Sinoc smo drugar i ja seli da se provozamo u njegovim kolima Golf 2 GT sa zatamnjenim staklima 30% (sto je dozvoljeno) vozili smo se normalno bez divljanja, stali smo na semafor bili smo treci ili cetvrti tako da je brzi start bio nemoguc krenuli smo normalno kad je od jedamput pretekao nas beli pandurski LadnRover sa zatamljenim staklima do 100% (foliju je stavljam majstor mile) toliko je lose postavljena da ima baloncica nego svi mi zajedno godina. Dakle kad su nas zaustavili samovoljno smo izasli iz auta i dali im licne karte pretresli su auto i posto nisu nista nasli poceli su sa ********njem. Zasto ti je auto tako bucan, dal je kraden dal ste dileri i ta glupa pitanja, i opet nije nista nasao, onda je krenuo na folije ZASTO JE TO, KAKO, JEL TI JE DOZVOLJENO OD STRANE SAOBRACAJNE, VI STE OPASNOST PO SAOBRACAJ, VI STE KRIMINALCI KAD SE KRIJETE, VI VALJATE, TIPA FOLIJE SU ZABRANJENE I TAKO TO... i hteli su prijave da nam pisu i uz obrazlozenje(da su lumar folije i da se auto priprema za tuning manifestacije). Tada je meni pukao film i pitam ga a kako vi mozete da imate zatamljena stakla i to NE fabricki na sta sam dobio odgovor MI SMO VLAST MI MOZEMO SVE NAMA SE MOZE, SKIDAJ FOLIJE ILI PISEM PRIJAVE.
DOKLE OVO VISE IDE??????????????????
DALI NEKO KONTROLISE NJIH????????????
DOKLE OVO VISE IDE??????????????????
DALI NEKO KONTROLISE NJIH????????????

Comment