Sto se tice kamera, ako je verovati ovom sto mi reko, fora je da oni tebe zovu na ,,razgovor", pa ako nisi ti kao vlasnik upravljo auto, kad je nacinjen prekrsaj, duzan si da das podatke o osobi koja je upravljala vozilom tad....
Da li je neko vec video novu prvu pomoc u prodaji sa oznakom novog standarda? U NS-u vidim samo neku madjarsku, plava kutija, ne znam da li se ta priznaje... Trebalo je od aprila kako su rekli da se pojavi u prodaji. Da li je neko imao problema sa policijom, tj. da li su trazili da imate tu novu prvu pomoc....?
Tražio sam u novom Zakonu, ali nisam našao da li motor/skuter mora da ima prvu pomoć? Došlo lepo vreme, vadim skuter iz garaže, pa čisto da znam "svoja prava".
Ok to, ali Brankov most, pravac kod Juge, kod DC, bul Oslovodjenja... Doduse, sada ima kamera na vecini mesta ali opet ne vidjam patrole Ne samo u poslednje vreme, duzi period ih nema po gradu...?
Čini mi se da ih nema ni po NS.
A možda se iznenadimo
U nedelju bili ispred Matijevic Mesare ,posle bmw radulovica prema Veterniku,taman lepo izadjes iz one krivine preko puta lipovog gaja i naletis na njih
U ponedeljak bili otprilike na sredini spusta niz Iriski venac za Paragovo
Comment