Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Odgledao sam ovaj snimak i stvarno toliko gluposti nisam cuo na jednom mestu, a verujem da je to samo deo!

Isto kao i ono da vozilo ne sme da se krece zaustavnom trakom Koji likovi.... Nadam se da se takva glupost nece usvojiti...

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Pa po ovom novom predlogu samo ce moja tablea izgledati drugacije tj. bice skuplje. Verovatno ce tarifa pocinjati od 3000 za obicne saobracajce pa do.......xxxxxx dinara za ove krupnije zveri.

Zamisli njihove srece...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• pistre
        CBC Senator
        • 19.02.2008
        • 234
        • bg, vozdovac

citam za ovo sto su vas pandurcine ********le i gledam tako vam i treba kad hocete da se shmekerishete sa tamnim staklima, bez uvrede ali kad si tamnio stakla trebao si da budes spreman na te stvari a ne sad da se cudis, ja mogu besplatno da zatamnim stakla i to u glass servisu i da dobijem atest masinskog fakulteta isto dzabe ali sta mi to znaci kad ce opet da me pandur zeza tipa nije dobar atest ili slicno jer uvek mogu da nadju neku glupost, zato ne zelim da dozvolim sebi da me neki slinavi retard ******** i zadrzava bez razloga, naravno cast izuzecima jer ima stvarno mnogo razumnih i normalnih pandura ali ima i tolikih kompleksasa da je to neverovatno. Moj savet ti je da skines folije, kupis apoteku, pp aparat, sijalice i ostale stvari zbog kojih mogu da te zezaju ako ih nemas i uzivas u voznji.

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Mali grad, u njemu čudna fabrika
          i dve tri ulice što seku se kod pošte.
          Dim iz usta, hladno je,
          vrele ruke tresu se.
          Od straha ja zaustavljam korake.

Žedni krvi, mladi divovi u uniformi
          i okovan u gvožde izlazi moj drug...
          Prilazi mi čovek žut od besa,
          Traži, ja mu dajem,
          pita, ja mu kažem.

"Žao mi je,
          ja te stvarno ne razumem."

Ćutim, mislim,
          teško vreme, male plate...
          ...ljuti su na sebe same,
          pa sve biju bez koncepcije...
          Ma nek' rade svoje, živ da ostanem ja samo,
          ima dana, proći će i vreme mladih partizana.

"Ne tuci me, čiko.
          Naći ću te kad porastem.
          Ne tuci me, čiko,
          naći ću te kad porastem,
          sigurno".

Urlaj...
          "Ja te stvarno ne razumem."
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• DovlaK
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2008
            • 560
            • Beograd

Delimično si u pravu, a delimično nisi. Pošto je rekao da su ga zaustavili plavci u džipu zaključujem da se radi o interventnoj, a ne o saobraćajnom policiji. Ako sam u pravu onda to APSOLUTNO nema veze sa tamnim staklima već upravo sa onim što je čovek napisao, a to je njihova bahatost.

Mene su jedno jutro oko 3h ujutru zaustavili na raskrsnici Cara Dušana i Kralja Petra i držali me više od sat i po vremena. Imao sam svu opremu (sijalice, trokut, prsluk itd itd), nisam imao zatamnjena stakla, vozio sam raspalu 128-icu koju čak nisam ni zaključavao na parkingu itd itd... postupao sam baš onako kako su mi govorili, reč nisam progovarao, odgovarao sam nedvosmisleno na pitanja itd itd... na kraju su mi ostavili dokumenta na haubi okrenuli se i otišli bez reči. A zaustavili su me... Zašto? Kako? Zbog čega? Niko mi ni reč nije rekao BUKVALNO su se samo okrenuli i otišli, ali posle sat i po drndanja po kolima

Ni dan danas mi nije jasno šta ih je to uzbudilo da me zaustave... sve i da sam hteo s tim autom nisam mogao da divljam jer je bio krš, normalno sam vozio ulicom, radila su mi sva svetla sve sve... i na kraju mi nisu rekli ni 'doviđenja' Dozvoli, ali gde to ima?
            Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• pistre
              CBC Senator
              • 19.02.2008
              • 234
              • bg, vozdovac

to je normalna stvar da ti tako preturaju po kolima, ja sam navikao jer prolazim calibrom pored njih i oni odmah zamnom i zaustavljanje i pretresanje i to tako 2x mesecno, najbitnije je da saradjujes i cak im govoris evo sijalica, sajle, i bukvalno im pravis turisticki obilazak auta dok oni gledaju i tako ce se sve brzo zavrsiti

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by djukic
                Nekako sumnjam da bi se predsednik drzave vozio u Land Roveru - defenderu, a i sumnjam da bi defender mogao ispratiti brzinom pratnju predsednika drzave ili nekog malo jacek drzavnog cinovnika. Koliko znam zakon je isti za sve pa i za policiju. Land Rover moze imati zatamnjena stakla ali MORA imati ATESTIRANA zatamnjena stakla (nemere Djura u garazi da zalepi...).
                Folije na staklima su mi odvratne i licno bih skinuo svima redom. Naravno poenta je u SVIMA REDOM a ne selektivno.
                Nadam se da u novom ZOBS-u ima jasno definisan nacin zaustavljanja vozaca - vozila od strane OSL.
                Do tada:
                Saobracajac: 1000 din (u tezim slucajevima do 2000 din)
                Krajputas: 1000 din maks.
                Interventna i ostala gospoda u dzipovima: nepokusavati sa parama ionako su placeni isuvise dobro na cuvanju "zestokih" momaka, splavova, diskoteka...
                Ako ikada budem neka vlast u ovoj drzavi ti momci iz interventne ce u gasnu komoru (glasajte za mene) jer je to najgori olos i sljam koji zivi u ovoj zemlji. Svi svetski kirminalci su nista prema tim kriminalcima sa znackama. Jedno vreme sam im bio stalna musterija (debilcine Opel Vectru smatraju za "besan" auto) ali sam ih 'ladio pricom da radim u NBS kao savetnik guvernera i da sam specijalista za istrage u vezi sa pranjem novca... A inace su pajseri teski.
                To stvarno samo u Srbiji ima (i mozdsa po njos nekoj zemlji treceg sveta) da do zuba naoruzani debili nose znacke i mogu da rade bas sta hoce. A policija onda protumaci da metod "tajnog kupca" ne moze da se upotrebi u te svrhe. Zasto ne bi zaposlili dva klinca i dali im BMW da se malo zezaju po gradu i cekaju da ih startuje neki debilcic iz "interventne" a posle toga tog majkinog sina na 10 godina u zatvor (dati mu otkaz nem asmisla jer svi rade kao obezbedjenje kod kriminalaca a znacka im treva samo kao alibi da mogu 24/7 da nose oruzje...).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Kako li reguju kada nalete na kolegu iz DBa :
                  Jedan moj drugar, inace sef obezbedjenja ( sluzbenog, drzavnog ), nekog politicara, mi je pricao kako su njega zaustavljali, trkkeljisali...
                  E onda ih zamoli da ga puste, ovi ga obicno pitaju zasto bi to uradili, onda on kaze da je kolega i izvadi znacku...Po njegovoj prici, ovi odmah stanu mirno, vojnicki/policijski otpozdrave, i izvine mu se uz obrazlozenje da nisu znali ko je.
                  Realno, ako je 70% isitna sto ovde ljudi pricaju, oni daleko svoja ovlascenja zloupotrebljavaju, a nas kao gradjane, vuku za nos.
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• ICE_MEN
                    CBC Senator
                    • 05.01.2009
                    • 260
                    • Višnjička Banja

Vozili su onaj stali landrover neki leš
                    a to gde pise veruj mi i ja sam cuo da je neko negde procitao kao da je 30% dozvoljeno jbm. li ga
                    Folije smo skinuli m****
                    Pravilnik foruma

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Taj lend rover beli, sa 5 vrata (ne onaj zandarski) bih rado posedovao. Nije bre to les... DEFENDER je to...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• ICE_MEN
                        CBC Senator
                        • 05.01.2009
                        • 260
                        • Višnjička Banja

ugar mi je pandur i moj kum je pandur i ima jos par likova sto su OK inace ovo ostalo su sve maloumni i nenormalni ljudi bez mozga, zasto se tako ponasju, i uvek nas teraju sa skupova, treba da krenemo sa peticijom da nam se dozvole skupovi i zatamljena stakla bez koje kakvih gluposti, da krenemo na miran nacin da trazimo od njih ono sto zelimo i da pisemo peticije i sakupljamo potpise, Kulturno protiv njih.
                        ko je za??
                        Pravilnik foruma

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

Proslo je vreme tih gandijevskih fora.
                          Ja sam za to da im neko sve ovo gore napisano kaze u lice, pa posle neka napise ovde kakav je odgovor dobio.

Comment

• ICE_MEN
                            CBC Senator
                            • 05.01.2009
                            • 260
                            • Višnjička Banja

Dobio bi 20 dana pritvora i krivicnu prijavu za vredjanje policije uz 6521546165461635765486 svedoka tako da bi to bila borba bukvalno sam protiv svih, stvarno sta mislite za ideju jer kad bi pisali bilo bi nas vise i mozda bi nesto postigli a ovako veruj mi tesko. Jer ako sakupimo 2.000-3.000 potpisa (a mogli bi i vise) ja se nadam da bi postigli nesto
                            Pravilnik foruma

Comment

• Milorad90
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2007
                              • 975
                              • Beograd

Jeste,zatvarace i jednom nedeljno Bulevar Kralja Aleksandra da mozete da se izivite ko ljudi sa sve zatamnjenim staklima....

To je sve prica u prazno i nemoj da se nadas da ce se nesto promeniti.
                              Iskreno po meni i treba da smaraju za te folije.

90% automobila imaju folije sa buvljaka,lose,tamne i uvece se nista ne vidi,odnosno slabija je vidljivost.Sem sto dobro izgleda za vatanje ribica u mraku,ostalu funkciju nemaju.
                              Ostalih 10% podrzavam koji plate 150e za prave folije i prave majstore da im zalepe,i da sacuvaju normalnu vidljivost.

Comment

• deki-ascona
                                Bio nam je drug! RIP
                                • 10.04.2007
                                • 2118
                                • NI , Trosharina

mali off

Letos bejah u Neseb(a)ru, Bugarska, tamo svi lokalni mafiozi voze uvece sa upaljenim unutrasnjim svetlima, tako da svi mogu da vide ko je unutra. Trebalo mi par dana da ukapiram : hebes dobar auto ako niko ne vidi ko ga vozi

dakle, ako imate folije - upalite svetla unutra.

Comment

Working...
                                X