TEOMA TRANSPORT DOO
Potrebna osoba za rad u transportnom preduzecu sa obaveznim znanjem jednog nemačkog i/ili engleskog jezika. Poželjno iskustvo u administrativnim poslovima.
Rok za konkurisanje 11.02.2012.
022 310 441
022 363 111
022 363 422
063 245 592
Evo jedan svez oglas za inostranstvo stigao mi je pre neki dan na mail,koliko vidim u pitanju je neka firma iz Minhena ali ovaj oglas ide preko neke Nemacke agencije za zaposljavanje.Evo vam i link pa ako je neko zainteresovan da konkurise samo treba da se registruje na ovome sajtu za zaposljavanje CeeVee za koji verovatno svi znate,samo je oglas na Engleskom jeziku ali moze sve da se razume.
Terenski prodavac - Kurir
Uslovi:
-potrebna kultura
-motivacija
-brzina
-fokus na suštinu
-srednja škola
-vozačka dozvola B kategorije
-intuitivnost i empatičnost
Nudimo redovnu, fer i fiksnu platu i pola radnog vremena.
Ukoliko zelite da zivite i radite u Kanadi,ako dobro govorite Engleski jezik,i ako imate 5 godina iskustva u poslovima automehanike,posaljite nam vas CV na Engleskom na e-mail work.abroad.ca@gmail.com i kontaktirecemo vas.
Evo vam link da ne bude da ja tu nesto sta ti ja znam.
Ovo gore sam ja nesto pokusao kao da prevedem
Pozdrav kolege,kakvo je stanje sa poslovima? Vidim lose stojimo.....zamislite,u sredu me pozvao drugar,koji radi za jednu lokalnu firmu koja proizvodi plasticne boce,isao sam sa njim u dvojku do Varazdina (HR),nije losa tura odneses boce,istovaris i ides prazan nazad posto je sopstveni prevoz u pitanju,kamion je DAF 2008 god,tandem,sve je ok,nego kada sam dosao na isplatu,bila mi je placena dnevnica od 1300 din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LJUDI pa da li je to moguce???????????? Kao, tolika je dnevnica vozaca koji ide preko!!! JBT jel sam ja lud ili ovo nesto nije u redu? Kasnije sam pitao kolegu za koje on pare radi,rekao je da vozi 7-10 tura mesecno,za platu od 20.000,00 din bez dnevnica,plus jos kasni neki 3-4 meseca!!!! Pa da li je moguce da nam se zanimanje toliko srozalo? Pozdrav svim kolegama na forumu!
Comment