Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Ma,mogli su bolju pricu da smisle,prvo,slike koje sam ja video na autu je bio otvoren prozor,a vrata kod cc-a nemaju ram limeni oko prozora i sta je moglo udariti onda pandura po ruci? vrata visoka 60cm,ne bih rekao!
    ako bude neki skup,predlazem da mi kao vozaci izadjemo,jer je to mogao neko biti od nas.....

a te dzukele sto stite krimose i njih u oci ne smeju da pogledaju ne smeju komplekse da lece nad nama.
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

Samo da se nezavrsi isto kao pre godinu ili dve kada su jednog momka (od 18 ili 19 godina) ubili kao kera, i to ispred njegove kuce dok se vracao iz grada. Navodno su policajci stali pored njega, pozvali ga, on je poceo da bezi i navodno mu je opalio pistolj koji je imao u torbici... Isto je ovako bilo, tresla se gora, rodio se mis...

Comment

• ICE_MEN
        CBC Senator
        • 05.01.2009
        • 260
        • Višnjička Banja

Ljudi moji od ovoga nece nista biti , malo ce se pricati i nikome nista,
        pandur ce biti na slobodi i opet ce neko biti u opasnosti da bude ubijen, poceli su da ubijaju kad prodjes kroz crveno!!!
        sledece moze da bude ubijanje i ako pojas nisi vezao TREBA IM STATI NA PUT
        LEPO JE NEKO PROKOMENTERISAO ZA SKUP JA SE SLAZEM SAD U SUBOTU U 20:00 NA BANJICU SVI I NA ULICE ALI MIRAN PROTEST.
        jer ako se mi ne pobunimo nece niko!!!
        Pravilnik foruma

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Sad ispada da branim pandure, al' ja stvarno nikad u zivotu nisam imao losa iskustva. Mozda par stinica u mladosti (a kad vratim film kapiram da sam debelo bio kriv).

Slucaj Urosa i stadiona mozda nema veze sa interventnom , ali pandur kome su gurali baklju u usta je mogao da ubije tog klinca kao kera, pa je opet sacuvao prisustvo duha i sve je ispalo OK. Neka se svako stavi u poziciju tog policajca pa neka tvrdi da ne bi pucao - cini mi se da bi bilo "rutavo"... A taj policajac je uspeo da napravi sledece : ko god sledeci put proba da lincuje nekog vodjen psihologijom mase, sopstvenom gluposcu ili da je bio zlostavljan u mladosti pa trazi zrtvu , e taj ce prvo da promisli o 10 god.zivota u zatvoru, pa cemo svi mi da budemo sigurniji i da smemo najzad da vodimo decu na utakmice.

I dalje mislim da je ovaj slucaj "kukolj u zitu" i da ce sam slucaj da pomogne da se ta jedinica procisti od kukolja. Po meni je opasnije sto je saopstenje za javnost ocigledno vadjenje i laz, a to je nedopustivo, posto je covek izgubio zivot.

@Neshaoct je lepse napisao ono sto sam i sam hteo da kazem : profesionalce na staviti na prava mesta, pa makar se ta interventna ukinula, i tu se greske svode na minimum.
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• ICE_MEN
            CBC Senator
            • 05.01.2009
            • 260
            • Višnjička Banja

Kako saznajem 21.03.2008. tj sutra u subotu protest na trgu republike u 08:00 sati i tamo ce biti dogovoreni svi detalji
            STOM Ne raspravljamo pijacne poslastice PANDURSKIM
            Pravilnik foruma

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Podrzavam protest ali kazem pamet u glavu, netreba mi da budemo kao oni koji ubijaju zasticeni sa znackom.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• ICE_MEN
                CBC Senator
                • 05.01.2009
                • 260
                • Višnjička Banja

OVOM PRILIKOM POZIVAM NA MIRAN PROTEST
                DA IM POKAZEMO DA SMO NAROD A NE STOKA KAO ONI I DA IMAMO I MI NEKA PAVA
                Protest je organizovan nezvanicno nem pojma tacno ko ie organizator ali da ode lepa slika u svet!!! i da organizatoru pomognemo da se ponosi protestom
                Pravilnik foruma

Comment

• Shazalakazoo
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2007
                  • 545
                  • Beograd

Sve je vec receno, nemam sta da dodam, zna se ko je interventna i kakav je profil ljudi kojima upropaste vece svojim izivljavanjem.
                  @ICE_MEN
                  Mislih sutra u 20:00h?
                  Ja idem ako stvarno ima nesto.
                  @Deki
                  Ne volim da potezem Urosev slucaj o tome mnogo ima da se pise, ali mi molim te daj link za snimak gde se vidi da mu gura baklju u usta posto ja stvano to nisam nasao iako sam trazio...

Comment

• srdjanissan
                    CBC Senator XXL
                    • 20.11.2008
                    • 720
                    • beograd

ni ja nikad nisam imao losa iskustva,ali verovatno ni ovaj decko sto je poginuo,pa necu da nesto slicno ili neko izivljavanje ceka mene sl put kad me zaustave!

ima snimak na tubeu kada su mu baklju u ledja gurnuli,svakako da treba da odgovara Uros ,ali panduri su mnogo umislili i daju sebi mnogo za pravo....oni su tu za nas,ali izgleda da je sve obrnuto,rade kao telohranitelji , i pomagaci kriminalcima uz ovlascenje drzave i mi ih placamo...

licno sam cuo,lik iz interventne posle posla dosao do kafica blizu 29og i prica na neki skupoceni mob kako je nekome nabavio krokodila i pita ga da li je zadovoljan,kao najgori diler i krimos....slazem se da treba da budu placeni dobro ,ali da onda prema njima budu rigorozni i posebnu kontrolu da uvedu

protest podrzavam i docicu sigurno,ako se bude odrzao...

Pricao sam sa drugarom iz francuske,kaze tamo panduri ne smeju da pisnu gradjanima,a kamo li da ih biju ili ubiju bez naredjenja ili neke velike frke,ovi ih psuju,pljuju ,a panduri nista...

Comment

• cvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 11.06.2006
                      • 1008
                      • Beograd,Banovo brdo

Neverujem kolika bahatost i ponizavanje. Verovatno u policijskom prirucniku za hapsenje ili pretres nepostoji da mozes da stanes na 5m od kola i da lepo upravljas onime koga hapsis, tipa izadji iz kola, lezi na zemlju ruke na glavu pa tek onda pridjes i pretresas,stavljas lisice ili vec. Previse su se nagledali filmova i hapsenja sa pistoljem uperenim u glavu, zastrasivanje i bahatoscu a da ne pominjem da verovatno pola od njih drzi pistolj onako smekerski sastrane.

Nesto razmisljam danas na temu nalepnica koje bi mogao svako da ima ili stavi na kola diskretno na suvozacevom i vozacevom staklu gore tipa MOLIM VAS NEMOJTE ME UPUCATI ili slicno pa se na taj neki nacin boriti protiv, verujem da svaki policajac, saobracajac ili vec neki organ bi znao o cemu se radi i osetio bi prezir na njegovu profesiju.
                      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Marcus
                        CBC Senator XXL
                        • 19.10.2007
                        • 631
                        • Novi Beograd - B62

Originally posted by cvrle
                        Nesto razmisljam danas na temu nalepnica koje bi mogao svako da ima ili stavi na kola diskretno na suvozacevom i vozacevom staklu gore tipa MOLIM VAS NEMOJTE ME UPUCATI ili slicno pa se na taj neki nacin boriti protiv, verujem da svaki policajac, saobracajac ili vec neki organ bi znao o cemu se radi i osetio bi prezir na njegovu profesiju.
                        Ja bih prvi stavio tako nesto, al imam osecaj da bi samo jos vise popizdeli kada bi me zaustavili, u fazonu sto se pravim pametan...

Zaustave me s vremena na vreme, sto obicni panduri, sto ovi majmuni, al stvarno nisam imao nikakvih problema jer znam da bar sto se mene i kola tice, ne mogu nista da nakace... Trece osim njihovih gluposti ne postoji...

Comment

• srdjanissan
                          CBC Senator XXL
                          • 20.11.2008
                          • 720
                          • beograd

Lako se moze utvrditi prica da je ovaj vratima udario pandura,metak bi ili prosao kroz staklo ili bi zavrsio negde u autu sto bi se i videlo,ali toga nema....jedini trag je decko lezi na trotoaru i krv svuda oko njega.Siguran sam da ovaj murkan nije zeleo da ubije nikog,ko jos normalan to zeli...

ali jedan od zahteva koji bi trebali da nam ispune ako cemo protest,broj telefona kao call centar koji radi non stop,gde mozemo da prijavimo da nas je policajac uznemiravao i oni ce odmah po dojavi to ispitati,naravno uzece ti podatke i ako si slagao da te kazne,prekrsajno ili krivicno ,nije bitno...
                          ali svakako ukidanje interventne,danas beograd nema nekih kriminalaci i lakih na orozu kao sto ih je bilo kad su uveli interventnu..

a citam komentare ljudi koji osudjuju vozaca sto je prosao na crveno i da je postovao zakon ne bi se to desilo,tek je to strasno!
                          Ili kao,i treba mu,kako bi bilo da je on vase dete udario na pesackom i ubio ga.Onda ,kakvi su to roditelji kad im deca u 4h ujutru vise po ulici.I sem toga,suvozac nije kriv!Izem ti ovaj narod!
                          prvo interventna ne staje na semafore,vozi kako hoce,prestize kako hoce i da je decko bezao,kako su oni uspeli da stignu i da mu preprece put ako je bezao sa dizel dzipom i njih 4 unutra...

Comment

• dacha
                            CBC Senator XXL
                            • 23.06.2007
                            • 356
                            • Beograd, NBG
                            • Xsara II 2.0i

Evo ga i epilog price...

Istraga protiv policajca
                            20. mart 2009. | 14:49 -> 19:01 | Izvor: B92, Tanjug
                            Beograd -- Protiv policajca interventne brigade Miljana Raičevića pokrenuta je istraga za ubistvo, potvrđeno je u Tužilaštvu.

Cela vest na adresi: http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=351213

Nadam se da ce biti osudjen za ubistvo i to na maksimalnu kaznu za primer, a ono sto me plasi je da se ne zavrsi na ovome jer sto se duze ceka ovakve stvari ce se i dalje desavati, potrebno je da se sprovede reforma i rasformira interventna jedinica, kao i da se rade redovne procene psihickog i fizickog stanja svih ljudi koji su sluzbena lica i nose oruzje. Ovo je bio jedan primer sa tragicnim ishodom a bezobrazna i primitivna bahatost interventne je svakodnevna i dalje po uzoru svojih korena iz proslosti, ugrozavaju i saobracaj i osnovna gradjanska prava maltretirajuci najvise obicne gradjane koji ih kroz porez placaju da bi se osecali bezbednije a ne da budu maltretirani.
                            The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• DovlaK
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2008
                              • 560
                              • Beograd

Cvrle, dao si mi sjajnu ideju... ja ću to uraditi pa kud puklo

Srđane, ti očigledno nisi obavešten... taj call centar koji si pomenuo već uveliko postoji, Dačić je skoro pričao o tome na TVu. A što se tiče prolaska na crveno, to jeste definitivno za svaku osudu jer je recimo mogao da naleti na auto koji vozi trudnica i dalje da ne pričam... ali priče 'da nije prošao na crveno ne bi se ovo desilo' su više nego smešne i ne vredi diskutovati o tome.

Inače neko je pomenuo iskustva sa ovim idiotima... ja ih imam dovoljno za ceo život doduše nije ni prineti ovom ali ipak dovoljno.
                              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

bas mi je drago da ima ova tema o pandurskim apsurdima.
                                nedavno mog djeda koji vozi kamion vec 44 godine srecno i hvala Bogu bez udesa,kada se vracao iz francuske sa kamionom odmah ovdje u bosni zaustavi neki pandur(kako djed kaze ne zna da li ima i 20 godina).poceo da zeza i postavlja pitanja i na kraju kada nije mogao nista da nade pita ga ZASTO NEMAS SLIKU U SAOBRACAJNOJ DOZVOLI,na sto se djed samo nasmijao i rekao mu SINKO NISI TI ZA OVOG POSLA,usao u kamio i otisao......
                                mislim stvarno ovo nema nigdje,svaka cast svima ali ovaj je glup kao top...

Comment

Working...
                                X