Gledao sam ja i bolje mađioničare kako skreću pažnju sa bitnog na nebitno da bi im trik uspeo.
Tehnički pregled po novim pravilima
Collapse
X
-
Originally posted by sErGiO View PostMeni je interesantna rečenica u kojoj se pominje smanjivanje taksi vozačima koji voze na TNG i CNG. Izražavam bojazan (što bi rekao Dare) da će to smanjivanje nameta da bude isto tako minorno kao što je i ovo povećanjeex SAABotražitelj
Comment
-
-
Originally posted by kuzmar View PostTo povećanje od 60-100 dinara niko ne bi primetio i nikom e ne bi smetalo da nije objavljeno u medijima, ovako su sada mnogi procitili samo naslov ‚‚Poskupljuje registracija‚‚ i to je dovoljno da nadleznima pomenu siru i uzu familiju u kontekstu stupanja u intimne odnose. U pokusaju da se bude transparentno dobili su los marketing.
Zanimljiv pogled, bolje da cu cutali i trpali nego da se stvara "nepotrebno" komesanje medj rajom. Siroti politicari i komiteti za rude i gubljenje vremena. Kako li ce prespavati ovih par sati dok se ne zaboravi....You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Comment
-
-
Ljiga jedna, i testove nameštaju..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Interesantno je videti kako vozila MUPa prolaze tehnički... Nema ni snimanja ni slikanja...
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment