova godina) , imam nameru da mu se opet javim za neki dan.On je malo
diskutabilan jer sam ja iz Vrsca,medutim ja sam mu rekao da ja zivim u kamionu a da bih zeleo jednom mesecno da budem kod kuce,da provedem par dana - vikend.Kako je bilo na putu , imali snega? Ako znate za neki posao javite,pozdrav......
praga brate samo ga hvataj.ja i on smo se malo mimoisli na talasnim duzinama ali sam cuo da je skroz ok.probaj u m&b transu i slankamena.cuo sam sad na grani da traze.pozdrav
MD INTERNATIONAL
Beograd, Žorža Klemansoa 39, Novi Sad, Bulevar Vojvode Stepe 38, Niš, Bulevar 12. februar bb, Čačak, Braće Stanića 45/2
Raspisujemo konkurs za sledeće pozicije:
Vozači
Beograd
Uslovi:
* SSS
* obavezna vozačka dozvola C kategorije
* najmanje 1 godina iskustva
* regulisana vojna obaveza
* do 30 godina starosti
* po mogućstvu saobraćajna škola
Vašu prijavu, sa pozicijom za koju konkurišete, biografiju i fotografiju (poželjno), pošaljite običnom poštom na adresu ili e-mailom.
MD International d.o.o.
11158 Beograd
Žorža Klemansoa 39
Sva pisma i prijave, kao i intervju, biće tretirani apsolutno poverljivo.
Kakvo je stanje sa Bosancima? Primate li iz R. Srpske?
Originally posted by Gatti.Gatozza
MD INTERNATIONAL
Beograd, Žorža Klemansoa 39, Novi Sad, Bulevar Vojvode Stepe 38, Niš, Bulevar 12. februar bb, Čačak, Braće Stanića 45/2
Raspisujemo konkurs za sledeće pozicije:
Vozači
Beograd
Uslovi:
* SSS
* obavezna vozačka dozvola C kategorije
* najmanje 1 godina iskustva
* regulisana vojna obaveza
* do 30 godina starosti
* po mogućstvu saobraćajna škola
Vašu prijavu, sa pozicijom za koju konkurišete, biografiju i fotografiju (poželjno), pošaljite običnom poštom na adresu ili e-mailom.
MD International d.o.o.
11158 Beograd
Žorža Klemansoa 39
Sva pisma i prijave, kao i intervju, biće tretirani apsolutno poverljivo.
Comment