prekrsaj i "vadjenje" iz nastale situacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Re: prekrsaj i "vadjenje" iz nastale situacije

Nisam se dugo kachio na forum, ali da ozivimo temu malo sa svezim detaljima.
    Bio sam kod OSL da dam izjavu, gospodja me je lepo saslusala, napravili mi zapisnik, popili kafu i sve to i ja srecan i zadovoljan otisao kuci. Ne lezi vraze, posle mesec i po dana, stize plava koverta - ja rek`o da vidimo sta je, vadim papire, vidim uplatnica, znaci kriv sam Ok, nije frka, cena i dalje 3 hiljade, al se zalim. Ne budem dokon, odem do G.Milanovca i slikam pomenutu lokaciju, gde su bili oni, gde ja, slikam znak sa ogranicenjem, raskrsnicu, i to obelezenu znakom, posle tog ogranicenja, i lepo srocim jedno poprilicno drsko pismo visem stepenu, prilozim odstampane slike sa sve drskim komentarima na racun policajaca koji su vrsili uvidjaj, nazivajuci ih "banditima koji se kriju po zbunju", zakacio sam i ovo osl sto me je saslusalo posto me je nazvala lazovom u resenju!, narezem slike na disk i lepo odmah sutradan to posaljem. Isto tako, decidno su tvrdili u resenju da se pomenuti prekrsaj odigrao u 8.42 a ja sam dokumentovao da sam u to vreme bio u Cacku, sa jednim isplatnim listom na kome lepo stoji vreme, i sa dva svedoka, tako da ja i dalje ne znam koga su oni snimili. Posle toga, imao sam priliku da licno popricam sa jednim nacelnikom saobracajne policije, koji mi je lepo rekao - decko, tu su ti isli na foru, ako prodje prodje, nemoj da brines... Cekam odgovor drugostepenog organa, pa vam javljam!
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

Working...
    X