spisak lokacija postavljenih kamere u BG - neprovereno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shazalakazoo
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2007
    • 545
    • Beograd

Re: spisak lokacija postavljenih kamere u BG - neprovereno

Posto se brisu psotovi, preformuslisacu.
    Od ovih kamera ce najvise da na******ju normalni vozaci koji naprave laka i beznacajna prekoracenja...

Comment

• boban1982
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2010
      • 1106
      • Batajnica
      • SAXO VTS-BIC

Dobro je to sto kamere snimaju prolazak kroz crveno i voznju zutom trakom,ali sto mere brzinu,to nikako ne valja!Ajd nekako i da razumem ogranicenje u naseljenom mestu od 50 km/h,ali znakovi ogranicenja od 40km/h na nekim otvorenim pravcima,pa to je cista zamka za vozace.Evo na vestima vec govore koliko je auta uslikano u toku dana,nesto oko sedamdeset,znaci ko ne mora,bolje da ne vozi,jer ce bar jednom morati da budev uslikan....Dacic ponosno govori da vise nema izvlacenja kada se nacini prekrsaj a kamera to snimi.A mi kao ne znamo da je ovo Srbija i da rupe uvek postoje za one snalazljive....

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Nove kamere snimile 120 kazni

BEOGRAD - Od ponoći do 13 sati okom kamera u Beogradu juče je uhvaćeno 120 vozača koji su prekršili brzinu kretanja, vozili žutom trakom ili prošli kroz crveno. Ovo su prvi rezultati rada video nadzora na ulicama glavnog grada čime je i zvanično počela kontrola saobraćaja pomoću kamera.

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti
        My crew is all fired up
        Y'all better just wise up

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Znaci VELIKI BRAT motri na sve i pocinje da poziva u ispovedaonicu!!!! Tesko nama!!!!

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Ja ipak mislim da je ovo samo buva tj da vecina kamera nemaju mogusnost merenja brzine, sta vise ubeden sam u to jer veliki broj kamera je klasican video nadzor koji je montiran u vreme Univerzijade. Sto se kolapsa tice, nema to veze sa kamerama vec sa nama vozacima. velika vecina je ili nepismena pa ne ume da se presetroji na vreme ili je po sredi klasican srpski bezobrazluk i sebicluk: " da ja prvo prodjem a ostale ko ****" . Oni koji svakodnevno prolaze sajam u pravcu ka gazeli znaju o cemu pricam. Dalje, ne mogu da verujem da je sad bas bilo po moranje da se radi gazela. sta 30+ god je stajala i sta da nece mozda da se srusi ako se sad ne reniovira. Umesto da su sacekali da se zavrsi most preko ade pa da onda zafarbavaju ogradu ne oni su uzeli sad da rade i napravili haos u gradu.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

po blicu, samo 14 kamera snima crveno, zutu traku i prekoracenje i to na odredjenim delovima puta.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• GadGet
                CBC Senator
                • 15.08.2007
                • 206
                • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by zverko
                Dalje, ne mogu da verujem da je sad bas bilo po moranje da se radi gazela. sta 30+ god je stajala i sta da nece mozda da se srusi ako se sad ne reniovira. Umesto da su sacekali da se zavrsi most preko ade pa da onda zafarbavaju ogradu ne oni su uzeli sad da rade i napravili haos u gradu.

Pa i nije bas da se radi samo zafarbavanje ograda. Tesko da bi uopste nesto oni i cackali da nije bila frka i naprslina na donjim celicnim plocama. A i ko je mogao da garantuje da ce most preko ade biti zavrsen, a ne samo zapocet???

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Matori, most preko ade se radi i to punom parom a sto se naprslina na nosacima gazele tice oni su sanirani jos prosle godine. ovo sto sad rade je sminka, menja se ograda i presvlaci asfalt.

Comment

• Uzelac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.12.2006
                    • 1717
                    • munZe

Ima li neko link za POI sa lokacijama kamera ?

Hvala
                    work in progress

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Vis, to je skroz dobra ideja...

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Ja sam to hteo da napravim ali nikako nemam vremena... Ima na blicovom sajtu mapa pa nek neko skine odatle kordinate ako moze.

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Ne znam da li ste primetili, ali u Blicovom clanku pise da postoji bela lista, za vozila GSPa, hitne pomoci, policije i BIA-e na zadatku
                          Rings a bell?
                          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

a sta je tu cudno?
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• RANK
                              CBC Senator XXL
                              • 28.02.2007
                              • 1635
                              • Beograd
                              • FIAT MAREA WEEKEND 1

Kako sta?! BIA javlja kad im se krecu vozila po gradu?!
                              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• shadow
                                CBC Senator XXL
                                • 23.09.2005
                                • 555
                                • Beograd

Ja sam to shvatio da su tablice vozila BIA unete na belu listu sa ostalima (gsp, hitna, policija...). A cim se voze, znaci da su na zadatku. Niste valjda ocekivali da ce reci da se ta vozila koriste nenamenski (odlazak po burek, po dete u vrtic...). To su sluzbena vozila i koriste se za sluzbene poslove, sto znaci kad se voze, na zadatku su.

A to sto smeju da prave prekrsaje, ni to nije nista novo, oni su prosli specijalnu obuku za to.

Nego nigde se ne pominje da li postoji neka tolerancija...nece valjda da ako neko vozi 41km/h gde je ogranicenje 40 da popije kaznu od 6000din i 3 boda (ili kolko vec) ?
                                My crew is all fired up
                                Y'all better just wise up

Comment

Working...
                                X