Koliko koristite zmigavce, pokazivace pravca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Ili prosto kupiš fabričko ogledalo za 5e...

Comment

• sasa km
      CBC Senator
      • 23.10.2007
      • 241
      • kosovska mitrovica

gde god sam pitao samo komplet ima po 40 e ali sto je to roba koja se prva proda
      sa ovim malim ogledalcima zavrsicu posao
      ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

dajem u 90% slucajeva u odnosu na skolski nacin voznje

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Originally posted by sasa km
          gde god sam pitao samo komplet ima po 40 e ali sto je to roba koja se prva proda
          sa ovim malim ogledalcima zavrsicu posao
          http://www.cannonballforums.se/index.php?f=242

Evo ja sam ovde uzeo za moj auto. Pitaj, ništa ne košta .

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

Ako si resio da vozis sa obicnim ogledalo umesto retrovizora, bolje ga skini jer ce ti samo stvarati konfuziju i zamarati oci zbog dodatnog menjanja fokusa u odnosu na shofershajbnu... a 40 evra(ako toliko kosta a ne verujem) nije puno u odnosu na defekt koji mozes da proizvedes na sebi i na vozilu

Comment

• sasa km
              CBC Senator
              • 23.10.2007
              • 241
              • kosovska mitrovica

kupio sam ga takvog u pitanju je samo levo ogledalo pa sam navikao na njega
              problem mi je samo taj veliki mrtav ugao a ito cu resiti dok nadjem pravo ogledalo sa ovim malim
              samo ogledalo ovde nema a po otpadima ide komplet za 40 e mehanicki a elektricni i po 50 e
              mada najvise koristim retrovizor iznad glave
              ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Ima tih malih okruglih krivih ogledala da se kupe, samo ne znam da li se stvarno pomocu njih mogu pokriti i mrtvi uglovi. Jel neko lepio te male na spoljne retrovizore? Glupo mi da ih lepim a da nicemu ne sluze, posle moram dletom da ih skidam...

milan_g1
                Kada vozim po BGu vozim kao i svi ostali, pratim tempo voznje i iako su mi KV tablice niko mi nije pretio, izvlacio kroz prozor i ...
                Pa to je zato sto nisi isao 40 !!! Sledeci put kad idem u BG idem strogo 40 , pa kad naidje gladijator zamolicu ga da mi tastu izvuce kroz prozor umesto mene, posto me ona tera da vozim sporije

Ja cu samo da spustim njen prozor da bude lakse...
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

bogme, po tonu.. ovaj ni prozor ne otvara... cupa iz kola kao u matrix-u

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

Deki ta mala ogledala odlicno pokrivaju mrtav ugao, i ne samo mrtav ugao, vec mnogo vise.
                    Npr. ovako nesto:

Na pijaci 100 din 2 komada .

Samo je pitanje navike, ja dok sam imao poceo sam da gledam samo na to malo ogledalo zbog odlicne pregledosti, jedini problem je sto udaljene automobile tesko vidis jer je odraz mali. Ali posto su mi skidali ta ogledalca svaka 2 dana, mrzeleo me je vise da ih iznova lepim, a plasio sam se da ce ovi sto su ih skidali pokidati retrozvizor koji je neobicno skup (fabrika koja ga je proizodila ugasena).

Imas jos jednu kombinaciju, a to je veliki unutrasnji ispupceni retrovizor, uglavnom ga furaju taksisti. I on pokriva mrtve uglove (minic musterije na zadnjem sedistu ), preglednost zavisi i od debline b,c stubova u autu...

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

ahaaaa sad sam tek video pa onaj lik nije normalan, u lazi su bebe za njega! Pa bre zbog takvih se prave guzve, zastoji, nerviranja, i ostale situacije zbog kojih ti se pogorsa dan!

100% je jedan od onih koji stanu na ukljucenju na gazeli i cekaju da svi prodju ili da se obustavi kompletan saobracaj kako bi se ubacio... e, a zbog toga nastane red do buvljaka... Pa svi vrlo dobro znamo da se moze savrseno bezbedno voziti ako ides nekih 30% brze od max brzine propisane znakom! Jurija Gagarina, tri trake u jednom smeru, od suprotnog smera odvojene ostrvom, asvalt odlican, dakle uslovi fenomenalni za realnih 80km\h! E tu je ogranicenje 60km\h, a duz 62. i 61. bloka je spusteno na 40km\h! Znas li ti prijatelju, koliko je smesno kada u takvoj ulici, u tri trake svi voze 40?! Kao retardirani idioti, pa za iznenadno kocenje bicikl ce se ukopati u mestu pri takvoj brzini, a ne automobil! Dakle to sto vozis 40 na sat samo pokazuje da nisi za BG ili bilo koji "normalan" grad, vec za neku njivu, pa lepo na traktor ili konja upregnes i milina, samo, pazi ima i tamo potocica i kamencica, mozda se spotaknes negde...
                      Jbt kad se nadju dvojca takvih kao ti u saobracaju i to blizu jedan drugog, naprave opsti zastoj i takve momentalno treba skloniti sa puta!
                      Ako mislis da si jedini vozac na ovome svetu, da su ulice tvoje licno vlasnistvo i da mozes tako bezobzirno da se ponasas prema drugima, onda ces naici na nekog ko ce stvarno uraditi ono sto si naveo!

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

cik samo da ga prestignes, pretvara se u gladija-jator-a

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

Dakle to sto vozis 40 na sat samo pokazuje da nisi za BG ili bilo koji "normalan" grad, vec za neku njivu, pa lepo na traktor ili konja upregnes i
                          Mislim da mu nije problem da skine nekog s traktora ili s konja, osvetnik je to

samo, za traktor ne vazi 40, tu se prag tolerancije spusta na recimo 20km/h...

Comment

• reaper_HGT
                            CBC Senator XXL
                            • 05.09.2007
                            • 888
                            • Beograd

jao tek sam sad video gladiatora

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

pretvara se u gladija-jator-a
                              Ja bi to nazvao "gladi-j a j a-tor" , isto samo sa drugim akcentom, sa tezistem na 3. i 4. slogu , da dobije i erotsko-perverzni prizvuk !!

Ako dobijem WARN ili nesto slicno da se zna da je @JAPANX prvi poceo, a nije se moglo odoleti

Comment

• Nikolaj
                                CBC Veteran
                                • 20.05.2008
                                • 120
                                • Kragujevac

vi se tu zezate,ali ja se brinem.nema ga gladijator da se javi,da ga neko ne izvuce na semaforu zbog prebrze voznje?

Comment

Working...
                                X