ja sam taj problem resio tako sto sam poskidao sve folije
Zamalo da popijem kaznu i da me salju na vanredni teh pregled
po novom zakonu sme samo 25% a to je kao i da nemas folije E sad ko ima viska para u dzepu nek se pravi lud
ja nemam za bacanje ni dinara a njima iz principa ne dajem ni za mito
mene nas carinik na HR granici izdvojio sa strane i preturao po gepeku i morao sam da vadim zadnje sediste,a ja i supruga isli na babinje u VU i oboje veoma kratko o****ni
dok kod komsija dobar dan,jel imate sta da prijavite,samo licne stvari,u redu i sretan put
skoro me zaustave u Zemunu,jer sam 500m pre njih izasao sa parkinga pa da vide dal sam vezan ili su nekog trazili,ali posto je vec bio mrak i video ih,pa sam vec prebacen pojas zakopcao,dok sam usporavao sam vec otvarao prozor a i upalio svetlo koje sam pojacao sa sijalicama od 18W pa kad sijaju malo duze onda se kvarcujemo jer ih ima dve
pogledao dokumenta i zadnu tablicu,vratio i odpozdravio
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ja sam imao na staklima iza sebe... ali samo na bocnim iza sebe i kao "sad te samo opominjem, ali da skines to"...
i jer sam skoro reg kola pitao me gde sam prosao tehnicki sa tim staklima... ja reko onaj tehnicki tamo iza krivine (jer me zaustavili u blizini tog tehnickog) i kao poseticemo mi njega sutra...
a burazeru su pisali pre par nedelja za ista ta stakla i pise na papiricu zbog zatamnjenih zadnjih stakla... ili tako nesto skeniracu sutra-preksutra ako nadje...
Ma to ne bi smelo, ne znam ima li neko da skenira deo ZOBS-a gde se govori o tome, siguran sam da pise da je dozvoljeno ''bocno iza linije prednjih sedista'' ili nesto u tom smislu
Smeju zadnja da budu zatamnjena,a to sto neki cimaju za to,pa moze im se,bolje cuti i casti nego da ti nadju jos nesto.Treba lepo sa njima kolko je god to moguce.
Mozda pokusavaju da izvuku neku paru.
Treba pustiti da rade svoj posao, da napisu zapisnik o izvrsenoj kontroli u kome tacno da navedu o kojem prekrsaju se radi i koja stakla su nepropisno zatamnjena. Ako su samo iza vozacevog i suvozacevog sedista, to mora da pise u zapisniku. Ako to ne pise, stavljas primedbu i potpises zapisnik. Ako te nakon toga cima za druge stvari podneses prijavu protiv njega, jer se radi o iznudi.
Ako je fabricki zatamnjeno 25% - to je to, nema vise, nema dodatnog zatamnjenja od 25% na to. Da je fabricko zatamnjenje 15%, mogao bi jos 10% naknadno i to je to, ukupno 25.
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment