Prekrsaj-folije na staklima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Re: Prekrsaj-folije na staklima

To je i meni rekao,a za dalje videcemo,kako budu odlucili tako ce biti.Znam samo da mogu da te cimaju,koliko god da su zatamnjena,pa mozes da ga uveravas do sutra,ako je resio da te kazni,ne mozes izbeci...

Comment

• RSS
      CBC Član
      • 03.03.2011
      • 10
      • Beograd
      • Astra G 2.0 dti I`m blue Da ba dee

Ja imam folije na Picasso-u.

Na prednjim bocnim 35%
      Na zadnjim bocnim i zadnjem vetrobranu 20%

E sada, Picasso je dosta visok, velika stakla, svetla unutrasnjost, pa se vozac i suvozac vide preko dana. Bio sam i u Grckoj i niko mi nije pravio probleme.
      Milicija me je zaustavljala vise puta i samo jednom me je pitao saobracajac da li znam da su folije zabranjene.
      Rekao sam da znam da neke jesu i da sam auto kupio od njihovog kolege koji mi je rekao da su ove folije po propisu.
      Lupa on, pa lupam i ja.

Generalno ako postoji tolerancija 25% a ne moze da se radi atest, ne moze saobracajna milicija "odokativnom" metodom da odredjuje procenat zatamljenosti, to bi bilo isto kao da te gleda koliko brzo vozis, pa oceni koliko da te rebne.
      Oni trenutno pisu kazne ljudima koji su neupuceni i onima koji se ne bune. Tuzno, ali istinito.

Guglao sam dosta po netu i vidim da milicija u EU ima uredjaje za merenje svetlosti koja prolazi kroz stakla i folije.

Opet, napred je dozvoljeno 25%... Sto znaci da svako na novijem autu ne sme nista da postavi jer vec ima osencena stakla.

Bilo kako bilo, mislim da je i dalje 1000 din dovoljno prilikom maltretiranja.

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Ma da, hiljadarka i dalje resava probleme!Kazu oni uvek da je to zabranjeno,a mnogi i dalje imaju folije,tako je oduvek bilo,e ako budu zvanicno rekli kazna 5000 za folije,mnogi ce ih skinuti...

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Evo sta pise u AMSS
          https://<a href="http://img196.image...geShack.us</a>
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ljube-kugla
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 1531
            • batajnica

koliko puta sam isao u koloni i zadnje staklo me zaslepljuje celim putem iako mu nisu zatamljena stakla

ugao pod kojim stoji je nepovoljan to je audi 80 jaje,pasat 2,posto na njih cesto nailazim pa sam primetio mada ima sigurno jos auta sa istim problemom i bez zatamljenih stakala

nepreglednost na koju su takodje skretali paznju,da se recimo ne vidi desavanje ispred vozila sa zatamljenim staklima,a sta je sa pikapovima,kombijima,dzipovima

kad idem iza pikapa i pokusavam da vidim dal mogu da ga obidjem,vidik mi zaklanja njegov ogroman retrovizor na vozacevim vratima i moram bukvalno da predjem na pola leve trake da bi video,takodje se javlja problem kod dzipova koji su visoki,svetla za maglu zaslepljuju nenormalno,kod nekih se javlja problem bocnih prosirenja koja takodje zaklanjaju vidik kao kod pikapova
            ko na nas krene iz mesta je naje&o
            a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• RSS
              CBC Član
              • 03.03.2011
              • 10
              • Beograd
              • Astra G 2.0 dti I`m blue Da ba dee

Upravo to ja i pricam... Kako si odredio koji je % !??!

Uostalom, kako moze da zna da imam folije i da to nije fabricki ( naravno da se primecuje, samo kazem ).
              Doklegod ne budu imali uredjaje, cao zdravo. Ne pricam o tome.
              Sve ce to przo proci, kao i frka oko vezivanja.

Mislim da ne mozes raditi atest, onaj ko ti ga izda, u slucaju provere moze da ima velikih problema.

Comment

• chobo13
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2009
                • 1274
                • pozega,srbija
                • AUDI,VW

kod mene u gradu ovih zadnjh 5 6 dana,akcija mupa na folije i zatamnjena stakla.sa nekoliko auta su skinuli tablice a par njuh su skidali foliju na licu mesta!!
                pitam drugara koji radi za mup,hoce li on skidati sa svog auta,pa kao ja necu,problem ih skinuti i mene niko nece dirati!!a sta ja da radim,pitam ga onako u zezanju.
                kaze frend,pa jbg,ti ces morati da ih skines ili placaj kazne!!e vala necu ih skidati jos neko vreme,bas da vidim sta ce biti,ako trba prezalicu i jednu kaznu,
                al ce jos neko morati da skine ko se smatra da ne mora!

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

Kad policajci skinu folije sa svojih privatnih kola,tada cu i ja da skinem,zakon mora biti isti za sve.Kakve su im to fore da skidaju tablice zbog folija,pa neka dozvole atestiranje folija i sve ce biti u redu,znaci iako imam 25 posto zatamnjenja,oni ce mi skinuti tablice posto ne mogu da dokazem koliko je to posto!Eto jos jednog nacina za punjenje budzeta!!!

Comment

• ljube-kugla
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 1531
                    • batajnica

e drugari,mozemo mi pricati i prepricavati svasta ali zakon je u njihovim rukama

je.u nas za svaku sitnicu,sad i nove tablice a najbitnije su zas.ali,nemaju poima koji grb treba,u svetu i okolini je motor portosni materijal a kod nas osnova za dekintiranje,boja im je najbitnija a dal je kabrio ili van,to je sve isto,kad kupujes polovnjaka razmisljaj koje je godiste

prva pomoc je izuzetno bitna koju imas i mora bas ona koju su odredjeni uvezli,moras na obuku a po pravilu povredjenog ne smes da pipnes jer ako je povredio kicmu,vrat,nogu... svako pomeranje je presudno,moze osoba zbog pomeranja da ostane nepokretna,60% ljudi kad vide krv padaju u nesvest,30% ljudi ce jednostavno zaobici,5% ljudi ce pozvati policiju i hitnu,5% ljudi ce izaci da pomognu ako mogu,ako su lake povrede ili izvuku auto

odosmo u tezak off

dokazano je,da je staklo sa folijom bezbednije za putnike,pritom je prijatnije u kolima i sa klimom i bez nje,ne pece sunce koje je svake godine sve stetnije,kako su krenuli da cemo morati i atestirane naocare za sunce da imamo,dusu ce nam uzeti zlobnici koji nemaju ni kuce ni mace a svi znamo kako je u komsiluku imati negativnu osobu koja se buni i uvek je u pravu i ako znaju da nisu,e ja tako vidim ove koji nama diktiraju i bukvano nas teraju da im prkosimo i teramo kontru
                    ko na nas krene iz mesta je naje&o
                    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• chobo13
                      CBC Senator XXL
                      • 01.05.2009
                      • 1274
                      • pozega,srbija
                      • AUDI,VW

nadlezno unutrasnji organ u gradu kaze,sto se tice zatamnjenja na autima moze samo sto je od fabrike radjeno,za drugo ne moze nista,nikakva folija i zatamnjenje i nijedno staklo!ama bas nista ili sledi sankcionisanje,jbg!

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

Pa to ovde u Bg-u ne kazu,a mozda ce i reci ko zna.Znamo svi da to sto pricaju da folije smetaju pri voznji i slicno nema nikakve veze,zabranjuju ih samo zato sto se to povezuje sa kriminalom,jednostavno receno,mora policajac da te vidi sta radis iza stakla...

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Mogu razni organi da pricaju sta hoce, bitno je sta pise u zakonu i uredbi a ne sta tamo neki lelemud sa 8 razreda osnovne skole i kupljenom diplomom misli. A bas bih voleo da vidim tog policajca koji bi me sa propisano zatamnjenim staklima i atestom vodio na vanredni tehnicki pregled i skidao mi tablice!!!
                          Osnovni problem u ovoj zemlji je u tome sto niko ne radi svoj posao a svi bolje znaju i razumeju se u tudji. Nije za Srbiju demokratija jer nas u red moze da dovede samo motka.

Comment

• milancegt
                            CBC Član
                            • 29.03.2010
                            • 14
                            • novi sad

A bas bih voleo da vidim tog policajca koji bi me sa propisano zatamnjenim staklima i atestom vodio na vanredni tehnicki pregled i skidao mi tablice!!!
                            Ja znam u Novom Sadu 5,6 patrola koji ce ti to uraditi cim te vide.....ako te ne mrzi skokni vamo pa da vidis kako lako moze

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

ma na forumu sve moze. Evo, ja sam najduzi.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• StudentBGD
                                CBC Senator XXL
                                • 18.12.2007
                                • 1027
                                • Beograd

Sve mi ovo malo "lici" na onu pricu sa nepotpisanim vozackim dozvolama i silnim kaznama napisanim za to

Toliko auta sa zatamnjenim staklima na ovom i drugim forumima, a niko licno nije imao problema. Pratim 3 domaca auto foruma i svugde svi znaju nekoga ili su culi da je neko negde nesto...
                                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
                                X