uvekkkkkk
Koliko koristite zmigavce, pokazivace pravca?
Collapse
X
-
Uvek.Mada i tad nisi 100% bezbedan.Evo bas jutros dam levi pokazivac na magistrali jedno bar 50m pre skretanja levo,pogledam u retrovizor,auto iza mene ide po liniji Prilazim raskrsnici da skrenem,ukljucen levi pokazivac,pogledam u retrovizor,KONJ(figurativno...mada sad vredjam konje,to su pametne zivotinje) iza pocinje da me pretice!Da mi je samo stao,udavio bi ga.
Tako neka bud.la moze 'ladno da te omlati ni krivog ni duznog...Toyota Čačak
Comment
-
-
UVEK, cak i kada nema nikog.Inace se uzasavam glupih ljudi koji retko koriste pokazivace pravca uz opravdanje "nema potrebe uvek, samo kad je bas guzva" Iz dosadasnjeg iskustva znam da lako moze da se desi da se u praznoj ulici kada hocete da skrenete odjednom ni od kuda pojavi neki auto, tako da nikad nije na odmet koristiti ih i kada to na izgled nije potrebno.
Comment
-
-
Originally posted by >nebojsa<Uvek.Mada i tad nisi 100% bezbedan.Evo bas jutros dam levi pokazivac na magistrali jedno bar 50m pre skretanja levo,pogledam u retrovizor,auto iza mene ide po liniji Prilazim raskrsnici da skrenem,ukljucen levi pokazivac,pogledam u retrovizor,KONJ(figurativno...mada sad vredjam konje,to su pametne zivotinje) iza pocinje da me pretice!Da mi je samo stao,udavio bi ga.
Tako neka bud.la moze 'ladno da te omlati ni krivog ni duznog...Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Koristim ih - ne zbog kazne ili propisa nego zato sto to dal ima nekog il nema ... kad uwidis da ipak ima bude kasno
Inace sam primetio (mada mozda i ja gresim jbg) da ljudi iz unutrasnjosti neuporedivo vishe krshe propise od vozacha koji su auto skolu zavrsili u BGu i voze po BGu svaki dan. Redovno mi se desava da lik sa PA i RU tablicama skrece levo iz krajnje leve u srednju iako je i srednja za lewo i ja idem lewo iz srednje, da se prestrojawaju bez migavca itd itd itd...
Comment
-
-
Najprostije objasnjenje za to je jer neznaju put, tj. neznaju kuda idu...
Izadji malo iz bg-a, videces kako se "zbunjeno" ponasalju vozaci kad promene sredinu, pogotovu ako dodju u veci grad. Mi po Nisu nabiiiiipsmo od stranaca tako isto.
A i znam kako je meni po bg-u, kv-u i tako tim gradovima koje neznam bas najbolje.
Inace, svaki dan mi neko izleti bez migavca. Pred kraj registracije skinucu felne, instalirati jednnu kameru u kabinu da dokazem da nisam kriv, i uzecu po 200-300 evra za stetu (vise puta)
Comment
-
-
najveci problem vozaca sa strane u Beogradu je to sto ne znaju kuda idu
cak i kada znaju kuda idu, nisu sigurni da li je jedna traka za levo ili druga
ili vide praznu traku na Novom Beogradu, pa ulete u nju, ne bi li brze stigli, a ono traka za levo
pa onda guzvanje oko vracanja u traku, a naravno, svi trube...
a sto se migavaca tice, logicno je da svako ko vozi po beogradu, je stekao naviku da ih daje uve
zato sto tu ima po 3-4 trake, milion vozila, ukljucenja sa strane, skuteri koji se muvaju po mrtvim uglovima...
UVEK postoji neko ko treba biti obavesten o tvojoj namer
dakle, mnogo je teze sagledati celu situaciju nego recimo ovde kod mene gde vrlo cesto sam ulazis u raskrsnicu, gde nema bulevara, velikih raskrsnica, velikih kruznih tokova....Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Sto se tice migavaca uvek ih dajem i jednostavno se ni ne trudim vec je navika bilo kada i bilo gde.
Comment
-
-
skoro uvek.
mozda ponekada ne na auto putu, ali po gradu uvek.
najgore mi je kad hocu da se izdvojim i skrenem sa nekog puta, a kreten se zalepio za mene i ne drzi odstojanje, tada moram mnooogo ranije da dam zimgavac, da me ne bi lupio od pozadi kad krenem da kocim!!
Comment
-
-
cesto idem do sela i moram da skrenem na seoski put sa ibarske magistrale, gde se vozi relativno brzo
tu mi, ako ima nekoga iza, ili me sa tog putica neko ceka da se ukljuci, nije problem da dam migavac i po 200-300 metara ranije, ali ako nema nikoga u krugu od kilometar, volim sebe da postedim onog dosadnog zvuka automataKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by Pekarmasu puta sam video ljude kako daju migavac na novosadskom,na onoj krivini pod pravim uglom
Da odgovorim na pitanje iz naslova teme: trudim se da koristim migavce sto vise.
Comment
-
Comment