Naša (ne)kultura u saobraćaju
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odg: Naša (ne)kultura u saobraćaju
ako admini ovo ne smeju objaviti, neka obrisu ovo. slika je slikana ispred PS Backa Palanka, i ako se pogleda bolje, vidi se policijsko vozilo parkirano na mesti predvidjeno za invalide.
kako sam ja, na zalost, jedan od invalida, ovu sliku sa dokazima sam poslao i nadleznima, od kojih sam dobio odgovor da je to fotomontaza, da oni ne parkiraju na ta mesta.
i inace se u BP ne moze naci slobodno mesto za invalide, jer se tamo parkiraju druga besna vozila opstinara, i drugi pripadnici koji tim cinom izbegavaju placanje parkinga, a onima za koja su ta mesta predvidjena, se ostavlja mogucnost da plate parking da ne bi dobili kazne
hvala
Comment
-
-
Originally posted by Darth Vader View Postovu sliku sa dokazima sam poslao i nadleznima, od kojih sam dobio odgovor da je to fotomontaza, da oni ne parkiraju na ta mesta.
Traži od njih da ti daju napismeno da je to fotomontaža. To papirče čuvaj pa ako oni tebe uslikaju u nekom prekršaju, ti negiraj i lepo sudiji kažeš da ti se oni svete svojom fotomontažom zbog one tvoje.
Inače, čini mi se da po nekom dopunjenom propisu sada imaju pravo da parkiraju gde hoće pod izgovorom da su bili na nekoj intervenciji.
p.s. dobro si montirao odsjaj točka u onoj barici pored autaex SAABotražitelj
Comment
-
-
mozda i mogu, kada u Demokratskoj drzavi kao sto je nasa policija pise zakon, koji glasi: sva prava i represija je nasa, a vase je samo da placate i cutite
intervencija, mozda, ali je ovo parkiraliste ispred policije, tu nema intervencije, sem u necijoj glavi, jednog lika koji je redovan sa aklvirovicem na televiziji, koji policiju dize u nebesa, samo oni znaju propise /bahatost/, i niko drugi
imam ja i snimak policijsog auta od celareva pa do pred futog, gde lik gazi xxxxx punih linija, obilazi bez zmigavca, voznja u naseljenom mestu preko 90 km/h
za taj snimak nisam dobio ni odgovor ni komentar
ne radujem se ulasku u EU, ali bi se postojeci zakon drasticno menjao, pa bi i oni bili pod udarom zakona koji represivno koriste, i ne bi se moglo dogoditi da ispadaju iz zita i kukuruza, nego bi vozilo propisno i vidljivo bilo parkirano, kao obavest o koristenju radara
pa ako si dasa, ti onda i vozi i plati
ovo je kao na divljem zapadu, uzas
Comment
-
-
E moj druze,pa niko ti nece pomoci na ulici ako ti se nesto desi,a kamoli da ti ustupi invalidsko mesto na koje imas apsolutno pravo.Otisli smo mi u .............................................
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Re: Naša (ne)kultura u saobraćaju
Telefonom. S'oo?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment