autoput: naplatna rampa Nais

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: autoput: naplatna rampa Nais

Originally posted by deki74
    U takvim slucajevima ako dolazite sa stanice na kojoj ste uzeli karticu ,tag morate skloniti ispod sedista ili ga umotati u aluminijumsku foliju da vam nebi skinuo kazneni iznos.

Ozbiljno sam se bio napalio da kupim TAG i uživam u blagodetima automatizacije, ali kako vidim to ispade samo trošak a od blagodeti ni b ...
    Redovno prolazim kroz rampe
    Bubanj, Mali Pozarevac, Vodanj, Batocina, Jagodina. Cuprija, Paracin
    i vidim samo radove u toku koji pooolako, ali mnogo polako odmiču.
    Kakav je to sistem naplate koji negde radi, negde ne, pa skrivaj tag, umotavaj ga u foliju, negde neće ni moci da radi (?!) ...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• baneautoprevoz
      CBC Početnik
      • 13.01.2010
      • 1
      • Kragujevac

Prvo što ovi iz Pupina, nepismenjaci,nisu umeli da naprave taj TAG i uopšte ceo sistem a zgoreg to što direktori Puteva Srbije nemaju pojma kako se vodi firma i kako se primenjuju nove tehnologije.Njih da ne pritiska EU ništa ne bi ni radili! Prost primer -kanali za ETC el.naplatu putarine, prvih desetak dana služili su samo za vozila sa TAG uređajima, i bez ikakvog osoblja naravno, kao i svi grešio sam i išao na tim kanalima i normalno vraćao se nazad jer služe za ETC, A sada od pre neki dan ljudi koji rade tamo mi kažu što čekate možete i na drugim kanalima, mislim stvarno sramota kasnije će najverovatnije kada zaživi TAG i bezgotovinsko plaćanje da opet zatvaraju te kanale i služiće samo za vozila sa TAG-om, jer niko normalan neće da plaća, a da kasnije ponovo čami u redu kao da nije dao 4000din za uređaj, sačuvaj nas Bože . S R A M O T A ! ! ! Radnike ovog puta ne krivim samo nepismene,nestručne DIREKTORE I ŠEFOVE koje oni postavljaju da nas zafrkavaju ovakvim glupostima QQQ

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Odustao sam skroz od toga ... kao, postojaće ovdojene rampe za tag kad bude više korisnika ... a kad misle da će ih biti ukoliko ništa nije ni jeftinije ni efikasnije ni brže ... zašto da se neko bakće s tim kad baš ni jednu jedinu povoljnost nema ?!

A @borko1 nam je nestao ?!
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
        X