A ti ima kakve veze s temom
Novi radar?
Collapse
X
-
Gde ju je detektovao ?
Inace kada pede*i vrate sinhronziciju semafora u J.Gagarina i u Bul.M.Pupina, onda cu da postujem ogranicenje, a ne da me svako crveno svetlo uhvati ako vozim 50.
Ranije je bilo podeseno da ako vozis ~60kmh prolazis kroz sva zelena i onda mi je trebalo jako malo vremena tj malo zaustvljanja od blokova do Z.Venca, 1-2 semafora, a sad...
Comment
-
-
Mozda je digitalni fotoaparat...
Multanove jednostavno ne opravdavaju visestruku razliku u ceni u odnosu na Prolaser + kameru, tako da sumnjam da ce kupovati uredjaje od 30.000 EUR kad i ove Fame zavrsavaju posao sasvim OK, i vise od toga.
Ako je i pronasao Multanovu, to je verovatno jedna od ovih koje su date na probu.
Comment
-
-
Comment
-
-
Re: Novi radar?
nisam bio precizan. mozda je bio i laser. otkud znam? pokazao mi je lepo pandur: slicica mog auta, ispod pise daljina, brzina i vreme.
poenta: kad ih primetis - vec je kasno. mora da padne jedan dobar scrambler!
Comment
-
-
Re: Novi radar?
Juce sam uhvacen radarom na razdaljini od 850m, video sam cak i snimak odakle me je upecao, Pancevo (bordo OPEL KADET SUZA) i što je naj zanimljivije ne samo mene nego i sva auta koja su isla za mnom, moze tacno da proveri brzinu svih auta koja dolaze ka njemu, neverovatno cak se i mušice vide na tablici !!!
JBG mora se sporo voziti jer kako kazu policajci i koliko sam ja cuo kada te ovaj NOV radar uhvati nema pomoci od kumova i prijatelja.
Comment
-

Comment