Jos uvek mi se cini da po Bg-u ima dosta zatamnjenih,ne vidim da ih skidaju,da li se ta akcija desava po Beogradu uopste???Svarglicu,kako izgleda saxo bez prednjih folija,ala cu unakaziti svog kada ih budem skinuo,dusa me boli da to radim?
zavisi od kvaliteta,ja jos uvek necu da ih skidam,al sam gledao ove aftermarket kako je skinuti ili ti nikako,bez razredjivaca i zivaca nema pojma!
valjda ce se javiti neko strucniji!
Imam na Yugu foliju na zadnja 3 stakla koja je izbledela skroz i postala mutna, ne vidi se, skinuo bih je ali ne znam kako... Ako bi se neko javio bio bih zahvalan..
Lummar-ke se skidaju bez problema,samo se potkaci noktom i vuces na dole,nema da ostaju froncle.Iako vizuelno posle skidanja nema ni kap lepka pod dlanom se oseti a i prozor zapinje o unutrasnji,onaj dihtung u dnu stakla te se mora preci celo staklo rekose nitro razredjivacem.....
Kako se ponasaju pijacarske prilikom skidanja ne znam
Drugaru hteli da uzmu 5000 za folije,ali ih je nekako namolio i uspeo da prodje bez para i bez skidanja folija.Imao covek srecu da naleti na neke fine cika policajce...
Lepo je prosao al dzaba,naletece na drugog ,samo je pitanje dana.
Drugara juce zaustavila patrola!Skinuo je pre neki dan samo prednje a ostavio zadnje 75%.DObrad dan,dokumenta pogledana i srecan put.Istina je da dozvoljavaju nazad iako nisu po pravilniku sada al prednja bocna i soferka ni pod razno.
Lepak koji ostane osle skidanja Lummar folija (napominjem original jer ne pucaju) iako nije vidljiv mora da se skine jer prozor zapinje o "dihtung" a najbolje ga je skinuti Nitro razredjivacem i posle njega mer za stakla i lepo obrisati.Jeste hebada od 20-30min po staklu ali bolje i to nego dati ovima 20e za skidanje
Danas sam video kod Autokomande da su zaustavili dva auta sa zatamnjenim staklima i da ih mustraju.
Na autoputu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe, zaustavili jos jednog.
Komsiji taksisti pre neki dan skinuli tablice, vratili tek kad je skinuo folije.
Popodne sam skinuo sve folije. Bile su Lumar, lako su sisle, bez cepanja, ali je lepak na staklu zlo. Benzin i alkohol ne deluju, samo nitro razredjivac i posle mer.
Auto izgleda bzvz sada kao i moje ruke od razredjivaca.
mene zivo zanima ona rec u zakonu,kljucna "ne sme se nakdnadno" zatamnjivati" sto bi znacilo ti pre uvoza mozes zatamniti i dobiti da je pre to zatamnjivano ili pre kupovine vozila novog isto to odraditi i nekako srediti ?
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Na sajtu jedne firme koja se bavi ugradnjom folija pise kako su potpisali ugovor sa jednom renomiranom automobilskom markom, znaci odradjuju im na novim automobilima stakla ako musterije naruce to...
mene zivo zanima ona rec u zakonu,kljucna "ne sme se nakdnadno" zatamnjivati" sto bi znacilo ti pre uvoza mozes zatamniti i dobiti da je pre to zatamnjivano ili pre kupovine vozila novog isto to odraditi i nekako srediti ?
Konacno stigao atest za kia pro ceed van...na kojem pise da su stakla tovarnog prostora zasticena(na bocnim zalepili neprovidnu foliju)....to automatski znaci da mogu i zadnje daa zastitim folijom(od sunca da mi cvece u tovarnom prostoru ne uvene) a a a?
Comment