Originally posted by nijebitno
ko je kriv?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
u toj ulici ne da nema pesackog nego nema nikakvih oznaka na putu. hebi ga, sad mogu smao da se bijem obema rukama u vugla... iskreno , usro sam se bio a i adrenalin me radio da nisma mogo da mislim kako treba jos ovaj pandur sa audijem... ja sma u trenutku posle udarca auto zaustavio jedno 100m odatle jer sam se prvo borio da ga obuzdam jer je od udarca poceo da plese. kada sam stao skapirao sam da cu da se upisam i istrcao sam iz auta do obliznjeg parkinga gde je bio mrak posto je ta cela ulica osvetljena. kada sam se vracao do auta startuje me ovaj lik sa audijem i kao, jel tvoj auto sto si bezao, jel imas nesto kod sebe, krenuo da me preteresa. reko alo kume, bio sam da pisam od muke.. on kao jebi ga ti si kriv preticao si ovog ispred tebe. ovaj kamiondzija kad je to cuo odma je poceo au mali sta mi uradi, pa kako to vozis. ovaj pita da zovem patrolu, ja gledam u tom trenutku se otvorilo nebo i poceo da pada sneg. ja morkar skroz. reko nemoj dogovoricemo se. on ode i ovaj poce opet da kuka. reko cuti bre. kupi far i teraj. ne da mi nadjes majstora tvog da mi popravi. da reko bas cu sad po noci da ga trazim. aj zdravo, uze on kao da mi pise podatke iz LK. i izapise adresu iz pristine
mislim se ... sednem u auto i ne mogu da verujem... odvezem se doradnje i pozovem eMa... ostalo vidite na slici, al smo ga ulepili a kez
evo jos neka fotka
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Šteta
Treba biti pribran u takvim situacijama.
Kriv je vozač kamiona.
Šteta što te nasanka pandur. Trebao si da zoveš patrolu."..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."
Comment
-
-
Originally posted by Nex...Jel' trap na mestu?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
e bas steta, a niko nije kriv tu nego taj pandur koji se pravio pametan i uhvatio te na foru i brzinu u stresu. Kao sto si i sam rekao jbg, steta tih para,dobro je da si ok, a ovaj kamiondzija nek ga duva, super je i prosao sobrziom da j kriv
Comment
-
-
Originally posted by zverkorec je o ulici iza vidikovacke pijace gde je obicno vikendom nesnosna guzva, ulica koja izlazi na partizanski venac i video klub zabac...
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... 3&t=h&z=18
Tu ulicu mrzim, i samo sam jednom prošao u životu njom ( i od tada više nikada ), jer niko ništa ne gleda, već samo izleću na nju...
Zaobilazim je u širokom luku...
Comment
-
-
Originally posted by djukicSlicnu situaciju imao je moj cale. Razbio je auto, dosla je policija i epilog je bio sledeci:
1. Cale je odgovarao za svoj deo prekrsaja
2. Lik koji se ukljucivao odgovarao je za svoj prekrsaj
Cale je naplatio STETU u celosti, posto njegov prekrsaj nije bio uzrok nezgode, vec nepravilno ukljucivanje u saobracaj. Imam i deo ZOBS-a, tj clan kojim je to istakao na saslusanju kod sudije. Posle nekog vremena dobio je kaznu."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Krajnje mi je cudno da taj navodni "pandur" reagovao na svoju ruku i pristao da se dogovorite bez uvidjaja, a ovamo ti je, kao, trazio adresu i sl. Nesto mi je tu mutno..... Moguce da je poznavao kamiondziju... Nebitno, vazno je da si ti ziv i zdrav i da je glava na ramenima, ostalo se sve da popraviti.Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
-
Verovatno je bio ometen, u fazonu brze sam vozio i automatski se postavis da si kriv.
Mozda se u sebi i kamiondzija postavio kao kriv, jao udari coveka nisam dobro pogledao
Dzimi ako si ti kriv oda sam i ja kriv ono sa motorom a nisam bio na kraju.
U ostalom ko kaze da si prekoracio brzinu. Obilazio si auto koji je stajao u mestu ili se kretao 10 na sat zaustavljajuci se a ti isao 40. Ko da moras da prijavis 70-80 ako si uopste toliko i isao.
Aj jbg kasno je sad shrati...sta je tu je.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
e koliko ne volim te slucajne prolaznike koji se nadju pametni... mene isto kad je na prikljucenju za gazelu ogulio kamion,taj lik stao,niko ga nista nije pitao i krene pricu kako sam ja kriv i kako je bolje da zaboravimo na sve. mislim ko te je pitao bilo sta? debili
sto neko rece,treba ostati pribran i iskulirati sve sto ti kaze i ovaj ste te je udario i ovi ''pametni'' koji se nadju.
Comment
-
-
E bas bzvz
Po meni, kamiondzija je kriv sto nije stao na stop, nepravilno se ukljucio u saobracaj i time izazvao nezgodu. On placa kaznu za to.
Ti placas kaznu za prekoracanje brzine. Ali velika je sansa da bio prosao i bez kazne, jer je ocigledna krivica kamiondzije pa ko zna da li bi uopste utvrdjivali brzinu.
Ono sto je u svakom slucaju najbitnije, njegovo osiguranje bi ti isplatilo stetu.Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.
Comment
-
-
Bedak, sta je tu je sada...
A ti slucajni prolaznici, grrrrr... moja devojka imala cukanje, nije ona kriva a samo sto je polozila, zena joj sekla bas nepreglednu krivinu i devojka je udari u zadnja vrata i krilo a ona sama zavrsi na ivicnjaku. Svi komsije (posto zena tu zivi), odmah napali devojku da je kriva i da plati 200 evra bez policije. Aha, u redu, telefon, policija, cao i dovidjenja..."Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment