Pocepana registraciona nalepnica - sta dalje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kaljdizajn

Originally posted by Markedjani View Post
    I da li je utvrđeno da li se plaća 210 dinara taksa ili 1400 dinara ?

Greškom sam postavio nalepnicu u gornji desni ugao... 500-600 dinara ću da prebolim ali 2000 ne.

Mada izuzetna glupost što se kažnjava nešto što je na vidljivijem mestu nego inače... samo zato što nije po propisima.

Ja danas odradio duplikat nalepnice... U DDOR kažu da platim 185 za MUP, 245 za zavod i 1400 za administrativnu taksu... a u SUP-u kažu donesi dve uplatnice i napiši izjavu kako je došlo do uništenja, skini šta ima od stare donesi i to je to... ja tako uradio i dobio odmah novu a košta me taćno 450 RSD sa maržom za uplatnice... znači NE PLAĆAJTE TAKSU JER NE TREBA a niste je platili ni kod registracije već je to taksa za SAOBRAĆAJNU DOZVOLU:::

Comment

• boban1982
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2010
      • 1106
      • Batajnica
      • SAXO VTS-BIC

Konacno da neko kaze kako jeste,tako sam ja i mislio,pa ne moze biti prekrsaj ako sam je pocepao slucajno i da to placam toliko,to je samo najobicnija nalepnica...

Comment

• ninjapvo
        CBC Početnik
        • 20.09.2008
        • 5
        • Pančevo

Evo ovako da vam predstavim današnji problem.....
        Naime juče sam bio da odradim tehnički i registraciju;
        Bilo gotovo sve za max 45 minuta i sav srećan uzmem nove table i nalepnicu....
        Ali avaj desilo se da mi nalepnica ostala na suncu u kolima i kad sam je zalepio počela da se skida....
        Odem danas da uzmem drugu pošto sam pročitao ovde da sve košta max 500 đinđi kad oćeš....
        Kod nas u smrdljivom Pančevu taj zahvat košta tačno 2200 din sa provizijom banke....
        Prežalim tolko ajd reko da ne cepidlačim,a šubara u sup-u mi rekla doslovce:
        Samo te uplatnice i izjava pa na šalter po novu....
        Odradim sve to u maksimalno 15 minuta i vraćam se na šalter kad ona kaže a gde je sa tehničkog??????????
        Reko pa bio sam juče imate kod vas.....
        Šubaretina već kao iznervirana kaže nemože tako?????????????
        Reko pa jel sam od juče do danas možda odseko krov brusilicom ili ofarbao auto??????
        I ladno se okreće kao da me nema tu........
        Pomislim: sestro da nisam u ovoj ustanovi nabio bi ti sve ove papire u usta i izvuko kroz ............
        Tako da vozim sledećih godinu dana sa ovom skenjanom a posle ove vesti da poskupljuje gorivo da sam samo dan pre znao nebih ni registrovao.....
        Možda sam udavio ali eto samo da znate šta vas čeka u Pančevu..........
        Izvinjavam se ako sam bio malo grublji sa rečnikom ali brate država je LOPOVSKA totalno........

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Ima takvih slucajeva svuda,napravili su citavu nauku oko glupih nalepnica,pa jos kada se suocis sa takvim salterusama koje mrze samu sebe,i ne znaju da rade svoj posao,dodje ti da uradis to sto si vec napisao gore,STRASNO!!!!!!

Comment

• ninjapvo
            CBC Početnik
            • 20.09.2008
            • 5
            • Pančevo

Dopuna onog od juče:
            I tehnički moraš ponovo da uradiš,tako da plus 1300 đinđi....
            Tako da je suma za zamenu nalepnice 3500 din.
            Pa sad vi pogledajte ko krade i koliko........

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

slobodno tumacenje od mesta do mesta. strasno.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• vojislavbb
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2009
                • 373
                • Novi sad
                • Forester Turbo

da li neko zna jel moze kopija reg nalepnice za recimo auto koji je registrovan na UB da se uzme u supu recimo u Novom Sadu?
                SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
                http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Pitaj neki tehnicki koji ima opciju izdavanja nalepnica. Mada sumnjam da moze bez vlasnika.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• vojislavbb
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2009
                    • 373
                    • Novi sad
                    • Forester Turbo

pa ok, pitacu, mada imam overenu punomoc od vlasnika da radim sa autom sta hocu..
                    SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by vojislavbb View Post
                      da li neko zna jel moze kopija reg nalepnice za recimo auto koji je registrovan na UB da se uzme u supu recimo u Novom Sadu?
                      ne moze
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• tomamega
                        CBC Senator XXL
                        • 19.03.2009
                        • 715
                        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

I ja da potvrdim da ne može. Nalepnice se izdaju isključivo u registracionom području za koje je Sup (ili ovlašćeni tehnički pregled) nadleżan. Dakle, u Kraljevu dobijaš nalepnice za KV, u Kragujevcu za KG itd.

Comment

• vojislavbb
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2009
                          • 373
                          • Novi sad
                          • Forester Turbo

ok, hvala na odgovorima, i ja sam se raspitao i definitivno ne moze

Comment

Working...
                          X