To je ok, a znao sam da ti neces proci, fabricki 20% + folija 25% daju ~40% zatamnjenja... Sabira se, al ne apsolutni brojevi.
Kako god druze,mora se skinuti napred i to je to,nema dalje price
@Yugisa Ne znam zakao tretiraju naknadne vizire al bas me zanima kako ce da me drndaju sa farbicki zelenom soferkom sa sve fabricki deeeebelim vizirom (prelaz svetlije tamnije kao na naocarima) E oznakom,dot-om ,logom GM-a i svim ostalim
3.za 7 do 15dana BICE PONOVNA IZMENA POTUNV tj clana 72 stav tri KOJIM CE SE DOZVOLITI ZATAMNJENJE IZA SREDNJEG STUBA DO 100% DOK NA PREDNJIM BOCNIM I SOFERSAJBNI nece smeti da se stavi ni najsvetlija moguca od 1%
Oni u evropi i ne moraju nikako jer su njihovu ozonsku rupu gurnuli nama.
Našima je važno da imamo sve zihernadle u prvoj pomoći na broju, a što može rak da nas izjede od sunčevog zračenja i što sve više dece oboljeva od istog, to nema veze
Pokojna sestra je lekarsim nalazima i potvrdama morala policajcima da dokazuje da joj smeta direktna izloženost sunčevim zracima. Pa zar moramo svi da se porazboljevamo da bi dobili potvrde kako smemo da koristimo nešto što će nas zaštititi! Pri tom, još i kasno!
Mnogo se, bre, gluposti namnožilo
Očekujem, za godinu - dve, da izađe zakon po kom ćemo svi morati da vozimo kabriolete kako bi svi saputnici bili vidljivi.
Znaci skidanje folija je ozbiljna akcija,tesko ce mi pasti skidanje folija,jer cu upropastiti izgled auta...Sacekacu jos,ne moram prvi da ih skinem....
ovih dana treba da predam dozvolu na zlatan krst na dva meseca tako da folije ne skidam dok ne vratim dozvolu.valjda ce se tad znati sta je pravi zakon,sta ce smeti a sta ne.
...pitanje: u petak preuzimam pro ceed van...nov stakla iza b stuba su mi izlepili neprovidnom folijom ...zadnje staklo ne....da li ja mogu da skinem tu foliju i stavim svoju kroz koju cu iz kabine moci da imam preglednost i da li smem da zatamnim zadnje staklo...ove kod kojih kupih auto i koji imaju tehnicki pregled upitah oni mi kazu sve to radi ali kada odes od nas...
pa ako ti se cima sa panurima, mozes da pokusas sa one-way vision folijom. Rupicasta folija, ne vidis unutra a vidis napolje. Bele je boje i moze da se stampa, ako ti treba u nekoj drugoj boji ili neka grafika. E sad, na prvi pogled, deluje kao da se ne vidi unutra ali se nazire. Ako se neki policajac zainati, moze da te cima i drnda. 6-7 eura je po m2 i lako se lepi.
e da, ima i folija kao ogledalo, mozes i sa njom da probas ali cenim da bi te sa tim sigurno cimali.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
...pitanje: u petak preuzimam pro ceed van...nov stakla iza b stuba su mi izlepili neprovidnom folijom ...zadnje staklo ne....da li ja mogu da skinem tu foliju i stavim svoju kroz koju cu iz kabine moci da imam preglednost i da li smem da zatamnim zadnje staklo...ove kod kojih kupih auto i koji imaju tehnicki pregled upitah oni mi kazu sve to radi ali kada odes od nas...
Kad vec spomenu pro ceed... sportska verzija dolazi sa sva 3 stakla pozadi zatamnjena... fabricki... i sta mi nindze sad da radimo
Comment