Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dacha
    CBC Senator XXL
    • 23.06.2007
    • 356
    • Beograd, NBG
    • Xsara II 2.0i

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

ima vest i u blicu sa slikom pokojnog mladica pa procenite koliko je on opasno po zivot mogao da deluje tom panduru koji mu je uperio repetiran pistolj u glavu...
    Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti

ovde pise da su prosli na 2 crvena sto je takodje za svaku osudu i taj vozac je mogao da ubije nekog ali sto je najgore poginuo je momak koji nije vozio uopste tj. nije hteo da sedne za volan jer je pio to veche i dao je devojci kola da ih odveze, prakticno ni kriv ni duzan samo se zadesio u kolima.
    a ovo saopstenje policije vredja inteligenciju (podsetilo me na vestacenje onih gardiste koji su "izvrsili samoubitstvo rafalom u ledja") i nadam se da ce ovaj policajac biti osudjen bar za ubistvo iz nehata i to na maksimalnu kaznu kao i onaj navijac za pokusaj ubistva sluzbenog lica sto je prosao, pravda bi trebalo da bude jednaka. nije mi jasno kako to obucenom sluzbenom licu za rukovanje vatrenim oruzjem u ovakvim situacijama (a sigurno je vise obucen od ovih ulicnih prasinara) moze da se desi da mu vrata zakace pistolj i da isti pogodi suvozaca u glavu i ubije ga na mestu. neophodne je uvesti kamere na raskrsnicama zbog divljaka koji prolaze na crveno a ima ih pun grad narocito nocu, a jos neophodnije je da se dogodi neka reforma interventne i da prestane tortura i maltretiranje gradjana, previse su bahati i zgadi mi se zivot kad vidim njihov dzip.
    The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• ICE_MEN
      CBC Senator
      • 05.01.2009
      • 260
      • Višnjička Banja

evo jos jednog linka sa videom http://blip.tv/file/1896679/
      DAL CE NEKO ODGOVARATI ZA OVO
      ZAR PANDUR KOJI JE NA DUŽNOSTI DRŽI OTKOČEN PIŠTOLJ????
      KO JE ZAPRAVO NAŠA "POLICIJA"?
      STA POLICIJA TREBA DA RADI? A STA RADI??
      DOKLEE
      Pravilnik foruma

Comment

• Viper
        CBC Senator XXL
        • 25.11.2004
        • 700
        • Kać

Strasno je ovo sto se deslio a zamislite samo sta ce tek biti ako izglasaju ovaj i ovakav zakon o saobracaju.
        I DONT NEED SEX
        goverment fucks me every day!

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

ma,uvece do 5 semafori bi trebali da se gase,skoro svi....koliko puta vracam se iz grada oko 3h zive duse nema i moram da stanem na 15semafora,a nikog nigde....kad znas da je semafor iskljucen onda moras da pogledas levo i desno radi svoje bezbednosti i manja je verovatnoca da ce te neko udariti tako ,neko ko ce proci na crveno...
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Marcus
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2007
            • 631
            • Novi Beograd - B62

Nisam siguran, al mislim da se u NS pojedini semafori gase nocu... I ja sam za to...

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

prvo tuzno sta de desilo jadnoj porodici i njihov gubitak niko im nece nekom kaznom nadoknaditi.

Ovaj jedininca unutra mupa je kriminalna organizacija i ovako nesto sto se desilo mislim da bi napokon trebalo da uzdrma i pitanje njenog postojanja. Sveopste je poznato da drndaju obican svet i ne retko izvlace oruzje bez potrebe, ali ovde je brutalnost prevrsila meru. Verovatno dok su iz stizali su se naostrili da ih cimaju, i eto posledice. Ova prica policije vredja inteligenciju svakog normalnog, otkocen pistolj, metak u glavu, mislim glupo je o tome i pricati..
              Nazalost obican saobracajac je izlozen stvarno raznim likovima na tacnu, i nemaju nikakvu moc, dok ovi svoju moc pokazuju na obicnom narodu. Pa i da je on vozio i da ih je i vredjao i udarao opravdanja pucanju nema.
              Jos veca je tuga sto citam na blicu bolesne komentare naseg bolesnog naroda, od cega mi se toliko povraca da zazalim sto zivim ovde. komentar nalik ovom "Verovatno neki posten decko, kada u siromasnoj Srbiji moze da priusti auto vredan preko 25.000 eura!" .. sta reci ovde, ovo je tuzna realna slika koliko smo mi bolesni kao nacija..

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Pistolji inace imaju sklonost da opale kad ih neko zakaci vratima. Na nekom forumu sam procitao da bi policija pod hitno trebala da uhapsi auto!!!
                Tri strane postova o bahacenju interventne i uopste policije. U vestima je prvo procurelo da je mafijaski obracun u pitanju pa tek kasnije popodne da je policajac ubio decka. Jesu li to oni hteli nesto da sakriju?
                https://t.me/pump_upp

Comment

• DovlaK
                  CBC Senator XXL
                  • 24.07.2008
                  • 560
                  • Beograd

Ma ko napada policiju ikad? Ej bre on ima 25 godina i ima interventna ovlašćenja EEEEJJJJ!!!! O čemu mi ovde pričamo?! Ovde vas ima koji ste oženjeni i sa decom, zamislite sada da vam se neki klinac od 25god iživljava, lupa vam šamare, pretresa kola zato što mu je dosadno i sl ili potegne pištolj na vas zato što si mu odgovorio pogrešnim akcentom ili naglaskom...

Lažu da ih ljudi napadaju, oni sami traže kavgu i sami su krivi što ih narod ne poštuje... evo prost primer... na promociji Vojne akademije, deo centra Beograda je obezbeđivala policija, a deo vojska... tamo gde je bila vojska narod je bio na 3m i vojnici su se raspoređivali na 20-30m, a tamo gde je bila policija narod je bio na 3cm i policajci su bili raspoređeni na 2m. Toliko o tome.

Nako je pomenuo, nadam se da će dotični dobiti maksimalnu kaznu za ubistvo poput onog navijača. Idi sinak u zatvor 10god pa će onda svi ostali razmisliti 14x pre nego što potegnu pištolj sledeći put na pijane i nemoćne nenaoružane ljude

Mnogo me je ovo iznerviralo, mnogo psujem ovih dana, ali eto potrudih se da budem fin ovde
                  Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• MarkoJTD
                    CBC Senator
                    • 04.05.2008
                    • 249
                    • Beograd

Ovo je najblaze recheno strasno...neverovatno zbog cega su mu oduzeli zivot, al mi nije jasno kako ih nije sramota da se drze price kako su vrata kriva sto ga je metak pogodio u celo...ovo ne bi smelo da se zaboravi...al da svi ustanemo protiv, kao grci sto su nece nama pomoci, nazlost, jer se ovde zna da policija istera svoje onim ili ovim nacinom.

tragedija...
                    - Italian for style

Comment

• GadGet
                      CBC Senator
                      • 15.08.2007
                      • 206
                      • Nbgd, Vozdovac

A zasto sad nije slikan taj ubica kad je uhapsen? Necu da me neko pogresno shvati i da misli da ja imam nesto bas protiv njega, vec imam protiv bilo kog ubice. Ne nego kad ubica ima sluzbenu onda nikom nista, malo pritvor tamo vamo, mozda neka suspenzija, uslovna, sve zataskano, niko ga nije slikao, a Dzaja dal je mrkno ili ne neko milionce niko nije dokazao, a nije ni bitno makar nikoga nije ubio, a onakve filmove prave -hapsenje, lisice, ludilo,....- opet da se razumemo nisam navijac zvezde, cak naprotiv. Takvih primera ima milion. Kad su Urosa pustali, zumirali su ga dok mu se i najmanja bobuljica na snimku nije videla i pustali danima i osudise, ****m li ga valjda kao za primer drugima. Oce li neko sad u ovom slucaju da da primer??? Dokle vise ta NARODNA MILICIJA

Comment

• Williams
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2006
                        • 556
                        • Beograd- Cerak

Nazalost i ovo ce se zaboraviti kao i dosta drugih stvari koje su prosle nekaznjeno. Policajac ce biti suspendovan dok ne prodje frka, u najboljem slucaju otpusten sa nekom uslovnom kaznom. Kakva crna vrata da ga udare po ruci, pijan covek obicno nema nagle pokrete. Prava istina se verovatno nikada nece saznati, posto je i vozacu verovatno pripreceno sa Galovicom ili Avalom....

Saucesce porodici.

Comment

• deki-ascona
                          Bio nam je drug! RIP
                          • 10.04.2007
                          • 2118
                          • NI , Trosharina

Mozda da ipak ne generalizujemo, nisu svi iz interventne dzukele, kao sto nisu ni svi vozaci bezobrazni, itd. Ima hiljade primera da su policajci stavljali zivot na kocku , skakali u vodu, sa zgrada i sl. da bi nekom kome nikad oci nisu videli spasili glavu.
                          Naravno da krivac treba da odgovara, kao i najstariji po cinu na licu mesta. Mislim da ti iz intervetntne imaju stresan posao, napeti su, pa se zato i desava to sto se desilo. Po meni, tu treba da se regrutuju najbolji, psihofizicki spremni, i najvaznije NORMALNI ljudi, a ne kako se kome padne ili ako se neko zameri komandiru, ili po nekoj kazni.

Strasno je ovo sto se desilo, ali mozda i ovaj slucaj pomogne da se ubuduce vise vodi racuna i o kadrovima unutar MUP-a.
                          Originally posted by Valent Vudriga
                          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Ko je vozio po beogradu, taj zna da su ovi iz interventne DZUKELE. Najbezbolnije je da ih negledas, ali moras da pazis da oni neuoce da ih ti ignorises. Ako uoce e onda u 99% slucajeva samo se isprece ispred tebe. Iskoce ko stoka iz dzipa negledajuci da li ceih neko upucati iz automobila, nikakava pravila nepostuju.
                            Onda nastane vredjanje izbacivanje iz auta... Najoriginalnije je bilo kad mi je DZUKELA postavila pitanje Jel, mali jel tebi nekad letela gava?
                            D Z U K E L E
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

...ja bih Interventnu ukinuo.
                              Ona je nastala u ono doba kada je raznih likova sa ratišta bilo milion po gradu, oružja još i više...pa je postojala potreba za jedinicom Policije koja bi kao ''uterivala'' strah...Tako je zamišljena, ali nije baš tako radila...
                              Danas, oni su nepotrebni pored gomile Žandarmerije, PTJ, SAJ, valjda i UBPOK ima neku svoju specijalnu jedinicu za hapšenja...
                              Danas, oni samo prave sranja jer su umišljeni likovi...koji voze džip 15-20 Km/h, i čekaju da vide ko će da ih obiđe kako bi ih zaustavili i iživljavali se.
                              Danas, ti isti PRIPADNICI Policije noću rade kao obezbeđenje mafijašima, ili vise po raznim splavovima sa istom namenom...

Za obične kriminalce, i ovi klasični Policajci mogu da završe posao. Ako za to nisu sposobni, obuči ih.
                              Za ''hard core'' kriminalce, sada ima dovoljno raznih specijalnih jedinica.

Gde je tu interventna ? Za ove ''hard core'' njih ne zovu jer za njihovo hapšenje nisu sposobni...
                              Za ta hapšenja se angažuju ili SAJ ili delovi Žandarmerije...tako da se ništa ne bi izgubilo ukidanjem te interventne.
                              Oni sada ionako ne rade ništa od tih najrizičnijih hapšenja i akcija...već potežu pištolj na pijanog dečka u kolima...jer eto...taj PRIPADNIK Policije je umislio da je neki mangup...neki baja...a, za to je kriv sistem koji je tako postavio tu Interventnu...

Comment

• ToNcA
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2006
                                • 868
                                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                                • Mazda 6 2.0d

Pa naterace nas ili da idemo peske ili u hajduciju!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
                                X