Zastarevanje prekrsaja?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Zastarevanje prekrsaja?

Moze
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• shadow
      CBC Senator XXL
      • 23.09.2005
      • 555
      • Beograd

a sta se desava sa zastarevanjem ako se ulozi zalba?
      My crew is all fired up
      Y'all better just wise up

Comment

• Shazalakazoo
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2007
        • 545
        • Beograd

Zalba na presudu? Ja mislim da zastarevanje vazi samo ako se ne donese presuda, ako se donese nikom nista. Tj. ako se usvoji zalba opet krece rok, a ako se odbije kazna je ona u presudi.

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

U temi je jedno 3 puta objasnjeno sta kako i kad nastupa koja vrsta zastqrevanja, pa ne vidim poentu ponovnog postavljanja pitanja i ponovnog tumacenja vec recenog.

Comment

• canecane
            CBC Početnik
            • 11.04.2011
            • 1
            • beograd

Cao jel moze mala pomoc,ja sam iz beograda. U julu sam 2010 godine preticao na punoj liniji kog gornjeg milanovca odnosno poceo preticanje na isprekidanu a zavrsio na takozvanom ostrvu za skretanje ulevo. napisao mi je policajac na motoru prijavu, ja je nisam potpisao i stavio sam primedbu da sam preticao na isprekidanoj liniji ali da vozilo koje sam preticao nije mi dalo prostora tj. da je ubrzavalo tako da sam ja zavrsio preticanje na nedozvoljenom mestu tj. preko onog ostrva za skretanje ulevo. Policajac na motoru me je zaustavio posle 2km. Dobio sam prvi poziv 9 aprila, posle devet meseci. Da li su odma doneli resenje pa ja treba da se zalim ili ide procedura drugacije. sta da radim, da li da iybegavam ili ne. Jel moze mala pomoc. Da li da trazim suocavanje a imao sam i ja svedoke. Hvala

Comment

• Shazalakazoo
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2007
              • 545
              • Beograd

Kuliraj do treceg poziva, to tada treba smisliti sta ciniti... Ja bih pokusao da dovatim zastarevanje.

Comment

• muamua
                CBC Veteran
                • 25.02.2006
                • 194
                • muamua

majku mu...ovo je cetvrta godina od navodnog alko testa 1,44...nista jos nisam dobio...pojavio se na sudjenju slucajno misleci da je poziv za neki drugi prekrsaj(nisam ni znao da imam poziv za 1,44) na dva meseca pred isticanja druge godine...od mog pojavljivanja poslednji put i ne pojavljivanja policajca proslo je godinu dana i meni nista ne stize????? ulazim u 5u godinu....??
                ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

To je odavno zastarelo. Sledeci put kada te pozovu pismeno odgovoris da trazis obustavu postupka na osnovu apsolutne Astarelosti i cao, receno vec 100x.

Comment

• konanbgd
                    CBC Početnik
                    • 17.01.2012
                    • 2
                    • beograd

Odg: Zastarevanje prekrsaja?

poz svima drugari evo imam i ja jedan problem oko prekrsaja ,septembra 2011preteknem preko pune linije spor kamion negde u sapcu u nekoj vukojebini mracno dao mi covek prostora da zaobidjem kad gle cuda panduri ,kaze preso punu ja kazem nisam zaobisao sam kaze cao potpisuj i blabla ja nisam potpisao,al u medju vremenu zaustavili vozaca uzeli podatke i u izvestaju naveli ga za svedoka,ha,ja nadjem coveka po adresi i cujemo se i covek uopste nezna o cemu se radi niti me je video0 da preticem i jos mi kaze nece dase pojavljuje na poziv nema vremena znaci reci ce ako dodje do toga da nezna nista,....Istize meni poziv da sad za 24 posaljem pismenu odbranu.Sta raditi sad dal traziti dodatne dokaze ,suocenje slike zapis,Na pozivu iskucali jos neke prekrsaje od 2008 dva i 2009 te jedan sve pravosnazne za parkiranja neka ispred zgrade cinim i se pa dasa popunijo nisam potpisao i proslo evo peta god nista nema od toga a na ovom pozivu stoje njih tri i ova cetvrta i na ove tri pise kad je odkucano resenje clan i td i pise ishod ...ODBACAJ...dali mje to odbaceno jer je zastarelo ili sta i zasto su to izlistali da me ucenjuju stali....a da nepricam sto imam od 2010 u februaru prekorascenje 20 km i sliko me jbg podpisao ali jos nije stiglo nista to i imam dva puta pojas zvuci puno ali nekako mi to se sve razuklo sta me ceka i sta da radim dajte savet da bre nepopijem dozvolu za skroz da neubodem 18 poena kuku mene e oceme uzas jedan a neradim nigde ni zena a imam dve male bebe uzas sta dalje i kako daj te savet i sta mislite .poz

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

.................................................. ..........

Evo ti gore gomila tačaka pa ih lepo rasporedi po tekstu ako misliš da te neko shvati. Ti bre, ko da si ovo pisao dok te neko jurio
                      ex SAABotražitelj

Comment

• konanbgd
                        CBC Početnik
                        • 17.01.2012
                        • 2
                        • beograd

jao jesam vala pa ko oce razumece .ma brate vrsljaju mi deca oko mene ludnica nemam vremena nista normalno da uradim a kamoli da pisem

Comment

• Wolf 79
                          CBC Član
                          • 13.01.2012
                          • 14
                          • Beograd
                          • Corsa C 1.3CDTI

Ako ke prekrsaj napravljen firminim vozilom, da li poziv salju na moju licnu adresu ili adresu firme?

Da predjemo na konkretno:

12.11.2011. pri pokusaju skretanja u levu bocnu ulicu udari me od napred drugi automobil, ja napisem da sam stajao i cekao da skrenem i da me on udario jer je presao na moju stranu; taj sto me udario (inace kinez) napise da je isao 10km/h i da sam mu presekao put (10km/h, ogranicenje je 40, isao je bar 60-70), i bio tu neki mamlaz sa auto skolom koji je napisao kao svedok da sam presekao put. I uzmem zapisnik, pise kriv sam za oduzimanje prednosti drugom vozilom i izazivanje nezgode sa manjom materijalnom stetom, neka 2 clana naveli. Odem u MUP, kazu 2 izjave protiv tvoje, ti ispadas kriv, cekaj poziv od sudije, platices osnovnu kaznu za oba clana jer nikad nisi kaznjavan i manja je materijalna steta i nema povredjenih...od tada proslo evo 14 meseci, nit me ko zvao nit je ikakav poziv stigao??? Kako to da protumacim, moze li se negde proveriti status predmeta?

Inace 12.11.2011. kad sam imao sudar, e jbg tad mi je bio rodjendan ))

Comment

• kuzmar
                            Moderator
                            • 18.12.2009
                            • 783
                            • Lazarevac
                            • Pezo 207 1.6 HDI

Nesto mi ta tvoja racunica cudna. Od 12.11.2011 do danas je proslo 14 meseci?
                            www.paluba.info

Comment

• stevak
                              CBC Senator XXL
                              • 31.05.2009
                              • 1215
                              • Zemun
                              • Saab 9000 cs 2.0T

Leti vreme...
                              ex SAABotražitelj

Comment

• alexa05
                                CBC Senator XXL
                                • 23.07.2006
                                • 1769
                                • Smederevo
                                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Proslo 2 godine!!! Jeeeeheeeeeej!!!!!!!!!!!
                                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

Working...
                                X