Prekrsaj-folije na staklima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pekar
    CBC Član
    • 15.11.2007
    • 95
    • Beograd

Prekrsaj-folije na staklima

Evo, sinoc me je, u sred mrkla mraka zaustavio OSL. I kaze miecko, zasto su ti zatamnjena stakla? Dozvoljeno je samo do 30% da budu zatamnjena. Pa rekoh ovo i jeste 30%(jeste,stvarno) Pokazi ti meni papir da je to 30%! Pa rekoh nemam kod sebe. Odlicno! Evo imam ja popunjenu prijavu, ne moras ti da cekas. I upise on samo moje podatke odcepi ono i da mi. Kazna 2000 din. kaze, jel imas da platis? Nemam rekoh. I sad mi stize sudski postupak. Sta da radim?? Da li da trazim od oftamologa potvrdu da mi smeta svetlost, pa iz tog razloga moram da imam folije? Ili da jurim atest? gde da jurim atest i kako? Necu da im dam 2000 tek tako!
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Re: Prekrsaj-folije na staklima

Pa atest mozes da juris koliko znam na Masinskom fakultetu samo proceni da li te vise kosta atest ili da platis kaznu...
    A veoma je interesantno da je imao popunjenu prijavu i to sa prekrsajem. Da nema kristalnu kuglu?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Pekar
      CBC Član
      • 15.11.2007
      • 95
      • Beograd

Ma da imam taj atest za ubuduce. Da, prijava ispisana, sve i mesto zaustavljanja, sve,sve njegov potpis i broj znacke. Samo uneo moje podatke i moju primedbu. Da li je zaustavio nekog pa mu nije pisao jer mu ovaj tutnuo pare,pa sad meni da uvali.Meni nije hteo da uzme ni dinar,kaze mene to ne zanima. Cim mi bude pri ruci papirce skeniracu ga.

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Lepo ispricas to na sudu...
        Bilo bi dobro da imas i svedoka

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Pekar
          CBC Član
          • 15.11.2007
          • 95
          • Beograd

imam. i to 2

Comment

• mishkom
            CBC Senator XXL
            • 07.08.2007
            • 591
            • N/A
            • N/A

Odakle ti atest? Ko ti ga je izdao? Mislim ako te neko provali odgovaraces krivicno za taj atest...

A druga stvar od kad panduri kaznjavaju za folije? Znam da prosle godine nije bilo u zakonu nista o folijama... Ja sam skoro lepio pozadi, planiram za vikend i napred..

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

idi kod sudije,kakav atest,to ti ne vazi ili mozes da ga izvadis pa da kazes da si ga izvadio i da su ti rekli da tako moze,i onda kukas zasto si placao atest za dzabe i da ti je ovaj rekao sta je rekao i imao sve blanko popunjeno

inace ,oko 10% je dozvoljeno zatamnjivanje,mozda cak i manje, koliko je meni poznato....

,ja sam 4 godine furao auto sa zatamnjenim staklima i nijedan pandur nista a za te 4 god sam presao oko 100.000km mada sam izvalio da je to mozda zbog unutrasnjeg svetla koje je bilo ekstremno jako i kad otvoris vrata kroz folije se sve vidi normalno to je za mrak,a za dan niko nikad nista,a ovako kazni sam se naplacao posteno.....
              kad koči,cepa gume i prevrće se!
              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Vrlo jednostavno.
                odes kod sudije i pitas da ti objasni koji clan kog zakona si prekrsio jer to sto ti je pisano garant nema veze sa folijama koje nisu zabranjene po trenutno vazecem zakonu.
                mozda ce da bude neki clan vezan za tehnicku neispravnost vozila, a onda podnosilac prijave mora da obezbedi dokaze da ti je vozilo tada bilo neispravno.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by Pekar
                  Evo, sinoc me je, u sred mrkla mraka zaustavio OSL. I kaze miecko, zasto su ti zatamnjena stakla? Dozvoljeno je samo do 30% da budu zatamnjena. Pa rekoh ovo i jeste 30%(jeste,stvarno) Pokazi ti meni papir da je to 30%! Pa rekoh nemam kod sebe. Odlicno! Evo imam ja popunjenu prijavu, ne moras ti da cekas. I upise on samo moje podatke odcepi ono i da mi. Kazna 2000 din. kaze, jel imas da platis? Nemam rekoh. I sad mi stize sudski postupak. Sta da radim?? Da li da trazim od oftamologa potvrdu da mi smeta svetlost, pa iz tog razloga moram da imam folije? Ili da jurim atest? gde da jurim atest i kako? Necu da im dam 2000 tek tako!
                  Nemoj od oftalmologa nista da trazis, jer da je zaista tako ne bi prosao lekarski, pa samim tim ne bi ni imao dozvolu.
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• StudentBGD
                    CBC Senator XXL
                    • 18.12.2007
                    • 1027
                    • Beograd

Plati 2.000 da se ne bi zayebavao po sudovima - imas zatamnjena stakla, nemas atest... Ko ce da se juri sa njima za te pare...
                    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Transporter
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2006
                      • 568
                      • Avala BGD

Potrosices te pare na gorivo, izgubices dosta vremena i na kraju ces svakako da platis 2000din + sudske troskove ! Ne bi bio ni prvi ni poslednji, a realno 2000din je nista....
                      Sledeci put ubaci atest u saobracajnu pa pokusaj da se izvuces kez

Comment

• Pekar
                        CBC Član
                        • 15.11.2007
                        • 95
                        • Beograd

ljudi, nemam atest, ali hocu da ga nabavim. Moram to ovih dana da resim. Mislim da je sri98 u pravu, pod tim clanom nema nista upisano za folije na staklima. A i hocu da imam dokument, za ubuduce. kad bi me kaznjavali non stop tako...

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Vidiš, zanimljivo, i mene je sinoć zaustavio pandur, i to me sa semafora sproveo sa strane (kad sam ****** pa stajem na žuto ). Pita me da li znam da je dozvoljeno da bude zatamnjeno 30% stakala, a kaže tebi je sve zatamnjeno, počevši od šibera... Al mi reče to možeš sad da se provlačiš, ali će po novom zakonu biti zabranjeno... Uglavnom, nikom ništa, ali je ovo prvi put da me bilo ko pita za folije za godinu ipo dana.

Comment

• sn00py
                            CBC Senator XXL
                            • 15.08.2005
                            • 851
                            • Belgrado

Hehhee Sri, oces da ti skeniram izvestaj sa sudskog postupka i presudu da sam kriv zbog folija bla bla bla, i kazna od 2000 + jos nesto sitno.. Napisao saobracajac kaznu, dao mi, nisam potpisao, nisam platio, posle nekih godinu dana stize plava koverta sa presudom..

BMS team

Comment

• nidza
                              CBC Senator XXL
                              • 16.04.2008
                              • 496
                              • nbgd

Ovih dana su baš ažurni, i ja sam platio kaznu što sam skrenuo iz trake za pravo levo dole kod austrijske ambasade. Tu svi prave prekršaj, ima jedna za levo, a nastavlja se u dve trake. U principu tu niko ne ide na gore, prema tome ne vidim razlog da tu uvek ne budu dve za levo, odnosno desna bi trebala da bude za pravo i levo.

Pravio sam se retardiran i na kraju platio crvenu za pojas. Da nije smešno bilo bi tužno. Ne znam dokle će više da stoje na mestima koja su organizaciona greška nadležnih, da na brzinu izrokaju kazne i odu da lade jajca narednih 15 dana po kafanama i kladionicama.

Ako smem da pitam gospodu sa tamnim staklima - koja kola vozite?
                              Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

Working...
                              X