Re: trazim ili znam ko nudi posao
Pozdrav Sharky.
I ja cu ti odgovoriti kao sto ti je rekao Saulin.Veruj da ti je bolje kod kuce sedeti, nego raditi ni za sta.Evo ja sam trenutno u Slovackoj i upravo u ponedeljak cu dobiti platu od 16000-17000 din a devizni deo sledi tek posle nekoliko meseci.Tako da cu najverovatnije i ja dati otkaz.
Sto se tice GoranaNS, mogu mu saopstiti sledece za Kovacica.Pre 2 dana sam pricao sa covekom koji radi za jednog Slovenca i on mi je rekao da Kovacic uvek ima potrebu za ljudima.E sad sta to znaci...ne znam.Mada ne treba odmah pomisljati na najgore, zar ne.Verovatno nase ljude placa slabije ali opet i ta kinta je veca od one koju ovde primamo.
Toliko od mene za sada.
P.S. kada bi barem nema Slovakinja naisla pa da.....
Pozdrav Sharky.
I ja cu ti odgovoriti kao sto ti je rekao Saulin.Veruj da ti je bolje kod kuce sedeti, nego raditi ni za sta.Evo ja sam trenutno u Slovackoj i upravo u ponedeljak cu dobiti platu od 16000-17000 din a devizni deo sledi tek posle nekoliko meseci.Tako da cu najverovatnije i ja dati otkaz.
Sto se tice GoranaNS, mogu mu saopstiti sledece za Kovacica.Pre 2 dana sam pricao sa covekom koji radi za jednog Slovenca i on mi je rekao da Kovacic uvek ima potrebu za ljudima.E sad sta to znaci...ne znam.Mada ne treba odmah pomisljati na najgore, zar ne.Verovatno nase ljude placa slabije ali opet i ta kinta je veca od one koju ovde primamo.
Toliko od mene za sada.
P.S. kada bi barem nema Slovakinja naisla pa da.....
. Mozda je povecao plate posto sada radi koridor 10, ko zna??? Ja mogu samo da ti predlozim firmu Ar gradnja iz Beograda, negde izmedju Banovog Brda i Zeleznika(vidi preko neta). Znam da su ranije isto trazili vozace, jer retko ko ostaje dugo da radi kod njih(tempo je ubitacan). Imaju kipere i miksere (ako se ne varam). Ako se odlucis da ides kod njih budi pazljiv sa gazdom, narocito kada budes pricao o plati. Koliko cujem moze da se pregovara o lepoj plati, ali to sto se dogovorite - tolika ti je plata(kasnije nema kukanja, kao mala plata i sl., jer u tom slucaju mozes samo da dobijes otkaz). Jer kao sto rekoh tempo je ubitacan(doduse ne verujem da je kao kod Borovice). Tako pazi, puno se radi ali opet mozes se dogovoriti za lepu platu. pozdrav
Comment