pa to i ja stalno pricam, kome smeta ako ja krsim zakon.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ovako svaki dan izgleda moja ulica, ali ovo veceras je vrh. pet kamiona parkiranih u cik-cak i jedan naspram drugog. naišao sam jugom i jedva se provukao, šta li bi bilo da naiđe veći auto...
pa to i ja stalno pricam, kome smeta ako ja krsim zakon.
Nisi u pravu (konkretno za ovu situaciju) jer u letnjem periodu kada motociklisti neretko kroz grad voze preko 150km/h,napraviti ovakav prekrsaj je izuzetno rizicno.Ne daj boze da naleti neki klinac sa besnim motorom koji ne ocekuje da ces tu skrenuti a ti ga nisi video pa te udari i pogine a tebe ne opere ni Dunav ni Sava!
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Znam Sri ali pitam se ko je u vecem prekrsaju onaj koji skrene nepravilno ili onaj koji po naseljenom mestu vozi 150 km/h? I ako dodje do kontakta ko je vise doprineo posledicam tog kontakta? Da li onaj ko je nekom brzinom od 30-40 km/h nepravilno skretao ili onaj koji nije imao vremena da reaguje zato sto je vozio 3x vecom brzinom od dozvoljene?
Da se razumemo, nikako ne opravdavam ni jednu ni drugu stranu ali o cemu uopste razmislja taj koji vozi tom brzinom kroz grad? Ja bih ti vesao na Terazijama kao sto su Nemci radili.
Kuzmar,ne razumes ti mene.Svi znamo koje je ogranicenje ali kad ti se motor zakuca u tebe pri 150km/h dok si skretao ili se okretao preko pune linije hoces li ga pitati koje je ogranicenje i hoces li sudiji reci kako je sam kriv sto je poginuo a ti si samo hteo da se okrenes gde nisi smeo? Naravno,pod uslovom da i ti prezivis.
ovo je bilo na obilaznici oko prijepolja 10. avg!fap 13 pun sena,iza njega smo isli nekih 7,8km.niko se nije usudjivao da ga pretekne jer mu je seno strcalo na stranu!srecom,iskljucio se na obilaznici!
Comment