Prekrsaj-folije na staklima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Re: Prekrsaj-folije na staklima

Potpisujem ovu tvrdnju

Comment

• Todor-TNT
      CBC Član
      • 01.02.2009
      • 91
      • Beograd,Zvezdara

Pa ako imas ''coveka'', ne moras ni da ides na tehnicki...KOLIMA...
      :twisted: ...SEAT IBIZA DRIVER... :twisted:

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

mali off: ja stvarno ne znam sta je sa ovim narodom. ni zopuu ni driveru ne radi rucna i to je kao cool ali imaju folije i onda su neispravni. isto tako kad sam ja trebao da registrujem auto odem na tehnicki kad ono... cela jedna strana auta bila u drugoj boji. auto je metalik srebro a cela vozaceva strana crna. i kao druze ne moze vise od 5% ima druge boje. reko ljudi frka mi je auto je ispravan, planiram da ga ofarabam jer i onako moram da izlazim iz zemlje a ovako necu ici sigurno. ja ne smem da te pustim tako, lakse bi prosao da ti ne rade recimo kocnice nego ovako jer to se vidi a kocnice ako ne rade to se ne vidi.
        cek reko ako sam dobro razumeo. da je sad auto u jednoj boji kao sto nije a da mi kocnice ne rade ti bi mogo da me pustis da prodjem tehnicki. ma da kao imam ja tu auto na kome su ipravne pa ce on da odradi valjke umesto tebe a ti odes i sredis kocnice ali ovako ja stvarno ne mogu da te pustim ... ja . doslo mi da se prekrstim sa obe ruke. znaci, glavni bezbednosni deo na autu je njima ono... p...n dim, bitno je samo ono sto se vidi spolja.
        back on the track: ja imam pozadi 15% a napred 35% (propusnosti) grafit varijanta. nikakvih problema nemam sto se tice nocne voznje. mnogi koji ne znaju da ima folije kad sednu nocu da voze ni ne primete da ih ima sto ce reci da su folije kvalitetne (Lummar skuplja varijanta, kako to ovi u servisu kazu ) i sad se naso tamo neki pametnjakovic da prica kako to nije sigurno i sta ti ja znam... meni bre folija spaslia facu pri udesu inace bi me srca nagrdila ... necmo mi daleko ako ovako nastavimo da izmisljamo rupu na saxiji.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Puzo81
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2009
          • 687
          • Novi Sad/Prijepolje

@ Zverko ; ovo je zemlja Srbija bez ikakvih zakona tako da ni naredne "ideje" nadleznih po pitanju svega a posebno po pitanju saobracaja i svega sto uz njega ide nece me iznenaditi.Svuda su regulisane folije al u zemlji Srbiji nisu.I sto je jos najgore ja sa mojih 20-30% toniranosti termo folijama lummar moram da se bakcem na tehnickom,sta bi radio sa 80%?? p.s.za srce si me uje'o recenicom da mi ne radi rucna a corsica utezena ko pracka cc

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

izvini, mozda sam istripovao ili pomesao tvoj post sa driverovim ali i ti se bese pre neki dan skidao folije, zar ne... pa mi se cini da si napisao d ati rucna nije bila u redu. ko sto rekoh verovatno sam pomesao sa driverovim postom ali nebitno, slazemo se oko iste stvari...

Comment

• Puzo81
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2009
              • 687
              • Novi Sad/Prijepolje

driverGSI je skidao folije +njegova rucna malfunction.Nije vazno kao sto rece,uzivaj

Comment

• Dalibor Vukić
                CBC Senator
                • 08.09.2009
                • 279
                • Beograd

Pa pričate o državi koja ulaže maksimalne napore da spreči ugradnju gasnih uređaja u automobile naplaćivanjem atesta i akcizom na gorivo umesto da se forsira i subvencioniše, jer ne znam za koliko tačno, ali čini mi se za 30-40% smanjuje emisiju CO2, dok su na drugoj strani počeli da proganjaju seljake koji pale otpad, a da isti nemaju ni namenske deponije, a kamoli kante, kontejnere i komunalni servis koji će deponovanje da obavi umesto njih. Naravno da ne opravdavam paljenje otpada, ali ne kreće se od gluposti rešavanje ekološkog problema, nego od fabrika i automobila. Isto je i za folije na tehničkom, piše u zakonu šta tačno treba da zadovolji automobil da bi prošao, a oni se hvataju za najbanalnije i tu ne mislim na ljude na tehničkom, nego na policiju koja je u poslednje vreme počela da sačekuje u blizini tehničkog i kažnjava prvo vozača pa onda i tehnički servis za te banalnosti. Sad će da uvedu tehnički dva puta godišnje na kome će da vraćaju za natrulo krilo (dešavalo se često u crvenoj eri), bilo šta što nije u boji auta, nekompletan enterijer, test emisije koji će raditi totalno nestučno (opet ne mislim da mašina za proizvodnju dima treba da prođe tehnički, ali ljudi koji rade su totalno nepismeni za korišćenje testera), sve samo da bi nas naterali da kupimo nešto iz Kragujevca. E pa mene neće naterati makar radio celu limariju kad god negde nabubri farba, ne zato što mislim da se u Kragujevcu loše radi (a radi se), nego zato što želim slobodu izbora. Gomila nestručnih idiota sedi na mestima sa kojih se odlučuje i keca nas u mali mozak.

Comment

• The Stig
                  CBC Senator
                  • 24.09.2009
                  • 201
                  • Beograd

dobro, da se vratimo na temu, da li da stavljam folije DA/NE ?

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Pa, do leta ti i ne trebaju nešto ... sačekaj nov zakon i sve podzakonske akte i znaćeš na vreme ...
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Puzo81
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2009
                      • 687
                      • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by The Stig
                      dobro, da se vratimo na temu, da li da stavljam folije DA/NE ?
                      Sacekaj taj famozni 11.12.'09 tj poslusaj prolupatorove reci posle prve tri tacke

Comment

• The Stig
                        CBC Senator
                        • 24.09.2009
                        • 201
                        • Beograd

razmisljao sam nesto ovih dana, da li da odem do servisa sto radi folije da se raspitam sta, kako i koliko, ali reko da vidim prvo sta kaze forum i naletim na ovu temu. OK, znaci cekamo novi zakon

Comment

• Todor-TNT
                          CBC Član
                          • 01.02.2009
                          • 91
                          • Beograd,Zvezdara

Ja sam skoro bio u firmi koja je ''ugledni'' ovlasceni servis za ugradnju Llumar folija (da ne navodim ime, nalazi se na Zvezdari...) i rekli su mi da NE ZNAJU NISTA O TOME STA ZAKON NALAZE PO PITANJU FOLIJA... Na moju konstataciju KO BI ONDA TREBALO DA ZNA ?!, covek mi je rekao (u prevedenom znacenju) MA STAVI FOLIJE STE TE BOLI piiip! ZA ZAKON...

Tako da - dzaba bi isao u servis...nego cekaj zakon kao i ja i nadaj se da cemo na prolece, na legalan nacin, staviti folije...

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

pa jok, nego ce da ti kaze: "nemoj da stavis folije ni slucajno"

Comment

• Todor-TNT
                              CBC Član
                              • 01.02.2009
                              • 91
                              • Beograd,Zvezdara

Druze, onim sto sam napisao nisam primarno ciljao na cinjenicu da mi je rekao da treba da me boli uvo za zakon, nego na to da NI OVLASCENI SERVIS NE ZNA DA LI SU FOLIJE DOZVOLJENE... Mislim da se nismo razumeli...

Comment

• Pekar
                                CBC Član
                                • 15.11.2007
                                • 95
                                • Beograd

A od cije strane je taj servis ovlascen?

Comment

Working...
                                X